Új hónap új remény! Kitart velem ebben a hónapban is?
harmadik hónapom!
Áprilisban 65 en tartótak velem,ebböl 2 boldog kismami:)gratula nekik! Remélem ebben a hónapban többen leszünk:)Várom régi és új fórumozoimat:)az elözö toppikom:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. ide is lehet írni,,,:)))de ez az ujabb:)
Sziasztok! Èn is veletek tartottam elözö hónapban :)
Naptàr szerint most 27-re nem vàrom, 2. próbàlkozós hónap ès ovutesztezek. Ma vagyok a 12. C.napon. ès halvàny pozi ami tudom negatívnak szàmít még de este is csinàlok.Ma csak kívàncsisàgból elöttem nemrèg egyet mert este is halvàny volt... Èn most nagyon negatív vagyok, alig vagyunk együtt a pàrommal, így nem tudom hogy lesz baba.
Sziasztok!
Mi már egy éve próbálkozunk, eddig sajnos eredménytelenül. 27-én volt az ovu-m. Holnap járok majd a 10. dpo-n, holnap akarok tesztelni is. Lehet nem érdemes, de megpróbálom :-) Remélem sokan sikerrel járunk, majd ebből a csoportból! Szurkolok mindenkinek!
Hányszor estem én is a csapdába, hogy mondták, már a 10. dpo-n halván volt.
Csináltam én is a teszteket (inszeminációk után). Akárhogy meresztettem a szemem, nem volt semmilyen csík.
Aztán amikor tényleg terhes voltam, észre sem vettem, hogy már késik. Abban a hónapban nem járt az eszem mindig rajta. Vagyis ittam teákat, csináltam a hármas kezelést, de különösebben nem foglalkoztam vele. Majd a 31. cn-on valamiért eszembe jutott, hé, nekem nem jött meg. Délben teszt, azonnal pozi, még a kontroll csíkig fel sem futott a vizelet, már ott virított a tesztcsík :)
Jó lenne még átélni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!