Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mintha meglenne, görcsölgetése...

Reménysugár27 kérdése:

Mintha meglenne, görcsölgetésem van, fáj a derekam is, fájnak a melleim is.33. ciklusnapon vagyok, ma délutáni teszt negatív lett. (internetes one step) Lehetek mégis babás?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 9. 14:42
 81/97 A kérdező kommentje:

Szia Julcsi!

Tegnap délután megjött. Ma reggelre már a hőm is 36,3 volt. Ma voltam dokinál, cisztám nincs, clostyt most nem kaptam. Bízom abban, hogy most természetesen is lesz peteérésem.

Ajánlott a doki egy homeopátiás szert, ez a Mastodynon. Csepp formájában vettem, minden nap 2x15 cseppet kell inni. Remélem segít majd. Minden szalmaszálba kapaszkodni kell. :)

Neked mi lett a vége?

Kitartást! Üdv, Andi

2013. máj. 12. 15:13
 82/97 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is tegnap jött meg. És mire jó az a csepp amit vettél? Én már reménykedni sem merek. Annyi mindent kipróbáltunk már és semmi eredménye. Olyan lehetetlennek tűnik már ez az egész. Van aki 2 éven belül 2-szer szül akkor én már tényleg letehetek róla. Majd írjál még meglátjuk mit hoz a június. 30 leszek hátha szülinapomra megkapom amire annyira vágyok. Remélem te is minél hamarabb. És végre már azt írhatjuk h.pozitív a teszt. Jó lenne. Puszi. Julcsi
2013. máj. 12. 16:17
 83/97 A kérdező kommentje:

Julcsi!

Fel a fejjel! Összejön nekünk is hamarosan!

Ez a csepp állítólag "gyermekcsináló" szerként van aposztrofálva a homeopátiás szerek között. :)

Mellette még iszok Gynex cseppet is, de ezt már nem most vettem, csak az összevissza ciklusaim miatt nem tudtam szedni, de most, hogy a PreMens beállította, iszom újra. Természetgyógyász javasolta, ő is babacsináló szernek említette ezt is. A dokim tegnap azt mondta ihatom mind a 2-t, jók nagyon. Nézz utánuk a neten. Szerintem csak jó lesz. :)

Puszi, Andi

UI.: Én 28 leszek idén.

2013. máj. 13. 10:37
 84/97 anonim ***** válasza:
A gynexet én is szedtem, de nem jött be. Most a premenst szedem mellé még E vitamint. Iszok teákat is de már csak ha eszembe jut. 3hónapig ittam folyamatosan már beleuntam. Az ember megtesz mindent h.végre babája legyen még se jön össze. Nem értem miért. Hát 2év alatt nem sikerült nem tudom h.fog e valaha is? Puszi. Julcsi
2013. máj. 13. 19:32
 85/97 samanthajones06 válasza:

Sziasztok Csajok!Kepzeljetek,februar 27.e ota ma este megjott....fura erzes...

Ki fogom en is probalni ezeket a szereket!Julcsi tarts ki!Pusszantas Nektek innen Miskolcrol.Eszter

2013. máj. 16. 23:40
 86/97 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Eszter, lehet tudni h.miért maradt ki ennyi hónap? Nekem a premens jónak tűnik. Eléggé össze-vissza jött meg. Volt h.37 napra nagy átlagba 32napra és nem tartott 2napig az is csak kevés volt most beszedtem majdnem a második dobozzal és h.ennek köszönhető e vagy sem azt nem tudom de évek óta nem volt rá példa de most megjött 28 napra és 4napig tartott rendesen. Nem volt görcs semmi durvaság. Majd meglátom mi lesz júniusban remélem rendezi a ciklusomat és talán jöhet a baba is. Én premenst, E-vitamint és C-vitamint szedek. Próbáld ki te is ártani nem fog. Puszi nektek! Julcsi
2013. máj. 18. 06:51
 87/97 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Andi mi újság? Én a napokba ovulálok érzem rendesen. Bár mindig szoktam még se fogant még meg a baba. Megfogadtam nem foglalkozok semmivel, nem figyelem magam, de nem megy. Olyan fura mást gondol az agyam és mást a szívem. Sok reményt már nem fűzök a dologhoz-de halvány szirája még bennem él. Hogy vagytok? Írjatok. Puszi. Julcsi
2013. máj. 23. 08:28
 88/97 A kérdező kommentje:

Szia Julcsi!

Én is ovuláltam. :) Érztem tegnap, nagyon fájt a jobb oldalam. Voltam 13. napon UH-on, akkor azt mondta a doki, hogy volt egy repedés, és van még egy domináns tüsző 18 mm-es, ennek a repedését érezhettem tegnap. A méhnyálkahártyám 12 mm-es. (azt mondta lehetne több) Nekem már ez is haladás, mert mindig 6 mm-es volt. Azt mondta az esélyek újra jók. Majd meglátjuk. :) Bízzunk!

Puszi, Andi

2013. máj. 25. 10:08
 89/97 anonim ***** válasza:
Szia Andi! Szerintem én is túl vagyok a pé-sen, nem tudom mi lesz kezdek már fáradni. Hónapról-hónapra, megjön sírás 3napig azt se tudom mi van velem aztán magamhoz térek eljön a pé-rés aztán 2hét reménykedés és izgalom aztán megint a keserű valóság h.megjött megint. Mint egy ördögi kör, kiábrándító nagyon. Majd írd meg hogy végződik a ciklusod én már reménykedni sem merek. Puszi. Julcsi
2013. máj. 25. 15:22
 90/97 anonim ***** válasza:
Szia Andi! Mi a helyzet nálad? Valami jel h.megfogant a baba? Vagy még korai? Régen írtál! Puszi. Julcsi
2013. máj. 28. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!