Új hónap új remény! Kitart velem ebben a hónapban is?
harmadik hónapom!
Áprilisban 65 en tartótak velem,ebböl 2 boldog kismami:)gratula nekik! Remélem ebben a hónapban többen leszünk:)Várom régi és új fórumozoimat:)az elözö toppikom:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. ide is lehet írni,,,:)))de ez az ujabb:)
Sziasztok lányok! Teszteltem ma reggel. Első ránézésre negatív. DE én látom rajta a második csíkot, annyira, halvány, hogy szinte "láthatatlan". A véleményetekre lennék kíváncsi. Nyugodtan írhatjátok, hogy szerintetek negatív, mert már néha tényleg tébolyultnak érzem magam emiatt a dolog miatt. Már második napja késik egyébként. Szombaton tesztelek újból, hátha erősödne, ha van minek erősödnie :-)
92-es vagyok.
Én látok valamit a teszteden, de nem tudom, hogy ez élőben milyen. Ha van színe, akkor reménykedhetsz, hogy sikerült. Ha színtelen a csík, vagyis olyan, mintha a csík helye látszana, akkor az nem pozitív. Nézd meg az én képeimet, a 92-es válasz után néhánnyal megtalálod. Nekem is nagyon halvány volt az első tesztem, a férjem nem is látott rajta semmit, de én láttam, és nekem lett igazam, mert napról-napra erősödött. Láttam néhány negatív tesztet és ez nem olyan volt, a negatívokon nekem nem látszott az ég világon semmi.
Amúgy tegnap voltam dokinál, már dobogott a kis szivecskéje, nagyon megható érzés volt látni. Drukkolok nektek, hogy átélhessétek ezt a csodát mihamarabb!
Kedves kérdező, szerintem is kellene még egy tesztet csinálnod, a hétfő már elég régen volt, most már csak mutat valamit, ha meg nem, akkor érdemes megnézetni dokival, hogy miért nem jön meg.
pöpp:
Én az 1 képen nem látok semmit. A negatívon látom, ott van, ahol kell lennie, olyan vastag is. Szerintem reménykedhetsz.
Milyen érzékenységű tesztet használtál?
x-epil 25-ös.Mikor haz
a ért a férjem neki is megmutattam,nem szóltam neki semmit, de ő is látta a második csíkot :-) úgyhogy halkan örülés van!Reméljük erősődik a csíkocskánk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!