Ki nem várja március 13-14-re?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 17:07
92/150 anonim válasza:
Gabriel. Már itt van egy ideje, csak szemeztem vele....eddig:)
93/150 anonim válasza:
Szia! Teszteltel? Èn igen. Mèg negativ. Kis halvanyka masodik csik talan, de semmi.
V.
94/150 anonim válasza:
Igen, de nem tudom csak annyira akarok látni vm.-t, vagy tényleg egy halvány csík van ott. A múltkori után nem reménykedek, inkább tesztelek majd szerdán.
95/150 anonim válasza:
Sziasztok! R vagyok, én is csináltam tesztet, ovu után 11.napon vagyok, Corax tesztet használtam, többet nem veszek ilyet. Sokáig még csak a teszt vonal sem jött ki, majd sokáig az egész tesztmező rózsaszin volt, mostanra mintha lenne vmi, de csak fénynél, szerintem megint "szellemeket" látok. megvárom a keddet, akkor leszek a ciklus 30.napján. Bár nekem nem nem fix a ciklusom hossza. Nektek sok sikert kivánok.
96/150 anonim válasza:
En meg szerintem elszamoltam es meg csak 10.dpon vagyok. De lefotoztam ilyen lett. Szerintem ez negativ. Valami halvanyka van, de ez nudli. [link]
V.
97/150 anonim válasza:
Én a tiedén sajna nem látom, de lehet csak a fénykép nem adja vissza. Sajna én feltölteni sem tudom, de a férjem megnézte és ő azt mondja látja (egyem meg a szívét, már nagyon szeretné). Remélem szerdáig nem jön meg, akkor veszek egy Clearblue-t, azt nagyon sokan dicsérik.
B.
98/150 anonim válasza:
Igen meg nagyon koran teszteltunk. a clearbluebol a digitalisat vegyed! Az nem hazudik es 10es erzekenysegu.
V.
99/150 A kérdező kommentje:
Na zajlik ám az élet itt. V. nem akarok kiabálni de én látok valamit. Remélem igazam lesz. E.
2013. márc. 9. 13:31
100/150 anonim válasza:
Valaki latja valaki nem. En eloben latok vmit, de nem mondanam biztosra. Hetfon ujra tesztelek :-)
V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!