Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 13-14-re?

Ki nem várja március 13-14-re?

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 17:07
 111/150 anonim ***** válasza:

Nekem tegnap volt így (mármint a szaladgálás:)), de semmi. Mellesleg elég jó bírom magam, ahhoz képest, hogy 4 napja késik, mármint nem idegelem magam halálra. Úgy döntöttem, míg a dokim ki nem húzza belőlem az UH-t és gratulál, addig nem fogok hinni semmiben. Mindenesetre szerdán még egy teszt és jövő héten irány a doki.

Az, hogy volt egy kicsi pecsételés simán lehetett beágyazódási vérzés, mindjárt megjön érzése egy csomó embernek van és mégis terhesek, szóval próbálj meg nem erre gondolni, pihengess, temetkezz munkába, nézz vm. jó filmet stb. Tesztelni mikor fogsz?

B.

2013. márc. 11. 09:16
 112/150 A kérdező kommentje:
Jó neked B. hogy ilyen nyugis vagy. :)))) tesztelni majd a hétvégén fogok ha lesz értelme. Munkába temetkezés meg van,most is éppen vasalok.
2013. márc. 11. 09:19
 113/150 anonim ***** válasza:
Húúú hát azért nem ennyire durva, szadizós melóra gondoltam :):):) (én utálok vasalni)!!! :)
2013. márc. 11. 09:54
 114/150 anonim ***** válasza:
7es, én is 15re nem várom, de tegnap azt hittem, megjön. Ti mióta próbálkoztok? Nekünk ez a 8. hónap, voltam már hormonvizsgálaton, a héten lesz eredmény, remélem. Röhej, hogy 3 hetet kell várni rá!
2013. márc. 11. 10:07
 115/150 A kérdező kommentje:
:)))) Én sem szeretek vasalni meg nincs is hozzá nagy kedvem csak muszáj. Tegnap nem vasaltam ma meg nem kell főznöm.
2013. márc. 11. 10:34
 116/150 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Èn is pont vasaltam :-)

Csinaltam tesztet meg mindig halvany.

Most vettem egy masik fajtat, mert olvastam sok helyen, hlgy az xepil nagyon halvanyan mutat pozit sokszor.

V.

2013. márc. 11. 10:57
 117/150 A kérdező kommentje:
Hát neked szerintem ott van V. Mikor csinálod meg a másikat? Nekem Exepilem van vizeletsugaras. De még a szekrényben.
2013. márc. 11. 11:02
 118/150 anonim ***** válasza:

A masikat holnap reggel. Ilyen a mai [link]

Nagyon faj a hasam. jol megegettem a karom vasalasban. Irj, ha teszteltel! Drukk!

2013. márc. 11. 14:44
 119/150 A kérdező kommentje:
Írok de én is megjön érzéssel küzdök reggel óta úgyhogy nem sok esélyt látok rá.
2013. márc. 11. 14:50
 120/150 anonim ***** válasza:

V. Te tök kemény vagy, hogy tesztelsz, én egyszerűen nem merek!!! Már a szerda reggeliről is kezdem magam leoltani.:( Nekem továbbra sem jött meg, rendületlenül késik. Csak mellfeszülés és mintha pici émelygés is lenne, de lehet csak beképzelem (még életemben nem örültem volna ilyen szinten hányásnak:))).

Továbbra is hajrá csajok!!!!

2013. márc. 12. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!