Mintha meglenne, görcsölgetésem van, fáj a derekam is, fájnak a melleim is.33. ciklusnapon vagyok, ma délutáni teszt negatív lett. (internetes one step) Lehetek mégis babás?
Sziasztok Csajok!
Nem tudom mi lesz ennek a hónapnak a vége, de ma már 2X pisilés közben barnáztam, meg piros is volt, nem intenzív vér, de volt valami. :( Nagyon elkeseredtem. Tegnap óta fájdogál a hasam, megjövősen, és a cicim is. Olyan kiábrándító. :(
Veletek mi a helyzet? Üdv, Andi
Szia Julcsi!
Nekem tegnap is menzesz szerű érzéseim voltak, ma hajnalban és reggel meg elég erősen éreztem, úgy gondoltam biztosan megjön ma reggel. Pisiléskor csak törlésnél volt megint bordós - barnás kevés vmi. Amit viszont nem értek a hőm vagy 10 napja 36,7 volt végig, sehová nem ugrott, ma reggel pedig felment 36,9-re. Ha megjönne, akkor miért megy feljebb? Lehet, hogy hülyeség de a combomban is érzek fájdalmat, mintha az izmaim vagy a csontjaim fájnának. Olyan rossz ez a bizonytalanság. De szerintem nekem ebből menzi lesz. :( Tesztelnem nem tudom érdemes e.
Julcsi! Mindenképp nyugodj meg, higgadj le! És ne agyalj! :) Az a legrosszabb. Én is mikor mindenfélét olvasok, meg pörög az agyam teljesen úgy érzem bekattanok. Nem szabad.
Nekem ma délelőtt volt sötétebb barna folyásom egyszer pisiléskor, azóta semmi. A cicim fáj nagyon, viszket, fáj a mellbimbóm, érzékeny. Még sosem éreztem ilyen combfájós dolgot, de az reggel volt csak el is múlt.
Hívtam a dokit a héten elszaladok hozzá, megnézi mi a helyzet, nincs e ciszta vagy valami, de mondtam neki, hogy érzem, hogy meg fog jönni. Akkor fogjuk megbeszélni a továbbiakat.
Írok, ha lesz valami, Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!