Ki nem várja március 13-14-re?
Lehet beàgyazódás és azért szurkal. Hirtelen hormonvaltozassal jar es az okozhat hangulat ingadozasokat. Nekem hanyingerm van es szedelgek.
Vasarnap tesztelek. Dpo. 11.hatha
Ne aggodj! Nem lesz baj!
V.
Nem. Hanem, ha beagyazodik onnan elindul egy hatalmas hormonvaltozas. :-)
Beágyazódás jelei
április 16, 2009 | Kismamaság kezdeteiFogantatás után kb. egy héttel ér el a megtermékenyített petesejt méh belsejébe, ahol szép lassan elkezd beágyazódni.Vannak nők akik ilyenkor semmit nem éreznek, és vannak akik különböző jeleket vélnek felfedezni magukon.Ezek szoktak lenni a hasszúrkálás, és a pecsételő barnás vérzés. A hasszúrkálást a hason belül különböző területeken szokták érezni, van aki közép részen, van aki inkább valamelyik oldalon, van aki a petefészek környékén, szóval ez elég változó.De szerintem ha az ember nem figyeli olyan precízen a beágyazódás jeleit, akkor talán észre sem veszi még az sem, akinek tényleg produkál valamilyen jelet a szervezete. Esetleg a picurka vérzés ami figyelemfelkeltő lehet, de mondom sokaknál ez sem jelentkezik.
Dpo.t az ovutol szamoljuk. Bemasolom a diagrammom. Ovutol 14nap a mensi. Tehat ma vagyok a 8.dpo n, a mensim 20napja kezdodott. 26 napos a ciklusom. Tehat 6+8: 14nap.
V.
Nekem a nődokim azt mondta a kora terhesség leggyakoribb tünetei az alhasi fájdalom, mellfeszülés, émelygés.
Szóval, ha fáj a hasad nem gáz.
A helyzet az, hogy mostmár nagyon fájnak a melleim, de a hasamban olyan mindjárt megjön érzés van (8ra nem várom). El vagyok szomorodva:((((
No azért hátha nem jön meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!