Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap új remény! Kitart...

Sarah23 kérdése:

Új hónap új remény! Kitart velem ebben a hónapban is?

Figyelt kérdés

harmadik hónapom!

Áprilisban 65 en tartótak velem,ebböl 2 boldog kismami:)gratula nekik! Remélem ebben a hónapban többen leszünk:)Várom régi és új fórumozoimat:)az elözö toppikom:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. ide is lehet írni,,,:)))de ez az ujabb:)

2013. máj. 4. 22:44
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/209 anonim ***** válasza:

17,34-es vagyok

4 napja kellett volna megjönnie, de ugye negatívat teszteltem pénteken. Van egy örömhírem, most teszteltem egyet és POZITÍV!! :) Akkor most én vagyok a harmadik pozitív. Hányan várjuk még a kérdezőn kívül az eredményeket?

Szülinapos mikorra nem várod? Ne szomorkodj, látod nekem se mutatta mindjárt ki! Türelem! :)Pedig én is azt hittem, hogy meg fog jönni, mert folyamat görcsöltem, mintha meg akarna jönni.

Akik eddig pozitívat teszteltek éreztek valamit? Mikor mentek orvoshoz?

Drukkolok Mindenkinek! :)

2013. máj. 21. 12:27
 82/209 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Kedves kérdező! Nem tudom emlékszel-e rám de az előző hónapban én voltam az akivel annyira egyszerre voltak az időpontjaink és nekünk is ez a harmadik hónapunk.

Pénteken kellene megjönnie, de ma csináltam egy tesztet ami negatív lett.( Bár a férjemmel látunk egy extra extra halvány csíkot, remélem nem láttunk mint ketten rosszul.

Hamar teszteltem? Csak olyan sokan írták már, hogy jóval a nemvárt előtt pozitív lett neki :S

Alig bírok várni péntekig, hogy megjön-e vagy sem.

Akinek pedig pozitív annak gratulálok:)

2013. máj. 21. 15:07
 83/209 A kérdező kommentje:
ohh de örülök neked hogy sikerült:D gratulálok:D remélem többen csatlakozhatunk:))))
2013. máj. 21. 15:37
 84/209 A kérdező kommentje:

Szia!!!

Nagyon sokan voltunk a multkori toppikban így nem tudom,,de ha pénteken kell hogy megjöjön akkor akkor nagyon korán teszteltél,,hisz még nem mutatná ki ha sikerült volna akkor sem..ahogy olvasgatsz átlagban mensi kimaradása után mutatja ki,,,és énis igy fogok tenni nehéz de most már ugy vok vele muszály kibirni mert nem jó csalódni és csak 1 csíkot látni,,,,,

2013. máj. 21. 15:42
 85/209 A kérdező kommentje:
jah és a pozisoktól képet várunk igy 17,34es töled is:::))))
2013. máj. 21. 15:45
 86/209 A kérdező kommentje:
Nem tudom csajok mitöl lehet de fájdogál a hasamba mintha megakarna jönni ,,érdekes pedig még van egy hét addig,,,,szerintetek??pár napja volt ovu elvileg,,,akkor fájdolgált ,,1,2 napig elmult,,és most is azt érzem mint mielött megjön,,,nem tudom hova tenni ezeket a tüneteket
2013. máj. 21. 15:51
 87/209 anonim ***** válasza:

Boldog szülinapot nekem! :-)

Igaz csak jövö hèten lesz, de megvan az ajàndèk a pocakomban!

Ma reggel a csíkos teszt egyèrtelmü pozi lett ès a digitàlis is kimutatta :-)

Kèpet nem tudom hogy lehet feltölteni

2013. máj. 21. 17:48
 88/209 anonim ***** válasza:
Sarah23 ugyanígy vagyok én is, meg akar jönni állapot több napja hétvégére nem várom
2013. máj. 21. 18:58
 89/209 anonim ***** válasza:

82-es vagyok.

Akkor én is beállok a sorba. Ugyanaz a helyzet nálam mint nálad utolsó és kérdező.

Péntekre nem várom, majd kiderül

2013. máj. 21. 19:00
 90/209 A kérdező kommentje:

Boldog Szülinapot ennél nagyobb ajándék nem is kell:)

Dejó egymás után jönnek a pozik ugy örülök,,,értem akkor sokan vagyunk igy hogy fájdogál,,most h öszinte legyek anyira nem jár az eszem a babán nem is törjük magunkat a férjemmel sem,,,rád bízom Istenre legyen ugy ahogy ő akarja:)))))www.kepfeltoltes.hu azt hiszem itt feltöltöd és belinkeled:)

2013. máj. 21. 20:09
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!