Mintha meglenne, görcsölgetésem van, fáj a derekam is, fájnak a melleim is.33. ciklusnapon vagyok, ma délutáni teszt negatív lett. (internetes one step) Lehetek mégis babás?
Gratulálok!
De jó Nektek! :)
Hanyadik napodon lett pozitív a teszt?
A derekam majd leszakad, és mellette a hasam is fáj...nem tudom mi lesz ebből.
6 nap késé után teszteltem(31 naposak a ciklusaim),hamarabb nem is akartam a csalódások miatt,ma már voltam is dokinál,5 hetes vagyok:-)
Hidd el nekem nem kel adni arra,h krémes folyás..stb..minden ugyanolyan volt mint mielőtt megjött,minden pedig én aztán tudok görcsökni,a derekam hátam most is nagyon fáj.....minden ugyanolyan...meg vízesfolyásom van..mensi előtt is az volt
Köszönöm a bíztató szavakat!
Nagyon boldog babavárást Neked! :)
En is azt hittem hogy ez olyan egyszerű es olyan fura h évekig mindent megteszünk nehogy jöjjön a baba aztán mikor meg mar szeretnénk radobbenunk hogy nem is olyan egyszerű....imádom mikor mondjak h ne gondoljak rá es majd akkor jön össze...azt nem mondjak hogy ezt hogy csináljuk h ne arra gondoljunk...
3. Köztünk is 12 év van(en 25,párom 37) es a ferjemnek mar van gyereke az előző házasságából...nem értem biztos velem van a baj :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!