Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 13-14-re?

Ki nem várja március 13-14-re?

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 17:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/150 A kérdező kommentje:
Hát kb ahogy számolom most esedékes. Nagyon kíváncsi vagyok:)))
2013. márc. 4. 19:02
 32/150 anonim ***** válasza:

Èn is :-) . Hányingerem van. Remelem furja magat attol :-)

V.

2013. márc. 5. 09:54
 33/150 A kérdező kommentje:
Nekem nincs hányingerem. De a másik kettővel sem volt. Bár a férjem szerint van valami mert ingadozik a kedély állapotom meg éhes vagyok egyik percről a másikra. Na meg sütit ennék folyton. Nem pusztán édességet hanem sütit és én nem vagyok nagy süti evő csak sütni szeretek és nem enni.:))))
2013. márc. 5. 12:26
 34/150 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 8ra nem várom, ki is írtam, csak még nem jött senki szurkolni, jöhetek ide veletek izgulni?

Első baba lenne, tavaly szeptember óta próbálkozunk és már nagyon jó lenne, ha sikerálna. Mondjuk nincsenek valami húhaj tüneteim, lehet nem ez a nyerő hónap, de hátha!!!

Mindenkinek szurkolok!

2013. márc. 5. 13:11
 35/150 anonim ***** válasza:

Szia! Persze gyere nyugodtan egyutt izgulunk! :-)

Nekem most nagyon nyilal a hasam alja. bele a huvelyembe. Nemtom mivan.

Viszont az jo jel, hogy kivanod a sutit :-):-):-)

V.

2013. márc. 5. 13:42
 36/150 anonim ***** válasza:

Nekem csak a cicim fáj kicsit (de az menzesz előtt is szokott), minimális hasszúrka mindkét oldalon, de nem vagyok fáradékony, vagy kívánós, nem is émelygek. Egyszer már sikerült, csak akkor nagyon korán el is ment, de akkor volt ám minden bajom. Mondjuk minden terhesség más és más, szóval azért reménykedek.

Itt nézek farkasszemet egy teszttel, de a múltkori póruljárásom óta megfogadtam, hogy a nemvárt után minimum 3 napot várok.

2013. márc. 5. 13:48
 37/150 anonim ***** válasza:

Pont kérdezni akartam mikor tesztelsz:-) szerintem birj meg ki 2 napot aztan megcsinalhatod! Milyen teszted van?

En is amikor sikerult es koran elment mar a nemvart elott iszonyatos szagundorom es hanyingerem volt. De nem feltetel. Minden teheseg mas. V.

2013. márc. 5. 13:50
 38/150 anonim ***** válasza:
Gabriel Már elővettem elolvastam a használati utasítást, mintha nem tudnám mit ír. Aztán szépen visszatettem a dobozba és elraktam:(. Legutóbb Pedictor early-t használtam, (no az nem volt valami jó, negyed óra kellett a halvány csíknak) aztán Clearblue-t (na ez 1 percen belül erős pozi lett). csak félek az újabb csalódástól... a férjem is annyira szeretne babót, mostanában sok a munkája és suliba is jár mellette, szóval biztos nagyon feldobódna, ha sikerült volna.
2013. márc. 5. 14:04
 39/150 A kérdező kommentje:
Szia kedves barna. Örülünk neked is és szurkolunk érted.Haljátok kedveskéim én ma olyan fáradtnak érzem magam álmos vagyok enyhén fáj a fejem meg nem tudom. De csak lehet a tavaszi fáradtság:(( Én E. vagyok meg leszek
2013. márc. 5. 14:57
 40/150 anonim ***** válasza:
no én meg leszedtem a nevem, de továbbra is B. vagyok!!
2013. márc. 5. 15:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!