Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap új remény! Kitart...

Sarah23 kérdése:

Új hónap új remény! Kitart velem ebben a hónapban is?

Figyelt kérdés

harmadik hónapom!

Áprilisban 65 en tartótak velem,ebböl 2 boldog kismami:)gratula nekik! Remélem ebben a hónapban többen leszünk:)Várom régi és új fórumozoimat:)az elözö toppikom:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. ide is lehet írni,,,:)))de ez az ujabb:)

2013. máj. 4. 22:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/209 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Èn is veletek tartottam elözö hónapban :)

Naptàr szerint most 27-re nem vàrom, 2. próbàlkozós hónap ès ovutesztezek. Ma vagyok a 12. C.napon. ès halvàny pozi ami tudom negatívnak szàmít még de este is csinàlok.Ma csak kívàncsisàgból elöttem nemrèg egyet mert este is halvàny volt... Èn most nagyon negatív vagyok, alig vagyunk együtt a pàrommal, így nem tudom hogy lesz baba.

2013. máj. 6. 13:45
 12/209 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi már egy éve próbálkozunk, eddig sajnos eredménytelenül. 27-én volt az ovu-m. Holnap járok majd a 10. dpo-n, holnap akarok tesztelni is. Lehet nem érdemes, de megpróbálom :-) Remélem sokan sikerrel járunk, majd ebből a csoportból! Szurkolok mindenkinek!

2013. máj. 6. 15:19
 13/209 A kérdező kommentje:
ha már pózi az jó jel:)erösödhet még ,,nyugodj meg:)
2013. máj. 6. 15:20
 14/209 A kérdező kommentje:
nem lesz kicsit korai??nem jó ha az ember csalódik:(
2013. máj. 6. 15:22
 15/209 anonim ***** válasza:

Hányszor estem én is a csapdába, hogy mondták, már a 10. dpo-n halván volt.

Csináltam én is a teszteket (inszeminációk után). Akárhogy meresztettem a szemem, nem volt semmilyen csík.

Aztán amikor tényleg terhes voltam, észre sem vettem, hogy már késik. Abban a hónapban nem járt az eszem mindig rajta. Vagyis ittam teákat, csináltam a hármas kezelést, de különösebben nem foglalkoztam vele. Majd a 31. cn-on valamiért eszembe jutott, hé, nekem nem jött meg. Délben teszt, azonnal pozi, még a kontroll csíkig fel sem futott a vizelet, már ott virított a tesztcsík :)

Jó lenne még átélni :D

2013. máj. 6. 18:23
 16/209 A kérdező kommentje:
Már én sem streszelek rajta,,,nem számolgatom a napokat,,nem idegeskedek,,hanem jön meg csak rá 2,3napra fogok tesztelni:)
2013. máj. 6. 21:28
 17/209 anonim ***** válasza:
Én is veled tartottam a múlt hónapban kedves kérdező. 17-re nem várom és nekem is a 3. hónap. Boldog lennék, ha összejönne.
2013. máj. 6. 23:10
 18/209 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Teszteltem Clearblue-val reggel, természetesen negatív... Így hogy már egy éve próbálkozunk, teljesen elvesztem a teherbeesés, ovuláció számítás, hőmérőzés már-már bizarr világában. Lehet az a baj, hogy szinte már betegesen akarom a csöppségünket, de már olyanok is megfordultak a fejemben, hogy gond van, persze tudom, legalább is remélem, hogy nincs, hiszen van akinek csak több év próbálkozás után sikerül. De Gyermekjóléti szolgálatnál dolgozom, hátrányos helyzetű családokkal foglalkozom (félreértés ne essék a munkám a hivatásom) de olyan dühös és irigy tudok lenni, mikor tudomásomra jut, hogy csak ránéztek a 15-16 éves Mariskára és hát megesett. Én miért nem tudok csak ilyen egyszerűen megesni??? :D Egyébkén 10-re nem várom, remélem nem is jön. :-)
2013. máj. 7. 08:03
 19/209 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok

Ma teszteltem ismét:

[link] :)

2013. máj. 7. 09:30
 20/209 A kérdező kommentje:
nagyon szép teszt ez bizony pozitiv:):::):)gratula:)
2013. máj. 7. 10:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!