Új hónap új remény! Kitart velem ebben a hónapban is?
harmadik hónapom!
Áprilisban 65 en tartótak velem,ebböl 2 boldog kismami:)gratula nekik! Remélem ebben a hónapban többen leszünk:)Várom régi és új fórumozoimat:)az elözö toppikom:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. ide is lehet írni,,,:)))de ez az ujabb:)
Kedves kérdező! Sajnálom,bár tényleg van még remény! Nézd meg holnap is! Én is holnap akartam tesztelni ,mert ma sem jött meg (2 napja) ,aztán voltunk a párommal egy rendezvényen,ahol tök jól éreztük magunkat,sokat táncoltunk,meg a hátára vett,pörgetett,meg minden,aztán megffájdult a hasam és most mire haza értünk már barnázok,szerintem megjön,mert az eddigi tesztjeim is negatívak voltak!Na mindegy,holnaptól barátcserje kúra és már lehet,hogy nem érdemes tezstelnem.
Ne add fel,még nem jött meg!
köszi csak tudod akor milyen ha negatív a teszt!
És már nem hiszem h sikerült:(
pöpp: nekem is előjött egy-két pattanás a nemvárt előtt. El is keseredtem, hogy biztos nem sikerült a baba.
82es voltam.
kérdező: nálad van valami fejlemény?
Én ma voltam a háziorvosnál mert magas lett a vérnyomásom és a pulzusom is. Kaptam rá gyógyszert :(
82es vagyok.
Nem próbáltál meg egy újabb tesztet kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!