Ki nem várja március 13-14-re?
Kb. Akkor egyszerre lehetett peteeresunk. Nekem mult honapban 15.-en jott meg. De nekem csak 26 napos a ciklusom. De 13-ra nemvarom. Igen a megjon erzes az lehet baba is! :-) tenyleg penteken nonap. El is felejtettem:-)
V.
Nem merek tesztelni, félek!!!! Mióta egyszer poz.-t teszteltem és késett is meg minden, és utána egy hét késéssel megjött (korai spontán vetélés valószínű). Pedig úgy hidd el itt van velem szemben a teszt!!
Nem tudom mikor merjek...
Az is lehet megjön addig:(
Ti mit csinálnátok a helyemben?
A hangulatingadozás amúgy simán lehet attól, hogy "valamitől" :) megkergültek a hormonjaid...:):):) Hátha...
En siman tesztelnek. Nem szabad visszafele tekinteni! Csak is el
V.
Sziasztok. Én is jhétre nem várom kb.13.-ra. Én is érzek hasszúrkálást, illetve ma volt egy kicsi fehér folyásom,nagyon ritkán van.
De nem hagyom figyelmen kivül, hogy valóban tud a szervezetünk tüneteket produkálni.
Mindenkinek szoritok.
R
Szia R! Akkor szoritunk neked is! :-)
Ugy latszik ez a 13.-a most lehet szerencses nap lesz.
V.
Ma reggelre már irdatlanul fájnak a melleim, alig bírom a melltartót fölvenni!!! Ha ez nem baba, akkor eszméletlen ősasszonyos mensim lesz:) A hasam meg fájogat továbbra is.
Többiek nektek vm "földöntúli" érzés?
Amúgy a 13 egy mágikus szám amúgy is....:):)
Szóval hajrá csajok!
B.
Jajj ne sírj, van akinek semmi tünete nincs és akkor derül ki, hogy terhes!!! Én is ideges vagyok amúgy eléggé, de gondoljunk arra, hogy nemsokára kiderül mindenkinek.
Kb. 1 hete fájnak a cikók, de 2-3 napja erősödik, ma meg már reggel majd összecsináltam magam.
Tök izgi ez az egész, de már nem merem beleélni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!