Mintha meglenne, görcsölgetésem van, fáj a derekam is, fájnak a melleim is.33. ciklusnapon vagyok, ma délutáni teszt negatív lett. (internetes one step) Lehetek mégis babás?
Nincs beállt ciklusom, az előző három ciklus 28 napos volt, de ekkor nem mindegyikben volt peteérésem. Valahogy mégis úgy érzem, hogy meg fog jönni, csak a testem szórakozik velem. :( Épp az előbb voltam a mosdóban és a fehér folyásom egy picit rózsaszínes volt.
Mindemellett rámjön néha szédülés, rossz közérzet, és most lehetetlen fáradt vagyok. (Elvileg 10-es érzékenységű teszt volt.) Kezdek belefáradni. :(
Szurkolok mindenkinek!
Aranyosak vagytok, hogy írtatok. Én most sírtam ki magam. Ezt csak az tudja igazán milyen, aki benne van, és Ti benne vagytok. Fáj, hogy igazságtalan az élet, és aki megérdemli...de a többit tudjátok.
Azóta már törlésnél volt egy kis világosbarna vmi, aztán minimális piroska. :(
Majd megírom mi lett ebből az érdekes ciklusból.
Tudom mit érzel...én most járok 39 napnál...3 negatív teszt,mindjárt megjön érzés alhasi szúrás,es a remény meg a fohász hogy bárcsak baba lenne a dologban....mi szeptembertől próbálkozunk..
De azért remenykedjunk,hátha jo a női megerzesunk..:)sok sikert!E.
Sok sikert Neked is! :) Nagyon jó pozitívnak "látni".
Mi 11 hónapja próbálkozunk. (június óta)
Reméljük útban a gólya! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!