Új hónap új remény! Kitart velem ebben a hónapban is?
harmadik hónapom!
Áprilisban 65 en tartótak velem,ebböl 2 boldog kismami:)gratula nekik! Remélem ebben a hónapban többen leszünk:)Várom régi és új fórumozoimat:)az elözö toppikom:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. ide is lehet írni,,,:)))de ez az ujabb:)
Teszteltél újra kérdező?
82es voltam.
Kitartàs kèrdező, nekem is voltak problèmàim pàr ève...
Csajok nekem elèg durva volt eddig ez a pàr hèt. Úgy feszül a hasam ès sokszor görcsölök :-(
6 hetes 3 napos vagyok, hètfőn megyek első uh-ra, de itt csak 12. hèten lenne. A görcsök miatt kell hamarabb mennem.
Megvizsgàltak ès eddig minden rendben, azèrt izgulok most kicsit.
Szülinapos
Kérdező,szerintem egy utolsó tesztet csinálj meg,biztos ami biztos,mi van ha baba van és te meg vérzel??!!
Szülinapos,gratulálok :) a görcsökre pár szem magnézium jó lenne!pihenj sokat és vigyázz magatokra!
sziasztok lányok!
holnap megyek a dokihoz mégis,,mert nem mult el a vérezgetés,,reggel csinálok egy tesztet!
82es vagyok
Nagyon drukkolok és írd meg mi volt:)
Nem csak a tesztre értettem hanem arra is , hogy mindent rendben találjon a doki és egészséges legyél.
82es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!