Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap új remény! Kitart...

Sarah23 kérdése:

Új hónap új remény! Kitart velem ebben a hónapban is?

Figyelt kérdés

harmadik hónapom!

Áprilisban 65 en tartótak velem,ebböl 2 boldog kismami:)gratula nekik! Remélem ebben a hónapban többen leszünk:)Várom régi és új fórumozoimat:)az elözö toppikom:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. ide is lehet írni,,,:)))de ez az ujabb:)

2013. máj. 4. 22:44
 161/209 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Sajnálom,bár tényleg van még remény! Nézd meg holnap is! Én is holnap akartam tesztelni ,mert ma sem jött meg (2 napja) ,aztán voltunk a párommal egy rendezvényen,ahol tök jól éreztük magunkat,sokat táncoltunk,meg a hátára vett,pörgetett,meg minden,aztán megffájdult a hasam és most mire haza értünk már barnázok,szerintem megjön,mert az eddigi tesztjeim is negatívak voltak!Na mindegy,holnaptól barátcserje kúra és már lehet,hogy nem érdemes tezstelnem.

Ne add fel,még nem jött meg!

2013. jún. 1. 22:21
 162/209 A kérdező kommentje:

köszi csak tudod akor milyen ha negatív a teszt!

És már nem hiszem h sikerült:(

2013. jún. 1. 23:21
 163/209 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mi a helyzet kérdező?
2013. jún. 3. 07:38
 164/209 A kérdező kommentje:
NegATÍV A MA REGGELI TESZT SAJNOS,,,MÉG MINDIG NEM JÖTT MEG PEDIG MÁR NEM BÁNÁM :(
2013. jún. 3. 12:26
 165/209 A kérdező kommentje:
Sziasztok veletek mizujs?pöpp?többiek?
2013. jún. 4. 11:36
 166/209 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem holnapra kellene jönnie, remélem nem jön. Tüneteim most nincsenek, talán csak annyi, hogy kezdek pattanásosodni, ami mindig a menzesz előjele nálam. :-( Szerintem holnap reggel tesztelek egyet, ha nem jön, majd jelentkezem. Remélem öröm hírrel :-)
2013. jún. 4. 12:01
 167/209 anonim ***** válasza:
100%

pöpp: nekem is előjött egy-két pattanás a nemvárt előtt. El is keseredtem, hogy biztos nem sikerült a baba.

82es voltam.

kérdező: nálad van valami fejlemény?

Én ma voltam a háziorvosnál mert magas lett a vérnyomásom és a pulzusom is. Kaptam rá gyógyszert :(

2013. jún. 4. 12:58
 168/209 A kérdező kommentje:
a messzesz fájdalmaim elmultak tegnappal,,de viszont még mindig nem jött meg,,nem értem miért,,,
2013. jún. 4. 14:10
 169/209 A kérdező kommentje:
ma már 1 hete késik nem értem miért nem jön meg,,,már a hasam se fáj,,,
2013. jún. 5. 12:32
 170/209 anonim ***** válasza:

82es vagyok.

Nem próbáltál meg egy újabb tesztet kérdező?

2013. jún. 5. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!