Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 13-14-re?

Ki nem várja március 13-14-re?

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 17:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/150 anonim ***** válasza:

Kb. Akkor egyszerre lehetett peteeresunk. Nekem mult honapban 15.-en jott meg. De nekem csak 26 napos a ciklusom. De 13-ra nemvarom. Igen a megjon erzes az lehet baba is! :-) tenyleg penteken nonap. El is felejtettem:-)

V.

2013. márc. 6. 19:43
 62/150 anonim ***** válasza:

Nem merek tesztelni, félek!!!! Mióta egyszer poz.-t teszteltem és késett is meg minden, és utána egy hét késéssel megjött (korai spontán vetélés valószínű). Pedig úgy hidd el itt van velem szemben a teszt!!

Nem tudom mikor merjek...

Az is lehet megjön addig:(

Ti mit csinálnátok a helyemben?

A hangulatingadozás amúgy simán lehet attól, hogy "valamitől" :) megkergültek a hormonjaid...:):):) Hátha...

2013. márc. 6. 19:46
 63/150 A kérdező kommentje:
Hát majd ki derül. Apa szerint van valami mert tudja,hogy mit csinált:)))) Én várnék a helyedben B még pár napot nem kellemes csalódni,de ahogy a szíved diktálja úgy cselekedj. Pénteken én is veszek tesztet aztán meg én is szemezek vele.
2013. márc. 6. 19:52
 64/150 anonim ***** válasza:

En siman tesztelnek. Nem szabad visszafele tekinteni! Csak is el

V.

2013. márc. 6. 19:56
 65/150 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én is jhétre nem várom kb.13.-ra. Én is érzek hasszúrkálást, illetve ma volt egy kicsi fehér folyásom,nagyon ritkán van.

De nem hagyom figyelmen kivül, hogy valóban tud a szervezetünk tüneteket produkálni.

Mindenkinek szoritok.

R

2013. márc. 6. 20:06
 66/150 anonim ***** válasza:

Szia R! Akkor szoritunk neked is! :-)

Ugy latszik ez a 13.-a most lehet szerencses nap lesz.

V.

2013. márc. 6. 21:32
 67/150 anonim ***** válasza:

Ma reggelre már irdatlanul fájnak a melleim, alig bírom a melltartót fölvenni!!! Ha ez nem baba, akkor eszméletlen ősasszonyos mensim lesz:) A hasam meg fájogat továbbra is.

Többiek nektek vm "földöntúli" érzés?

Amúgy a 13 egy mágikus szám amúgy is....:):)

Szóval hajrá csajok!

B.

2013. márc. 7. 06:59
 68/150 A kérdező kommentje:
Szia R. üdv a csapatban. Hát lányok én nem tudom mi van,de hogy én nem érzek semmit az tuti már a szurkám is el mult most el vagyok keseredve de nagyon:((((((((((((
2013. márc. 7. 10:05
 69/150 A kérdező kommentje:
B. tudom,hogy te holnapra nem várod. Mikor kezdett fájni a cicid? Olyan ideges vagyok,hogy megint nincs semmi nálam,már bőgtem egy sort ma is igaz más is közre játszott benne:(((
2013. márc. 7. 15:45
 70/150 anonim ***** válasza:

Jajj ne sírj, van akinek semmi tünete nincs és akkor derül ki, hogy terhes!!! Én is ideges vagyok amúgy eléggé, de gondoljunk arra, hogy nemsokára kiderül mindenkinek.

Kb. 1 hete fájnak a cikók, de 2-3 napja erősödik, ma meg már reggel majd összecsináltam magam.

Tök izgi ez az egész, de már nem merem beleélni magam.

2013. márc. 7. 17:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!