Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mintha meglenne, görcsölgetése...

Reménysugár27 kérdése:

Mintha meglenne, görcsölgetésem van, fáj a derekam is, fájnak a melleim is.33. ciklusnapon vagyok, ma délutáni teszt negatív lett. (internetes one step) Lehetek mégis babás?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 9. 14:42
 41/97 anonim ***** válasza:
Én még egy negatív teszttel lettem gazdagabb, meg tapasztalattal h.ne sóvárogjak olyasmi után, amit nem kaphatok meg. (ez a dolog lenne a baba) Kezdek már belefáradni a sok kudarcba. Minden jót nektek lányok, Eszter: Ha van változás írd meg. Puszi-Jul(cs)i
2013. ápr. 13. 08:22
 42/97 samanthajones06 válasza:
Julcsi!Ne add fel meg a reményt addig míg nem jön meg,látod nekem is 44.nap.Teny h en sem merek mar tesztelni mert felek a csalodastol,ha akar jönni fog is mindenkinek!Szoritok!:)Eszter
2013. ápr. 13. 09:38
 43/97 anonim ***** válasza:
Eszter, te mikor teszteltél? Szokott késni? Szerintem ha lenne baba mutatná a teszt legalább is nálam. Mert eddig minden hónapban negatív lett a teszt és meg is jött én már nem reménykedek. Bár barátnőm esete is megdöbbentő. 3hét késésnél 3 különböző teszt negatív volt neki a második kimaradt menzesz után is negatív volt minden teszt. A medi labon volt vmi halvány akármi de ha nem forgattuk a tesztet a fénybe akkor nem látszott szinte semmi. Elment orvoshoz mert azt hitte ciszta van vagy vmi gyulladás és amikor mondta neki a doki h.ez a ciszta 9hetes és dobog a szíve hát volt meglepi. Bár ez a ritkább amúgy probléma mentes volt a terhessége még csak hányingere se volt egyszer se. Tesztelj egyet és ha negatív keresd fel a dokid. Minden lehetséges. Majd írj mi a helyzet. Juli
2013. ápr. 13. 10:29
 44/97 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Andi most olvastam végig az összes hozzászólást. Az a gond h.tényleg nem segít nekünk a túlzott akarás, de ez olyan h.mondja már valaki a napnak h.ne süssön, én is ráparázok a dologra minden tünetre azt hiszem baba valahogy meg kellene nyugodnunk mióta szeretnétek babát? 25éves vagy nem mindenki olyan szerencsés h.az első hónapban terhes lesz. Mi 2éve küzdünk pedig minden rendben van nálunk orvosilag még sem jön. Viszont a nagy akarásnak nyögés a vége. Sajnos én sem tudok nem gondolni rá. Jön majd ne magad okold. Eszter veled mi a helyzet? Kitartást csajok! Julcsi
2013. ápr. 13. 20:27
 45/97 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ma hajnalban megérkezett hozzám is a mikulás, csoda lett volna ha nem. Szóval ma már kisírtam magam, pár nap depi aztán majd visszaállnak a dolgok. Nálam már nincs új hónap új remény szlogen, valahogy kezd mélyen kiábrándítani a dolog. Augusztusban lenne 2éve a sikertelenség évfordulója. Nektek mindent bele lányok, kívánom mindenkinek egy kisbabát! Julcsi
2013. ápr. 14. 07:32
 46/97 A kérdező kommentje:

Julcsi! Nagyon sajnállak, és teljesen megértelek. Az anyai ösztönt nem lehet elfelejteni, vagy azt mondani neki, hogy ne gondoljon a babára.

Én 28 leszek idén, és 11 hónapja próbálkozunk. Most érzem azt, hogy helyreállt a ciklusom, ugyanis hónapok óta mindig az 5-6-7. napokon görcsöltem, most az 1.2.on, és nagyon más volt most a menzeszem, már ma vagyok a 3. napon és szinte nem sok van. A PreMens nagyon sokat segített. Ma kezdtem a Closti szedését, így most már jöhet a kisbaba. :)

Pozitivitást és babásodást kívánok Mindannyiunknak!

Puszi Nektek!

2013. ápr. 14. 11:51
 47/97 anonim ***** válasza:
Én 30leszek a nyáron bár nálunk már felmerült a lombik program. Azt mondtam ha 30ig nem sikerül spontán akkor nyár végén belevágok. Te mennyit szedsz a premensből? Én 2hete szedem nai 1-et nekem is össze-vissza ciklusaim vannak és sok pms tünet. PUSZI. JULCSI
2013. ápr. 14. 12:37
 48/97 anonim ***** válasza:

Szia Julcsi! Sajnálom, hogy megjött, és mindenki mást is, akinek szintén. :( Nekem holnap múlik el a mensim, aztán megint egy hónap reménykedés, remélem, végre sikerrel. :)

A héten voltam 3. napi vérvételen, jövő héten kapok eredményt, kíváncsi leszek mi a helyzet velem. Kitartást mindenkinek! Zsófi :)

2013. ápr. 14. 21:05
 49/97 anonim ***** válasza:
Ez olyan szörnyű ti is le vagytok törve de én nem látom már az út végét lassan 2éve nem jön a baba és nekem erősen az az érzésem nekem nem is fog. Ha eddig semmi, mi változna? Nekem a hormon laborom rendben volt, nem találtak semmit, de valami csak nem jó ha nem jön a baba. Ettől az is jobb lenne ha azt mondták volna h.valamelyikünkkel gond van akkor legalább tudnánk az okát és tudnám h.ne reménykedjek, de ez kész horror. Mindenkinek hozzon egy kisbabát a májusi hónap, puszi nektek. Julcsi
2013. ápr. 15. 08:05
 50/97 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Julcsi: 50 napja szedem a PreMens-t, épp ma vettem meg a 3. dobozzal. Minden este vacsi után egyet veszek be belőle. Eddig nagyon hosszú menzeszem volt (6-7 napos) és előtte - utána napokig barnázás. Most ehhez képest, mindennel együtt 5 nap alatt elmúlt minden. Teljesen más volt ez a menzesz.

Zsófi: Én ma voltam 4. napon vérvételen, nekem csütörtökre

lesz eredmény, majd megírom hogy mit mondott a doki. UH-on is megnézett, azt mondta, hogy szépek a petefészkek, és ha jönne a baba, jó lenne. :)

Üdv Nektek!

JULCSI NE LÉGY SZOMORÚ!!! Ne mondj ilyen butaságokat, mert

Neked is lesz Babád. :) Hidd el!!! Bízz!

2013. ápr. 15. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!