Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aviva tornát kezdi most...

Aviva tornát kezdi most valaki? Csináljuk együtt? Mennyien leszünk?

Figyelt kérdés
Én ma kezdtem,és nagyon jó!A jobb petefészkem az orvosom szerint tömegesebb,hát a beszorításoknál ezt éreztem is,de hihetetlen mennyire pozitív hatással volt rám!A ciklusom 8.-ik napján vagyok,ki tart még velem?
2013. febr. 10. 10:16
 81/92 A kérdező kommentje:

Adrienn,nem kell elcsüggedned,az élet mindig hoz valami újat,és ha egyszer a baba kopogtat a teszteden,el sem fogod hinni!:-)

valahol az a baba már kinézett titeket,és fog is jönni....

A teákról annyit,hogy én is iszom mostanság,és már nem úgy iszom,hogy: na lenyelem ezt a nagyon rossz ízű teát,mert ettől leszek majd terhes,hanem azt mondom magamnak,hogy kell a szervezetemnek a folyadék,főleg a hormonoknak,hogy minden jól működjön,és hogy ezek mellette még ráadásul hozzá is segítenek a babához,csak egy újabb pozitív dolog!Tudom nehéz,Júniusban lesz egy éve,hogy próbálkozunk,egy ismerősöm mindig kérdezi: még nem vagy terhes? Borzasztó azt mondani,hogy nem .....

Maximálisan átérzem azoknak a helyzetét,akik itt kérnek tanácsot,vagy egyszerűen csak beszélnek a problémájukról,mert gyakran már az is a sikerhez vezet,hogy valakinek valóban azt mondhatod el,ami nyomaszt,vagy bánt,és nem a szokásos szöveget!

Tudod nálam is időbe tellett,még feldolgoztam,hogy ez nem fog valószínűleg olyan gyorsan menni,mint ahogy terveztem!

Először csak egyszerűen abbahagytam a fogamzásgátlót,és vártam,,vajon mi lesz!

Majd teltek a hónapok,és elkezdtem utána olvasgatni,hogy mit lehet tenni a gyorsabb teherbeesésért!

Elmentem dokihoz,hozzáteszem,na azt nem kellett volna,mert mint írtam,még kaparásra is akart küldeni,mondván,addig nem gyógyszerel,még ki nem zár mindent!

Na ezt nem vállaltam!

Ekkor jött a torna,meg teák,na meg a hőmérőzés!

Mára eljutottam odáig,hogy szinte nincs olyan dolog a teherbeeséssel kapcsolatban,amire ne tudnám a választ!

Azt mondják rágörcsölünk!

Én már nem görcsölök.....

Felesleges.....a testem sajnos már becsapott vagy kétszer,amikor már azt hittem,hogy baba lesz,és mégsem!

Úgyhogy csak reggel megmérem a hőm,kis füzetembe rögzítem,és kész,csakis azért,hogy én lássam,mi zajlik a szervezetemben,nem pedig a gyerek miatt!

Ha jönni akar,úgyis jön,ha megteszek érte mindent,ha nem.Ezt nem tudjuk kontrollálni!

Viszont segíthetünk magunkon,a tornával,hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben,és ami célirányosan tornáztat persze!

A teákkal,hogy tuti meglegyen a napi 2 liter folyadék!

Vitaminokkal,ami nem csak a gyereknek kell majd,hanem nekünk is!Tehát a lényeg,én magam miatt csinálom,de ha bejön a siker,akkor boldogok leszünk!

Nem okoskodni akartam,félre ne érts,el tudom képzelni mi mindenen mentél már át!

Képzeld,olvastam itt olyat is,hogy valaki már a 4.-ik beültetésre ment volna,és az ajtóból visszafordult,mondván,hogy elég,nem csinálja tovább,nem akar további kudarcokat,és lelki megrázkódtatást!

E szavak kimondása után úgy érezte egy hatalmas kő esett le a szívéről,és 2 hónap múlva terhes lett spontán!

Mondhatni csoda történt,egy gátat szakított át magában,ami megakadályozta abban,hogy valóban teherbe tudjon esni!

Próbáld meg nem azt mondani másoknak,hogy nem tudsz teherbe esni,hanem hogy majd hamarosan babátok lesz,még nem tudod mikor,de hamarosan te is terhes leszel:Sikerülni fog meglásd!

Kitartás!

Nikol

2013. ápr. 15. 19:13
 82/92 Adrienn83 válasza:
Köszönöm a bíztatást kedves Nikol. Mi már 4 éve próbálkozunk ezalatt jó pár orvosnál jártunk és elég volt belőlük nem tudnak semmit. De a pénzt meg mindegyik elvárja de hogy megpróbálnának segíteni eszük ágában sincs. 6 éve 37 kg ra lement a súlyom :( immunrendszerem a béka feneke alatt. Majd HPV-s is lettem csak azt nem tudom hogy mert minden éven voltam szűrésen és mindig negativ volt majd a köv évbn szintén elmentem és akkor már P3-as citológiám volt a doki ki akarta kapni a méhem mondván nem gyógyítható, akkor voltam 24 éves. De nem engedtem majd dokit váltottam jártam-jártam fél évig jártunk a dokihoz felszedtem egy rakat kúpot, gyógyszereket de még tovább romlott az állapotom szóval nagy területen volt már károsodás. Aztán megint orvost váltottunk mert már elegem volt és idegileg is padlón voltunk. Majd internet segitségével kerestem magán dokit aki tudna segiteni akkor találtam rá Dr. Zatik Jánosra Debrecenbe. Ő volt az aki meg is műtött és lett egy szép méhszájsebem amire azt hittem soha nem fog regenerálódni legalábbis hamarabb. Aztán megismerkedtünk az FLP-s termékekkel azokat szedtük nagy dózisba a méhszájseben nagyon hamar meggyógyult. A doki akkor mondta zöld út a baba felé. Hát eltelt 1,5 év megint de csak nem jön a gyerek. Aztán mennünk kellett meddőségi kivizsgálásokra. Párommal minden oké volt. Voltunk esemény után 8 órával és lesúlytó volt hallani, hogy a több millióból egyetlen 1 nem volt bennem élő :( savas vagyok és a nyákom olyan sűrű, hogy ha ragasztót nyomnál ki papírra és megszáradna és áthatolhatatlanná válik, a doki igy illusztrálta nekünk. Ezért javasolja mindig amikor megyünk hozzá inszem és lombik. Igen ám az inszemet átjárhatósági nélkül nem csinálják meg, nos több mint fél évet várok arra is :( Levett tőlem tisztasági fok kenetet és pálcika alakú baktériumok, sok laphámsejt, tömör gombafonalak stb vannak bennem /nem ragályos és nem is viszket/ és amig ezek bennem vannak átjárhatóságit nem csinálják meg. Felírt ez a doki kúpokat, gyógyszereket erősseket és azok sem vitték ki belőlem most nemrég voltunk vissza 3.-jára a tisztasági fokra és még mindig bennem vannak. Összességében 4-5 éve várjuk a mi kis csodánkat. Állandóan hittem és reménykedtem de amikor a sok negativumok érik állandóan az embert meg állandóan kérdezgetik, sürgetnek na nektek nem lesz még baba? vagy nem is akartok? hát idegtépők akkor hogy a fenébe álljon pozitívan. 5 éve leszoktam a cigiről is, felhíztam 37 kg-ról 53-kg ra mai napig ezt tartom is max 50 kg-t. És mivel a doki pirulái nem használnak elkezdtem inni az Ezüst kolloidot végigcsinálok 8 hetet és remélem kiviszi a gombákat, baktériumokat, mert ha több mit 650 félére hat akkor van remény. És mielőtt az inszemináción teli tömködnének hormonokkal május 1.-én felutazunk Pestre Aviva tanfolyamra és elkezdem és remélem nekem is babát hoz eredményként. Minden jót kívánok én is mindenkinek.
2013. ápr. 16. 13:59
 83/92 A kérdező kommentje:

Szia Adrienn!

Hát ezt borzasztó volt végig olvasni is,nem még átélni!:-(

Nem tudok erre mit mondani,elhiszem,hogy elkeseredtél,és már-már kezded feladni......

Az Aviva torna nem tudom,hogy ilyen gombás dolgokra jó lesz-e,de egy biztos,mielőtt elkezdtem volna tornázni,tele voltam cisztákkal,hogy most vannak-e, nem tudom,és nem is érdekel,viszont a lényeg,odáig sosem tapasztaltam olyan folyást,mint akkor,és torna után!

Hihetetlen volt számomra,hogy valakiből ennyi váladék ki tudjon jönni!Bocs,hogy így írom,nem tudom másként,mert így volt,és lehet gusztustalan,de a szervezetünkről van szó,és ez is hozzá tartozik!

Torna után egy olyan 12 óra múltán rengeteg "trutyi" kijött,kb.4-5 torna így zajlott,majd egyre kevesebb jelentkezett!Mára elmúlt!

Én azt mondom így laikusként,hogy kitisztultam szerintem!Más magyarázatot nem tudok rá mondani,azóta nem kell tisztasági betét sem,előtte pedig csak azzal éltem!Nálam csakis pozitív változásokat hozott a torna,remélem nálad is így lesz!

Az ezüst kolloid tuti jó,nekem a kislányom 4 évesen tüdőgyulladást kapott,az akkori orvosunk hanyagsága miatt,és nekem a mentős ajánlotta az ezüst kolloidot!Két hétig voltunk bent a kórházban,első naptól kezdve,hogy beértünk,kapott minden nap egy kávéskanállal,és nem hiszed el mi történt!

A szobában volt még rajta kívül három gyerek,mindnek tüdőgyulladása volt!Ők csak az antibiotikumot kapták,ás a lázcsillapítót,Gréta pedig kapta még a kolloidot is,és a 4-5 napon reggel úgy ébredt,hogy egész nap ment tőle a váladék!

Kb. vagy 4-5 bilit vittem ki tömény "takonnyal",amiben legalább vagy 2 decinyi volt alkalmanként!Nagyon megviselte őt,és még hányt is!Az igaz,hogy infúzióra kötötték szegénykémet,nehogy kiszáradjon,de aznap kijött belőle minden,és utána rohamosan gyógyult!

Mire ő gyógyult lett,a többiek még mindig magas láztól szenvedtek!Egész biztos vagyok benne,hogy a kolloid segített nekünk!És igen,az valóban nagyon sokféle baktérium és vírustörzset elpusztít!Egy próbát megér!

Kívánom neked a legjobbakat,mert ennyi rossz után valami jónak is történnie kellene végre veled!:-)

Majd oszd meg velünk tapasztalatod,ha jártál Júliánál!

Puszi!

Nikol

2013. ápr. 17. 14:36
 84/92 Adrienn83 válasza:

Szia Nikol!

Hát igen, persze amint lesz nálam változás jelentkezni fogok. Május 16.-án jár le a 8 hetes Ezüst kolloidos kúrám, napi 50 ml-jével szedem. Sok jót olvastam róla én is, és ismerős a lányod esete is mert sikertörténeteknél mintha már olvastam volna azt a részt a kórházosat, vagy lehet másik hölgy írt de ez így ahogy leírtad már másik oldalon rémlik a kolloidról. Az Avivát ha valaki jól csinálja és betartja amit kell biztos a hatása ahogy sokan leírják a jó tapasztalataikat, már nagyon várom a május 1-et. :)

2013. ápr. 17. 21:16
 85/92 Adrienn83 válasza:
Sziasztok! Tegnap voltam elsőnek Aviva tanfolyamon, ma úgy keltem fájt mindenem izomlázam van, ma kezdtem itthon a gyakorlatokat de úgy érzem még 1 tanfolyamra el kellesz mennem mert pár gyakorlatot nem tudok elkezdeni hogy is volt. A be szoritásoktól úgy fáj tegnap óta a hasam alja, olyan mintha összerugdostak volna. Nektek fájt elő alkalomnál?
2013. máj. 2. 21:25
 86/92 A kérdező kommentje:

Szia!

De jó,hogy írtál!:-)

Amit érzel,az teljesen normális,olyan testrészt mozgattál meg a tornával,ami csak szunnyadt idáig!:-)

Igen,az első alkalom valóban olyan,mintha átment volna rajtam,egy úthenger!:-P

majd idővel jobb lesz,és még élvezni is fogod!.....

2013. máj. 6. 17:45
 87/92 Adrienn83 válasza:
Szia! Akkor jó ma nem tornáztam szaladgáltam csak sok intézni való volt :) holnap megint csinálom már nem fáj sehol :)ráadásul azért nem sikerül a baba mert túl savas vagyok ezt mondta Lívia pesten Aviva oktató. Sav minden bajomra így nagy fokú lúgosításra vagyok ítélve hogy megfoganjak. Se hús, se kenyér, se édesség, se semmi amit szeretek :( de jó cél érdekében túlleszek ezen időszakon is.
2013. máj. 6. 21:33
 88/92 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Hogy vagytok?

Én egy kicsit elkeseredtem, múlt hónapban nem tudtam teljes erőbedobással csinálni a tornát és újra 32 napra jött meg (elég görcsösen), most viszont, a 17. nap van és meg fog jönni.

Peteérést továbbra sem mutatott a teszt, kicsit magam alatt vagyok, hogy megint nincs remény.

Sophie

2013. jún. 7. 13:09
 89/92 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Adrienn Robitussin Expectorans ezt igyad és felhígul a méhnyákod, hátha csak ennyi kell a babához. Én is iszom és mellette avivázom. Peteérés előtt öt napig kell inni minden hónapban. kb egy evőkanálnyit.
2013. jún. 7. 13:30
 90/92 anonim ***** válasza:
Ciszta eltűntetésében milyen gyorsan hat az Aviva?
2013. júl. 25. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!