Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mintha meglenne, görcsölgetése...

Reménysugár27 kérdése:

Mintha meglenne, görcsölgetésem van, fáj a derekam is, fájnak a melleim is.33. ciklusnapon vagyok, ma délutáni teszt negatív lett. (internetes one step) Lehetek mégis babás?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 9. 14:42
 11/97 A kérdező kommentje:

Gratulálok!

De jó Nektek! :)

2013. ápr. 9. 18:16
 12/97 A kérdező kommentje:

Hanyadik napodon lett pozitív a teszt?

A derekam majd leszakad, és mellette a hasam is fáj...nem tudom mi lesz ebből.

2013. ápr. 9. 18:18
 13/97 samanthajones06 válasza:
Reméljük baba:)
2013. ápr. 9. 18:22
 14/97 anonim ***** válasza:

6 nap késé után teszteltem(31 naposak a ciklusaim),hamarabb nem is akartam a csalódások miatt,ma már voltam is dokinál,5 hetes vagyok:-)

Hidd el nekem nem kel adni arra,h krémes folyás..stb..minden ugyanolyan volt mint mielőtt megjött,minden pedig én aztán tudok görcsökni,a derekam hátam most is nagyon fáj.....minden ugyanolyan...meg vízesfolyásom van..mensi előtt is az volt

2013. ápr. 9. 18:22
 15/97 anonim ***** válasza:
ja és elfelejtettem, a melleim is fájnak,és mensi előtt is szokott fájni
2013. ápr. 9. 18:24
 16/97 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztató szavakat!

Nagyon boldog babavárást Neked! :)

2013. ápr. 9. 18:27
 17/97 anonim ***** válasza:
Köszönöm! És mielőbbi babavárást nektek!!!!!!!
2013. ápr. 9. 18:28
 18/97 anonim ***** válasza:
3. vagyok! Gratulálok annak, aki babát vár! :) Nekünk pedig kitartást kívánok! :) Tényleg nagyon rossz érzés, hihetetlenül megvisel engem is. :( Minden hónapban a remény, aztán a csalódás. Borzalmas. :( Nekem peteérés után elkezd fájni a mellem, az most is fáj, de tegnap óta csillapodott kicsit, és görcsölök szintén tegnap óta, nekem is néha erősebb, néha gyengébb, és főleg akkor jelentkezik ha mozgok. A remény hal meg utoljára, ez erre a helyzetre tipikus példa! :) :S
2013. ápr. 9. 20:20
 19/97 anonim ***** válasza:
3. vagyok újra. Egyébként én már 1 éve nem szedem a gyógyszert, és 2 évig szedtem. 23 vagyok, párom 35...reméltem, hogy ez könnyebben fog menni ennyi idősen, de tévedtem. :(
2013. ápr. 9. 20:21
 20/97 samanthajones06 válasza:

En is azt hittem hogy ez olyan egyszerű es olyan fura h évekig mindent megteszünk nehogy jöjjön a baba aztán mikor meg mar szeretnénk radobbenunk hogy nem is olyan egyszerű....imádom mikor mondjak h ne gondoljak rá es majd akkor jön össze...azt nem mondjak hogy ezt hogy csináljuk h ne arra gondoljunk...

3. Köztünk is 12 év van(en 25,párom 37) es a ferjemnek mar van gyereke az előző házasságából...nem értem biztos velem van a baj :(

2013. ápr. 9. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!