Új hónap új remény! Kitart velem ebben a hónapban is?
harmadik hónapom!
Áprilisban 65 en tartótak velem,ebböl 2 boldog kismami:)gratula nekik! Remélem ebben a hónapban többen leszünk:)Várom régi és új fórumozoimat:)az elözö toppikom:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. ide is lehet írni,,,:)))de ez az ujabb:)
8., 28., 43-as vagyok.
17,34-esnek írom, hogy tüneteim egyenlőre nem igazán vannak, illetve csak annyi, hogy időnként szúrkál a petefészkem környéke, mindkét oldalon. A mellbimbóim érzékenyem, de maga a mell nem az, pedig első terhességemnél nagyon fájt a mellem, majd "leszakadt" úgy fájt. Néha görcsölget picit a hasam, de ez nálam végig jellemző volt mikor a kislányomat vártam.
Írtátok néhányan, hogy nem tudtok várni a nem várt napjáig a teszteléssel, hát én sem bírtam, és nekem kimutatta a 10-es teszt a nem várt napja előtt 4 nappal, vagyis a 10. dpo-n. Szóval nem törvényszerű, hogy csak a mensi napja után mutata pozitívat a teszt.
Ja és még egy kérdésre válasz: Én 6 hetesen megyek majd dokihoz.
Gratulálok a sok pozitív teszthez és kívánom, hogy még sok-sok ilyen legyen!!!
Kedves Kérdező! Megpróbálok holnap képet tölteni. Örülök hogy ennyien boldogok lehetünk. Remélem akiknek még nincs eredmény azoknak is összejön. :-) Köszi 8-as! Akkor nem aggódok. Nekem is hasonló tüneteim vannak.
17,34 voltam
92-es vagyok.
Feltöltöttem én is a képet a tesztjeimről. :)
Az első két teszten így nem sok látszik, de élőben látható azokon is a nagyon-nagyon halvány csík.
Remèlem jó linket màsoltam be.
Ezt csinàltam kedden :-) Ma màr szerintem erös csík lenne ha azzal a fajtàval tesztelnèk, ahogy èrzem magam...
Èn jövö hètre tervezem h megyek dokihoz mert sokszor elèggè görcsölök. A munkahelyemen is lassan el kell mondanom mert nem bírom a hajtást :-)
Szülinapos
82-es vagyok.
Mára nem várom,még nincs semmi, nem fáj a hasam se a fejem. Már olyan kíváncsi vagyok.
Remélem sikerül megnézni!
Kicsit izgulok, hogy minden rendben van-e, mert pár napig görcsöltem és érzékem volt a cicim, de most semmilyen tünetem nincs. Szerintetek ez normális?
17,34 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!