Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mintha meglenne, görcsölgetése...

Reménysugár27 kérdése:

Mintha meglenne, görcsölgetésem van, fáj a derekam is, fájnak a melleim is.33. ciklusnapon vagyok, ma délutáni teszt negatív lett. (internetes one step) Lehetek mégis babás?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 9. 14:42
 21/97 anonim ***** válasza:
Na ige,ettől a ne görcsölj rá dumától én is kész vagyok. :-) Biztosan veled is minden rendben! Szurkolok neked!:-) Nálunk első lenne,páromnak is, nekem is! És már nagyon szeretnénk.
2013. ápr. 10. 07:10
 22/97 samanthajones06 válasza:
Ma reggel clearblue digital első pisibol negatív 15 nappal nem várt után,irány a doki :((((
2013. ápr. 10. 10:02
 23/97 A kérdező kommentje:

Sajnálom. :(

Képzeljétek nekem sem jött még meg, a 34. napomon vagyok. Tegnap egyszer pisilés közben picit véres volt a nyákom, csak törléskor meg ma is ugyanez pici világosbarnával tarkítva. (bocsi a részletezésért) Tegnap egész nap enyhén görcsöltem, ki lehetett bírni, de teljesen olyan érzés volt, mintha menstruálnék, és a derekam majd leszakadt. Ma reggelre nagyon megfájdultak a melleim is.

Szerintetek ez már a menzesz előjele???

Görbét nem vezetek, mert 2 hónapja besokalltam, de mérem a hőmet kíváncsiságból...4-5 napig volt 36, 8 majd 3 napja 36, 9. Az ovumat én úgy gondolom, hogy a 20. cn-on lehetett a fájásból, mert iszonyúan szúrt a jobb oldalam aznap délután.

Mi a véleményetek? Tudom...bármi meglehet. De szeretnék optimista lenni, és pozitívan hozzáállni. Merjek még reménykedni?

2013. ápr. 10. 16:50
 24/97 anonim ***** válasza:

3. vagyok. Sajnálom utolsó! :S Remélem kiderül, hogy mi a probléma!

Kérdező, tesztelsz reggel?

Én 1 órája teszteltem, és akkora negatív, hogy majdnem leugrik a tesztről. :( Nagyon szomorú vagyok, most végre sikerült abbahagyni a sírást. :(

2013. ápr. 10. 18:02
 25/97 A kérdező kommentje:

Jajj, nagyon sajnállak, ne sírj!!! Tudom, könnyű ezt mondani, én tegnap sírtam nagyon. :(

Nem hiszem, hogy tesztelek, mivel barnázok, világosbarna ugyan. Így már lehet az jön, amit nem várok? :(

Az alhasamban néha szurkálgat a jobb oldalon.

2013. ápr. 10. 18:21
 26/97 A kérdező kommentje:
Bármire gondolok, csak sírok...hiányzik mindenki, aki ebben a pillanatban nincs itt velem. Ha a holnapi napra gondolok, sírok, bármi jut eszembe, csak sírok...kicsit elegem lett. :(
2013. ápr. 10. 19:46
 27/97 anonim ***** válasza:
Ne sírj!! Az nem tesz jót! Mindaddig, amig nem hiszed el, hogy sikerült, sikerülhet, addig nem is fog! Próbálj meg pozitívan hozzáállni! Tudom, hogy nagyon nagyon nehéz és vannak mélypontok! De van esélyed a terhességre is! Ne add fel! Kérlek ne tedd! Bizakodj! Szorítok érted! :-)
2013. ápr. 10. 19:59
 28/97 anonim ***** válasza:
Kérdező! Megértelek teljesen, tudom mit érzel! :( Reggel csinálok még egy tesztet, mert a délutánit 1 órával pisilés után csináltam, de már annyira kellett, hogy nem bírtam ki. :S De sejtem, hogy az is negatív lesz. :( Hát ez van, nem baj, majd jövő hónapban!!! :) Akkor is szurkoljunk együtt jó? :)
2013. ápr. 10. 20:27
 29/97 anonim ***** válasza:
Jaj, bocsi 3. voltam, egyébként Zsófi! :)
2013. ápr. 10. 20:28
 30/97 samanthajones06 válasza:
Majd írjatok hogy mi van Veletek csajok!!Szoritok Nektek nagyon!:) Eszter
2013. ápr. 10. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!