Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mintha meglenne, görcsölgetése...

Reménysugár27 kérdése:

Mintha meglenne, görcsölgetésem van, fáj a derekam is, fájnak a melleim is.33. ciklusnapon vagyok, ma délutáni teszt negatív lett. (internetes one step) Lehetek mégis babás?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 9. 14:42
 71/97 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok!

Nem tudom mi lesz ennek a hónapnak a vége, de ma már 2X pisilés közben barnáztam, meg piros is volt, nem intenzív vér, de volt valami. :( Nagyon elkeseredtem. Tegnap óta fájdogál a hasam, megjövősen, és a cicim is. Olyan kiábrándító. :(

Veletek mi a helyzet? Üdv, Andi

2013. máj. 9. 15:24
 72/97 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy a 28. cn-on vagyok, ovu utáni 12. nap. A múltkor az ovu utáni 14. napon kezdtem barnázni és másnap meg is jött. Vasárnapra nem várnám...de már itt lenne?
2013. máj. 9. 15:26
 73/97 anonim ***** válasza:
Szia Andi nekem is vasárnap nem kéne megjönnije ma vagyok 12.dpo-n. Ma úgy 15:00h körül a bal oldalt a méhemben olyat éreztem mint amikor megjön talán kicsit intenzívebben de 10perc alatt el is múlt. Bár azt mondtam leteszek a babáról,de ilyen furát nem éreztem még és számolgattam és reménykedem-bár több dolog menzeszre utal. Andi nálad is lehet akár baba is de menzesz is. Tesztelni mikor fogsz? Julcsi
2013. máj. 9. 21:00
 74/97 A kérdező kommentje:

Szia Julcsi!

Nekem tegnap is menzesz szerű érzéseim voltak, ma hajnalban és reggel meg elég erősen éreztem, úgy gondoltam biztosan megjön ma reggel. Pisiléskor csak törlésnél volt megint bordós - barnás kevés vmi. Amit viszont nem értek a hőm vagy 10 napja 36,7 volt végig, sehová nem ugrott, ma reggel pedig felment 36,9-re. Ha megjönne, akkor miért megy feljebb? Lehet, hogy hülyeség de a combomban is érzek fájdalmat, mintha az izmaim vagy a csontjaim fájnának. Olyan rossz ez a bizonytalanság. De szerintem nekem ebből menzi lesz. :( Tesztelnem nem tudom érdemes e.

2013. máj. 10. 06:58
 75/97 anonim ***** válasza:
Szia. A combod szokott fájni menzesz előtt? Nekem amikor megfájdul már tudom h.semmi remény mert mindig fáj a jobb combom dehogy mitől, erre kíváncsi lennék? Hát ha baba lesz ne add még fel! Bár én se fűzök nagy reményeket a dologhoz, mert annyi furcsaság történik mostanában! Én sem akarok tesztelni, ténylep letettem h.valaha is összejön a baba,de mivel nem védekezünk így ott motoszkál a fejembe hátha sikerült. Fárasztó már ez a sok csalódás. Azért ha tesztelsz vagy van valami furcsaság írj nyugodtan legalább telik az idő és önthetjük a lelket egymásba. Puszi. Julcsi
2013. máj. 10. 07:50
 76/97 anonim ***** válasza:
Ne haragudj már h.ennyit írok de én elkezdtem agyalni és arra jutottam nincs baba megint megfájdult a fejem és a derekam is fáj mint mikor meg akar jönni. Tegnap történt ez a hirtelen hasfájás ami kb.10 percig tartott és olyan intenzív volt nem kibírhatatlan, de kellemetlen. 12dpo-n ilyet érezni a beágyazódáshoz nem késő? Nem értek hozzá van aki azt mondja nem is érezni akkor még is meg fog jönni? Esküszöm frászt kapok!
2013. máj. 10. 09:33
 77/97 anonim ***** válasza:
Julcsi voltam az előzőekben.
2013. máj. 10. 09:34
 78/97 A kérdező kommentje:

Julcsi! Mindenképp nyugodj meg, higgadj le! És ne agyalj! :) Az a legrosszabb. Én is mikor mindenfélét olvasok, meg pörög az agyam teljesen úgy érzem bekattanok. Nem szabad.

Nekem ma délelőtt volt sötétebb barna folyásom egyszer pisiléskor, azóta semmi. A cicim fáj nagyon, viszket, fáj a mellbimbóm, érzékeny. Még sosem éreztem ilyen combfájós dolgot, de az reggel volt csak el is múlt.

Hívtam a dokit a héten elszaladok hozzá, megnézi mi a helyzet, nincs e ciszta vagy valami, de mondtam neki, hogy érzem, hogy meg fog jönni. Akkor fogjuk megbeszélni a továbbiakat.

Írok, ha lesz valami, Puszi

2013. máj. 10. 14:21
 79/97 anonim ***** válasza:
Nem biztos h.meg fog jönni, hátha nem. Tesztet csinálsz? Hát csak azt tudom tenni h.leállítom magamat és nem húzom magam föl ennyi csalódás után már elbírok még eggyel. Majd írd meg mi a helyzet én is jelentkezek ha megjön vagy nem jön. Puszi! Julcsi
2013. máj. 10. 15:07
 80/97 anonim ***** válasza:
szia Andi! Hogy állsz? Nekem valószínű meg jön ma vagy holnap. Ma reggel pisi után a papír barnás volt úgy hogy ennyi volt megint. Neked megjött vagy elmúlt ami volt? Puszi. Julcsi
2013. máj. 11. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!