Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap új remény! Kitart...

Sarah23 kérdése:

Új hónap új remény! Kitart velem ebben a hónapban is?

Figyelt kérdés

harmadik hónapom!

Áprilisban 65 en tartótak velem,ebböl 2 boldog kismami:)gratula nekik! Remélem ebben a hónapban többen leszünk:)Várom régi és új fórumozoimat:)az elözö toppikom:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. ide is lehet írni,,,:)))de ez az ujabb:)

2013. máj. 4. 22:44
 171/209 A kérdező kommentje:
nem mert hétfön teszteltem és az nega volt,,,olyan lehet h késöbb fogant mert olyan 24 én is voltunk együtt és akkor azt még nem mutatná ki szerintem,,de nem tudom ,,,,,szerintetek?
2013. jún. 5. 15:23
 172/209 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Szerintem próbálj meg egy érzékenyebb tesztet holnap reggel! Az én orvosom azt mondta nekem,amikor késett,hogy minusz,plusz egy hét késés még nem nagy gond,de ha már többet késik,el kell menni orvoshoz!
2013. jún. 5. 19:41
 173/209 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok! Teszteltem ma reggel. Első ránézésre negatív. DE én látom rajta a második csíkot, annyira, halvány, hogy szinte "láthatatlan". A véleményetekre lennék kíváncsi. Nyugodtan írhatjátok, hogy szerintetek negatív, mert már néha tényleg tébolyultnak érzem magam emiatt a dolog miatt. Már második napja késik egyébként. Szombaton tesztelek újból, hátha erősödne, ha van minek erősödnie :-)

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 6. 15:45
 174/209 A kérdező kommentje:
sajnos ez negatív:(((
2013. jún. 6. 16:09
 175/209 anonim ***** válasza:

92-es vagyok.

Én látok valamit a teszteden, de nem tudom, hogy ez élőben milyen. Ha van színe, akkor reménykedhetsz, hogy sikerült. Ha színtelen a csík, vagyis olyan, mintha a csík helye látszana, akkor az nem pozitív. Nézd meg az én képeimet, a 92-es válasz után néhánnyal megtalálod. Nekem is nagyon halvány volt az első tesztem, a férjem nem is látott rajta semmit, de én láttam, és nekem lett igazam, mert napról-napra erősödött. Láttam néhány negatív tesztet és ez nem olyan volt, a negatívokon nekem nem látszott az ég világon semmi.

Amúgy tegnap voltam dokinál, már dobogott a kis szivecskéje, nagyon megható érzés volt látni. Drukkolok nektek, hogy átélhessétek ezt a csodát mihamarabb!

Kedves kérdező, szerintem is kellene még egy tesztet csinálnod, a hétfő már elég régen volt, most már csak mutat valamit, ha meg nem, akkor érdemes megnézetni dokival, hogy miért nem jön meg.

2013. jún. 6. 16:22
 176/209 anonim ***** válasza:

pöpp:

Én az 1 képen nem látok semmit. A negatívon látom, ott van, ahol kell lennie, olyan vastag is. Szerintem reménykedhetsz.

Milyen érzékenységű tesztet használtál?

2013. jún. 6. 20:23
 177/209 anonim ***** válasza:

x-epil 25-ös.Mikor haz

a ért a férjem neki is megmutattam,nem szóltam neki semmit, de ő is látta a második csíkot :-) úgyhogy halkan örülés van!Reméljük erősődik a csíkocskánk :-)

2013. jún. 6. 21:43
 178/209 A kérdező kommentje:
remélem nektek sikeres a hónapotok:D
2013. jún. 7. 10:46
 179/209 anonim ***** válasza:
Én is remélem! :-) Nálad semmi változás?
2013. jún. 7. 10:48
 180/209 A kérdező kommentje:
én már nem tok kijönni hogy mi folyik velem,,de orvoshoz meg sajnos most nem tudok menni...
2013. jún. 7. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!