Mintha meglenne, görcsölgetésem van, fáj a derekam is, fájnak a melleim is.33. ciklusnapon vagyok, ma délutáni teszt negatív lett. (internetes one step) Lehetek mégis babás?
Zsófi vagyok! :)
Sziasztok Csajok!
Ma megkaptam az eredményeimet, és minden rendben, minden érték tökéletes. :) Veletek mi újság?
Hátha csak később látszik, bízz mindenképp. Ne keseredj el!
Én ma kapom meg a tüszőrepesztő injekciót. Tegnap előtt volt 16 mm-es a tüszőm, mára már biztosan nagyobb, és ma beadják. Ma van a 14. napom. :) Én is bízom a sikerben.
Puszi Mindenkinek!
Kedves Julcsi!
Most fog összejönni, mikor már "lemondtál" róla. Ez így szokott lenni. :) Kitartás! Minden rendben lesz!!! Fel a fejjel!
Én ma vagyok a 21. cn-on, 1,5 hét múlva lesz kb. a nemvárt. Hátha nem is jön, és baba jön helyette. :)
Csak Pozitívan Csajok! Üdv, Andi
Én is nagyon le vagyok törve,mai tesztemen is "megbuktam":((( de igazából nem is tudom mit vártam.Lh tesztet fogok venni hogy egyáltalán van e pé-m:( Szüleimnek 18 év házasság után sikerultem,remelem hogy ezt nem lehet örökölni:/ Nagyon nekikeseredtem mar én is,bár tudom én csak csendbe legyek fel év próbálkozás után...De akkor is óriási igazságtalanság hogy olyan embereknek akiknek csak a pénzt jelenti a baba meg az olyanoknak akik a végen elvetetik elsőre összejön...és itt vagyunk mi,akik mindennel jobban szeretnénk egy picit nem jön össze.Komolyan mondom totál kiábrándító:((((
De! -> a remény hal meg utoljára!
Es Julcsi,tudod van az a mondás hogy sosem szabad feladni az álmainkat!Ne is add fel csak tedd oldalra vegyél elő egy következőt amit nagyon szeretnél,és hátha működik az a dolog mint amikor keresel valamit,hogy tuti akkor találod meg amikor mar mást keresel!!!:)Ezzel is így leszel;)azaz leszünk!Hajra Csajok!!!!:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!