Új hónap új remény! Kitart velem ebben a hónapban is?
harmadik hónapom!
Áprilisban 65 en tartótak velem,ebböl 2 boldog kismami:)gratula nekik! Remélem ebben a hónapban többen leszünk:)Várom régi és új fórumozoimat:)az elözö toppikom:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. ide is lehet írni,,,:)))de ez az ujabb:)
hello lányok,,,egész nap fájdogált a hasam:(
Már ugy voltam vele biztoss megjön így tesztet se mentem el venni holnapra,,ma haza jött a férjem és mondta hogy nélküle akarok teszte csinálni reggel ,,mert elmegy dolgozni:)
Na ennyi,elkelett mennem vele kb 25 percnyire 1 dmbe és vettem tesztet örit h csináljak meg 1et,,,de nem tudom szerintetek?
Szerintem tesztelj egyet! ;-) A görcs nem jelent semmit. Nekem is görcsölt! Várjuk az eredményt! ;-)
17,34 voltam
Ez nem tuti biztos még! Amíg nem jön meg van remény! Ezt Te mondtad és igazad lett! Szorítok neked! ;-)
17,34
82es vagyok.
Ne aggódj, nekem a nemvárt napján reggel is csak nagyon halvány lett, én is elkeseredtem, de aztán csak nem jött meg. Amíg nincs semmi jele a menzesznek, addig van remény.
Drukkolok:)
82es vagyok.
Csak ne add fel, míg nem jön meg van remény.
Majd írj!
legalább meg jönne,,csak fáj a hasam álandoan a wcére járok:(
nem vok terhes biztos vagyok benne,de legalább megjönne és letudnám .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!