Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 13-14-re?

Ki nem várja március 13-14-re?

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 17:07
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/150 anonim ***** válasza:
Ja nekem mensi előtt is mindig fáj a cicim, de most erősebb (az is lehet, hogy csak beképzelem).
2013. márc. 7. 17:32
 72/150 A kérdező kommentje:
Hát pedig nagyon idegesít az egész sosem lesz jövő hét:(((
2013. márc. 7. 17:50
 73/150 anonim ***** válasza:

Igy van! Ne stresszelj mar! Most nekem sincs tobb tunetem. Csak a ragyak jonnek az arcomra ami mensi elott szokott. Viszont a cicim nem faj. Ilyenkor mar reg bedurrani szokott. Izgul itt mindenki! :-)

V.

2013. márc. 7. 17:55
 74/150 A kérdező kommentje:
Hát azt látom. De én lehet egy darabig nem jövök,mert csak olvasgatok és felhúzom magam. Majd értesítelek benneteket a jövő héten . Sziasztok.
2013. márc. 7. 18:06
 75/150 anonim ***** válasza:

Sziasztok! R vagyok, komoly forgalom volt ma itt. Nem szabad elkeseredni, nagyon sokan valóban semmit nem vesznek észre. Picit én beleélem magam, mert ez az egyetlen öröm, amikor az ember várakozik. Ha próbálod magad nem beleélni akkor is egész nap ezen jár az eszed. akkor miért ne?? ha megjön igy is úgy is sirás lesz belőle. De legalább volt egy pár szép gondolatom.

Ami engem illet kb 9DPO.n vagyok és ma egy csepp barna folt jelent meg kicsi fehér folyással. nagyon ritkán van ilyen folyásom, de barnázás nem jellemző. A hőm 36,7 volt reggel. Hasi szúrkálás nálam nem tünet mert egész hónapban hol erősebb hol gyengébben érzem.

Még van egy pár napunk, kitartás.

R

2013. márc. 7. 18:32
 76/150 anonim ***** válasza:

Én mindenkinek nagyon drukkolok, és holnap légyszi nagyon gondoljatok rám is(holnapra nem várom)! Már nem merem magam beleélni, de annyira-annyira jó lenne.

Holnap írom az infót, eddig mindig pontos volt és ált. reggel jött meg. Remélem most nem teszi:):)

2013. márc. 7. 18:37
 77/150 anonim ***** válasza:
Ja B. voltam.
2013. márc. 7. 18:37
 78/150 anonim ***** válasza:
100%

Történetesen nekem még nincs egy sem, egyszer sikerült, de elment és már nagyon szeretnénk a párommal.

Köszi, hogy feljössz és legórod az egész társaságot, légyszi kezdj el lepontozni is minket, ahogy a hozzád hasonló kedves, okos, és főleg intelligens emberek!

Elhiszem, hogy gyerekesnek tűnik, meg hülye p.csásnak, de akkor ne olvasd el, és főleg ne ítélkezz!!!

Nyilván nem kínlódtál éveket mire sikerült a babóca, hát jó Neked.

Attól még minket nyugodtan békén hagyhatsz!

2013. márc. 7. 20:14
 79/150 anonim ***** válasza:
Engem is felháborit a válaszoló. Ha nem tetszik ne olvassa, lépjen ki. Ha van negativ vélemény, azt lehet szépen, kultúráltan is megfogalmazni, önmagát minősiti.
2013. márc. 7. 20:21
 80/150 A kérdező kommentje:
Na mi van lányok? Mi ez a vita? Ki írt csúnyát? Én nem találtam semmi olyant ami sértő lenne,vagy le törölték közben. De ha már így állunk tényleg csak az írjon akinek fontos. Fikázni nem kell senkit.Akik ide írunk kb 4-en ha jól számolom csak egymást bíztatjuk és nem ócsároljuk. Így kérem azokat akik nem ilyen szándékkal írnak ,hogy inkább mellőzzék a meg jegyzéseket.
2013. márc. 8. 12:35
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!