Új hónap új remény! Kitart velem ebben a hónapban is?
harmadik hónapom!
Áprilisban 65 en tartótak velem,ebböl 2 boldog kismami:)gratula nekik! Remélem ebben a hónapban többen leszünk:)Várom régi és új fórumozoimat:)az elözö toppikom:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. ide is lehet írni,,,:)))de ez az ujabb:)
huu urossz a kép,,,nem látok semmit de ha nem jön meg tesztelj mégegyet majd!megy a drukk:)
huu néha fájdogál a hasam,,,szombatig várok amugy holnapra nem várom,,,de csak szombaton tesztelek ha nem jön meg......reménykedem
82-es vagyok. (én már a múlt hónapban is veled tartottam)
Ma majdnem egy hét késés után pozitívat teszteltem. Olyan boldog vagyok:)
A nemvárt napján is csak egy olyan halvány csík volt, hogy alig láttuk a párommal. Úgyhogy senki se keseredjen el.
Kedves kérdező, neked meg nagyon drukkolok és várom a fejleményeket.
de jó még 1 pozitiv:)))))
Köszönöm a drukkot,mára nem várom:)
De kicsit félek h megjön:(((
82-es vagyok.
Kicsit homályos a kép, de remélem látszik, ha nem csinálok egyet nappali fénynél is. Persze ha kicsit világosabb lenne, mert ma egésznap be volt borulva. ( Remélem jó a link:))
82 es ezt még homályosan is lehet látni,,,örülök neked nagyon:D
Többiek még nem jött meg,de félek a holnaptól:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!