Ki nem várja március 13-14-re?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 17:07
41/150 A kérdező kommentje:
Rendben akkor lesz V. B. E. aztán aki gondolja még csatlakozhat. A Gabriel tesztben még nem csalódtam. V. Mikor tesztelsz?
E.
2013. márc. 5. 15:08
42/150 anonim válasza:
Èn vasárnap reggel. Dpo. 11 :-)
V.
43/150 anonim válasza:
Jajj ez így tök izgi!
Remélem most sikerül!! MINDHÁRMUNKNAK!!!
B.
44/150 anonim válasza:
Sziasztok! Én vagyok aki 10.ére nem várja. Ma teszteltem 10.dpo és negatív sajnos :-( Talán még nincs minden veszve
45/150 anonim válasza:
Szia! Ne keseredj el! Valakinek meg a nemvart napjan se mutatja ki. :-)
V.
46/150 anonim válasza:
Én is ebben bízok, csak az a baj, hogy az eddigi terhességeimet ilyenkor már mindig kimutatta, tehát meglehetősen kevés már az esély. :-(
Anna
47/150 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Ötleteléseket várok. Szerintetek miért szurkál többnyire a jobb petefészkemnél meg kicsit feljebb és miért érzem azt,hogy szét tudnék robbanni annyira ideges vagyok???
2013. márc. 6. 10:41
48/150 anonim válasza:
Èn is ezt érzem. Fajdalomcsillapitoval aludtam. Feszit :((
Remelem nem ciszta.
V.
49/150 A kérdező kommentje:
Na még mondj ilyeneket. Így is annyira ideges vagyok,ha valaki rám néz már ordítani tudnék. Bár mindíg ilyen feszült vagyok mielőtt meg jönne de nem egy héttel előtte csak 2-3 nappal. Most még van egy hetem. Néha a fejemet is érzem.
2013. márc. 6. 11:31
50/150 A kérdező kommentje:
Ja E. voltam.
2013. márc. 6. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!