Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mintha meglenne, görcsölgetése...

Reménysugár27 kérdése:

Mintha meglenne, görcsölgetésem van, fáj a derekam is, fájnak a melleim is.33. ciklusnapon vagyok, ma délutáni teszt negatív lett. (internetes one step) Lehetek mégis babás?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 9. 14:42
 51/97 anonim ***** válasza:

Kitartás Julcsi! A tavasz meghozza a babát nekünk is! :)

Andi! Mindenképpen megírom, hogy mi lett az eredményem, majd te is írj ám! :) Zsófi

2013. ápr. 16. 21:03
 52/97 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nálam valami nem stimmel. Megjött vasárnap azóta hol elindul hol eláll a vér és szinte alig van valami inkább csak pisilésnél jön valami. Lehet hogy nem is volt peteérésem? Vagy van valami bajom? Ha jártatok már így írjatok már mert kicsit aggaszt a dolog. Köszi. Julcsi
2013. ápr. 17. 14:52
 53/97 samanthajones06 válasza:

Sziasztok Csajok!

Nekem még mindig nem jött meg...26.án megyek dokihoz.Nem tudom mi lehet velem a tesztek negativak...ez egy horror.Julcsi nem tudom mi lehet a baj...próbálok Neked utánanézni neten és mivel a munkám során sok nővel találkozok majd érdeklődöm is hátha valaki valamit tud.Ti egyébként merre laktok.Én Miskolcon.

Puszi Nektek!:) Eszter

2013. ápr. 18. 01:04
 54/97 anonim ***** válasza:
Eszter esetleg Miskolcon tudnál ajánlani egy andrológust aki rendel magán? Én Kazincbarcikán lakok. Juli
2013. ápr. 18. 09:12
 55/97 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én debreceni vagyok.

Képzeljétek, ugye múlt héten jött meg a menzeszem. Először szerdán kezdtem barnázni, csütörtök már alakult, de igazából péntektől számítom az első napot, vasárnapig volt menzeszem, majd hétfőn már csak világosbarna volt, kedden semmi, és szerdán és ma csütörtökön sötétbarna megint. Szerintetek ez gond lehet? Vagy még most távozik a vége? Ma este hívom a dokit a véreredménnyel kapcsolatban, majd megírom mit mondott. Egyébként ma van az utolsó szem a clostiból, jövő héten kedden megyek uh-ra, és ha úgy találja beadja a tüszőrepesztő injekciót.

Szép délutánt Mindenkinek!

Andi

2013. ápr. 18. 16:01
 56/97 anonim ***** válasza:
szia Andi. Nekem is elég fura volt ez a menzesz. Vasárnap megjött de akkor sem volt sok hétfőn egész nap szinte semmi, estére totál semmi, kedden csak pisiléskor volt valami barnás dolog, szerdán megint elvétve valami. Azóta nagyon fáj a derekam és a fejem is. Lehet h.a premens kavart így be? Kicsit aggódom. A tiéd is elég furcsa nem tudom mi lehet velünk. Julcsi
2013. ápr. 18. 19:15
 57/97 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Julcsi! Nem tudom mi lehet, de azt mondta a dokim, hogy a vérvétel alapján minden rendben van a hormonokkal, még a progeszteron nincs meg, az holnap lesz, de azt mondta szerinte ezek mellett az értékek mellett azzal sem lesz baj. :)

A barnázásra annyit mondott, hogy nincs vele semmi baj. (végül is még csak a 7. napomon vagyok.)

Üdv, Andi

2013. ápr. 18. 21:11
 58/97 anonim ***** válasza:
Szia Andi. Én azt is olvastam h.amikor az ember túlzottan akar babát és annyira rástresszel h.nem jön össze és folyton önvizsgálatot tart szóval a szervezet vagy az agyunk képes akár a menzeszt teljesen kiiktatni. Sajnos nem tudom hol olvastam, de igyekszem megkeresni és be fogom linkelni. Az a lényeg h.a stressz termel egy hormont ami elnyomja azt a hormont ami a fogantatásért felelős és az agy védekező állásmódba kapcsol mert az esetleges terhességet betolakodónak veszi. Hú most ne nézzetek bolondnak tényleg olvastam igyekszem megkeresni az oldalt. Bár nem tudom nálad ez szóba jöhet e, nálam esélyes. Julcsi
2013. ápr. 19. 07:00
 59/97 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 19. 07:17
 60/97 anonim ***** válasza:
Nem pont ezt olvastam de keresem és küldeni fogom. Julcsi
2013. ápr. 19. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!