Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 13-14-re?

Ki nem várja március 13-14-re?

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 17:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/150 anonim ***** válasza:

Lehet beàgyazódás és azért szurkal. Hirtelen hormonvaltozassal jar es az okozhat hangulat ingadozasokat. Nekem hanyingerm van es szedelgek.

Vasarnap tesztelek. Dpo. 11.hatha

Ne aggodj! Nem lesz baj!

V.

2013. márc. 6. 12:21
 52/150 A kérdező kommentje:
Hát de ilyen sokáig ágyazódik????? Szédelgek néha én is de azt már meg szoktam az máskor is előfordul. Na mindegy szombaton várom az eredményed. E.
2013. márc. 6. 12:44
 53/150 anonim ***** válasza:

Nem. Hanem, ha beagyazodik onnan elindul egy hatalmas hormonvaltozas. :-)

Beágyazódás jelei

április 16, 2009 | Kismamaság kezdeteiFogantatás után kb.  egy héttel ér el a megtermékenyített petesejt méh belsejébe, ahol szép lassan elkezd beágyazódni.Vannak nők akik ilyenkor semmit nem éreznek, és vannak akik különböző jeleket vélnek felfedezni magukon.Ezek szoktak lenni a hasszúrkálás, és a pecsételő barnás vérzés. A hasszúrkálást a hason belül különböző területeken szokták érezni, van aki közép részen, van aki inkább valamelyik oldalon, van aki a petefészek környékén, szóval ez elég változó.De szerintem ha az ember nem figyeli olyan precízen a beágyazódás jeleit, akkor talán észre sem veszi még az sem, akinek tényleg produkál valamilyen jelet a szervezete.  Esetleg a picurka vérzés ami figyelemfelkeltő lehet, de mondom sokaknál ez sem jelentkezik.

2013. márc. 6. 12:53
 54/150 anonim ***** válasza:

[link]

Itt irva hangulatvaltozasrol is.

2013. márc. 6. 12:55
 55/150 A kérdező kommentje:
Te hogy számolod ezt a dpo dolgot? Mikortól kell számolni a napokat?
2013. márc. 6. 14:47
 56/150 anonim ***** válasza:

Dpo.t az ovutol szamoljuk. Bemasolom a diagrammom. Ovutol 14nap a mensi. Tehat ma vagyok a 8.dpo n, a mensim 20napja kezdodott. 26 napos a ciklusom. Tehat 6+8: 14nap.

[link]

V.

2013. márc. 6. 17:23
 57/150 A kérdező kommentje:
ÁÁÁ én ehhez nem értek. Majd lesz valahogy. Neten néztem egy kalkulátort ott azt írta nekem hogy a termékeny napok február 26-március 1-ig vannak. Hát nem tudom h az mennyire pontos. Én decemberben hagytam abba a fogi gátlót januárban 17-én jött meg februárban meg 14.-én most elméletileg 13-14-én kéne.
2013. márc. 6. 17:55
 58/150 anonim ***** válasza:

Nekem a nődokim azt mondta a kora terhesség leggyakoribb tünetei az alhasi fájdalom, mellfeszülés, émelygés.

Szóval, ha fáj a hasad nem gáz.

A helyzet az, hogy mostmár nagyon fájnak a melleim, de a hasamban olyan mindjárt megjön érzés van (8ra nem várom). El vagyok szomorodva:((((

No azért hátha nem jön meg....

2013. márc. 6. 19:22
 59/150 anonim ***** válasza:
Amúgy B. voltam.
2013. márc. 6. 19:22
 60/150 A kérdező kommentje:
B. Itt sok helyen azt olvasom,hogy soknak van olyan mindjárt meg jön érzés és mégsem jön meg. Nekem nem fáj a hasam csak szurkált egész nap de már nem a melleim érzékenyek de olyan a hangulat ingadozásom,hogy hülyét kapnak tőlem. Egész délelőtt szét tudtam volna robbanni most meg semmi bajom. Akkor tesztelsz pénteken? Nőnapi baba jó lenne. V. vasárnap tesztel én meg a jövőhéten valamikor. E.
2013. márc. 6. 19:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!