9 napja késik a menzeszem, a tegnap délutáni (X-epil) tesztem negatív lett. Mikor teszteljek újra?
Figyelt kérdés
A melleim elég érzékenyek, néha-néha görcsöl a hasam. Ha továbbra sem jön meg és negatív lesz a teszt is, akkor mennyit várjak mielőtt orvoshoz megyek?2013. jan. 7. 16:10
1/2 anonim válasza:
másik teszttel, holnap reggel pl.! és én orvoshoz is elmennék! mármint napokon belül
2/2 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt ilyen,megy szeruen felborult a "rendszer". Volt,nehogy több hónapig nem jött meg! En is teszteltem ezerrel, es nega sajnos. 9. Késett mensi napon mar ki kene mutatnia bőven, de meg egy teszt azert jo lenne...hallottunk sok rossz tesztől is! Ha a holnapi negatív, irány az orvos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!