Ki nem várja március 13-14-re?
Èn is :-) . Hányingerem van. Remelem furja magat attol :-)
V.
Sziasztok!
Én 8ra nem várom, ki is írtam, csak még nem jött senki szurkolni, jöhetek ide veletek izgulni?
Első baba lenne, tavaly szeptember óta próbálkozunk és már nagyon jó lenne, ha sikerálna. Mondjuk nincsenek valami húhaj tüneteim, lehet nem ez a nyerő hónap, de hátha!!!
Mindenkinek szurkolok!
Szia! Persze gyere nyugodtan egyutt izgulunk! :-)
Nekem most nagyon nyilal a hasam alja. bele a huvelyembe. Nemtom mivan.
Viszont az jo jel, hogy kivanod a sutit :-):-):-)
V.
Nekem csak a cicim fáj kicsit (de az menzesz előtt is szokott), minimális hasszúrka mindkét oldalon, de nem vagyok fáradékony, vagy kívánós, nem is émelygek. Egyszer már sikerült, csak akkor nagyon korán el is ment, de akkor volt ám minden bajom. Mondjuk minden terhesség más és más, szóval azért reménykedek.
Itt nézek farkasszemet egy teszttel, de a múltkori póruljárásom óta megfogadtam, hogy a nemvárt után minimum 3 napot várok.
Pont kérdezni akartam mikor tesztelsz:-) szerintem birj meg ki 2 napot aztan megcsinalhatod! Milyen teszted van?
En is amikor sikerult es koran elment mar a nemvart elott iszonyatos szagundorom es hanyingerem volt. De nem feltetel. Minden teheseg mas. V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!