Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap új remény! Kitart...

Sarah23 kérdése:

Új hónap új remény! Kitart velem ebben a hónapban is?

Figyelt kérdés

harmadik hónapom!

Áprilisban 65 en tartótak velem,ebböl 2 boldog kismami:)gratula nekik! Remélem ebben a hónapban többen leszünk:)Várom régi és új fórumozoimat:)az elözö toppikom:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. ide is lehet írni,,,:)))de ez az ujabb:)

2013. máj. 4. 22:44
 181/209 anonim ***** válasza:

Teszteltél újra kérdező?

82es voltam.

2013. jún. 7. 17:59
 182/209 A kérdező kommentje:
nem teszteltem feleslegesnek érzem,,vmi gond lehet mert hol barnás ho pedig pecsételö vérzésem van,,de ez nem meszesz,,mert az nem ilyen,,,félek h vmi baj,,de orvoshoz nem tudom mikor tudok eljutni sajnos
2013. jún. 7. 22:35
 183/209 anonim ***** válasza:

Kitartàs kèrdező, nekem is voltak problèmàim pàr ève...

Csajok nekem elèg durva volt eddig ez a pàr hèt. Úgy feszül a hasam ès sokszor görcsölök :-(

6 hetes 3 napos vagyok, hètfőn megyek első uh-ra, de itt csak 12. hèten lenne. A görcsök miatt kell hamarabb mennem.

Megvizsgàltak ès eddig minden rendben, azèrt izgulok most kicsit.

Szülinapos

2013. jún. 8. 03:45
 184/209 anonim ***** válasza:

Kérdező,szerintem egy utolsó tesztet csinálj meg,biztos ami biztos,mi van ha baba van és te meg vérzel??!!

Szülinapos,gratulálok :) a görcsökre pár szem magnézium jó lenne!pihenj sokat és vigyázz magatokra!

2013. jún. 8. 13:35
 185/209 A kérdező kommentje:

sziasztok lányok!

holnap megyek a dokihoz mégis,,mert nem mult el a vérezgetés,,reggel csinálok egy tesztet!

2013. jún. 9. 20:28
 186/209 anonim ***** válasza:

82es vagyok

Nagyon drukkolok és írd meg mi volt:)

2013. jún. 9. 20:46
 187/209 A kérdező kommentje:
én igazából nem bánom ha nega lesz ,,mert félek hogy ne hogy baja legyen,,,
2013. jún. 9. 21:22
 188/209 anonim ***** válasza:

Nem csak a tesztre értettem hanem arra is , hogy mindent rendben találjon a doki és egészséges legyél.

82es voltam

2013. jún. 9. 21:58
 189/209 A kérdező kommentje:
köszi,,remélem hogy nincs baj:)
2013. jún. 10. 08:28
 190/209 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok! Ma reggelre megjött :-( Csalódottság, szomorúság, pánik... Ha elmúlik én is megyek orvoshoz, hogy vizsgáljon ki. Kérdező kitartás! Majd írj, hogy mit mondtak!
2013. jún. 10. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!