Ki nem várja március 13-14-re?
Ha jól látom kedves utolsó akkor gratulálok nektek!!
Én már elég régóta nem jelentkeztem, ma voltam nőgyógynál, ( én vagyok R, aki clostyt szedett), csináltam ma reggel tesztet de negativ lett, és a hőm is esett, pedig bizakodtam mert tegnap este egy nagy barna pacá-t találtam, ami rám nem jellemző. De ezek ellenére negativat teszteltem. Ma vagyok a peteérés után 14.napon. szerettem volna a következő ciklust megbeszélni a dokival, mivel jön a hosszú hétvége,ezért elmentem este hozzá, annyit mondott hogy még nincs veszve semmi, nagyon szép vastag a mnyálkahártyám. Nem tudom mit mondjak, ma kellett volna megjönnie, és már vannak is görcseim. De még semmi, a gond hogy már sikerült elfogadnom hogy nem sikerült ez a hónap,most valósan bizakodjak még? Nehéz. Bocsánat, hogy ilyen hosszú voltam. R
Sziasztok lányok.
L. Mostanában vannak pár hónapja ilyen barnázós cuccok de mióta abba hagytam a gyógyszert minden hónapban van. Ebből tudom,hogy meg jön.
V. Még mindig halkan gratulálok.
R. örülök,hogy meg jöttél ne bánkódj új hónap új remény.
Magamról csak annyit,hogy ma hajnalban meg jött és a mennyiségből itélve mire vége lesz lehet el is vérzek. Csötörtökön lesz véradás nálunk hát nem tudom,hogy marad-e addigra vérem:)):((( Remélem ti nagyobb szerencsével jártok.De azért néha nézzünk ide mert olyan jól el dumáltunk.
Sajnálom kedves kérdező, hogy így alakult! Hátha a következő hónap... Tudom, hogy ez sovány vigasz ilyenkor, de mégis.
V: Lehet csak a szemem káprázik, de sztem látok vm.-t:)))
Többieknek rendületlen drukk, szerintem én ma tesztelek 6. napja késik.
B.
Sziasztok Csajok!
R és Utolsó: Tudjátok, aranyszabály, hogy görcs ide, görcs oda, amíg nem jön piros vér, addig nem szabad leírni a hónapot. :)
Kérdező: Sajnálom, de 7 nap múlva már megint lehet ügyködni a babán. :)
B: 6 napos késésnél már nagyon nagy az esély, mindenképpen írd meg az eredményt. Sztem ott a baba!!!!
V: Én is látok valamit, mikor ismételed meg a tesztet? Addig is gratulálok!
Én még nem voltam orvosnál, adtam magunknak fél évet. Ha most se jön össze, akkor viszont elmegyek. Nálam hasügyileg egy nagy semmi van, viszont a melleim az éjszaka másképpen kezdtek fájni. Eddig a szokásos feszülés volt, most viszont már kimondottan fáj, mindenhol, és nem kicsit, és forrónak is érzem belülről. Holnapra nem várom...még bizakodom kicsit.
Sziasztok! Sajnalom kedves kerdezo, hogy megjott. En mara nem vartam. Nem is jott :-) . Remelem este nem fog, mert....
Tesztelessel most leallok. Varok par napot. Nekem sosem kesik amugy.
Nekem a derekam majd leszakad, cici faj es vizes folyas van, de rengetek. Mensi elott szaraz szoktam lenni. Remelem nem a testem szorakozik velem! Csajok drukk nektek!
V.
Sziasztok Csajok!!!!
Megcsináltam mindkét tesztet (csak mert az első olyan gyosan mutatta a helyzetet, hogy nem hittem a szememnek) és mindkettő poz.!!!!
Nagyon örültem, mostmár csak annak kell szurkolni, hogy nehogy úgy járjak, mint a múltkor (akkor elmenet a babó).
B:)
Gratula B! Mikorra nemvartad? Nekem 2 napja kesik. De nem merek tesztelni a halbpvany tesztek miatt.
V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!