Ki nem várja március 13-14-re?
Nekem tegnap volt így (mármint a szaladgálás:)), de semmi. Mellesleg elég jó bírom magam, ahhoz képest, hogy 4 napja késik, mármint nem idegelem magam halálra. Úgy döntöttem, míg a dokim ki nem húzza belőlem az UH-t és gratulál, addig nem fogok hinni semmiben. Mindenesetre szerdán még egy teszt és jövő héten irány a doki.
Az, hogy volt egy kicsi pecsételés simán lehetett beágyazódási vérzés, mindjárt megjön érzése egy csomó embernek van és mégis terhesek, szóval próbálj meg nem erre gondolni, pihengess, temetkezz munkába, nézz vm. jó filmet stb. Tesztelni mikor fogsz?
B.
Sziasztok! Èn is pont vasaltam :-)
Csinaltam tesztet meg mindig halvany.
Most vettem egy masik fajtat, mert olvastam sok helyen, hlgy az xepil nagyon halvanyan mutat pozit sokszor.
V.
A masikat holnap reggel. Ilyen a mai [link]
Nagyon faj a hasam. jol megegettem a karom vasalasban. Irj, ha teszteltel! Drukk!
V. Te tök kemény vagy, hogy tesztelsz, én egyszerűen nem merek!!! Már a szerda reggeliről is kezdem magam leoltani.:( Nekem továbbra sem jött meg, rendületlenül késik. Csak mellfeszülés és mintha pici émelygés is lenne, de lehet csak beképzelem (még életemben nem örültem volna ilyen szinten hányásnak:))).
Továbbra is hajrá csajok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!