Aviva tornát kezdi most valaki? Csináljuk együtt? Mennyien leszünk?
csoportba jársz? engem érdekelne de közelben sajnos nincs ilyen lehetőség...
tényleg annyira jó mint mondják? és mit éreztél? Hogyan segített?
Én elkezdtem nemrég,itthon csinálom! Nekem annyiban kavart be, hogy a 35 napos ciklusomat kezdi beállítani!
Viszont érdemes lenne elmenni egy oktatásra, talán jövő hónapban sikerül. Valahol azt olvastam, hogy a beszorításokat nem kell csinálni, ha babát akar valaki. Szóval sok dolgot nem értek még belőle...
megkérdezhetem, hogy honnan töltötted le? én azt gondoltam, hogy ezt otthon elkezdeni túl bonyolult így eddig nem is érdeklődtem a torna itthoni verziója után.
...remélem többen is írnak majd a hatásairól, jó volt a kérdés/ felvetés :)
Sziasztok! Én egy éve megpróbáltam itthon, de annyira hülyén éreztem magam közben; abbahagytam. Viszont megint szívesen elkezdeném ha nem lennék olyan egyedül....
Megbeszéljük majd hogy ki melyik gyakorlatokat csinálta? Én nem éreztem annó semmit, és a felpolcozott lábbal teázásról sem hallottam.
köszi, megvan, töltöm :)
én a 21.napon járok és bár a 12. napi ultrahangon jobb oldalon az orvos látott egy szép tüszőt még mindig alacsonyak a hőmérséklet értékeim, nem hiszem, hogy ovuláltam :( és ma a bal oldalon borzasztóan fáj, remélem segít majd a mozgás...
csak nem tudom melyik kötettel kezdjem:( nem ovuláltam de a ciklusom valaha 28 napos volt, így a második kötetet kellene kézbe vennem...?
nagyon bízom ebben a tornában, hónapról hónapra kevesebb a reményem...:(
Sziasztok!
Én túl vagyok a ciklus közepén, ma olvasgattam a könyveket, és azt írják, a menstruáció 3. napján érdemes kezdeni, akkor most várjak vele, ugye? Ti az egyszerű módszert csináljátok? Vagy az ovusakat is? Jól értelmezem, hogy a ciklusnak kb a közepéig csináljam az egyszerű módszert, onnantól az ovust? (Babát szeretnék.) Csak mert ez nem tűnik teljesen logikusnak. Azt hiszem, ezt a 2. kötetben írják valahol az eleje felé.
Kedves 7/9-es!ha láttál volna én hogy bénáztam,és ugráltam a szőnyeg és a gép között,tuti hogy dejavu érzésed lett volna!Én is csak nevettem magamon,de állítom,hogy jó volt!A könyv úgy írja,hogy előtte 4 órával ne étkezz,inni szabad!A gyakorlatok sora alatt,figyelj a dolgozói zónára,és a beszorításokra,amit úgy tudsz a legjobban elérni,hogy nem a hasad húzod be,mintha el akarnád tüntetni a felesleget onnan,hanem pont ellenkezőleg,csak a méhedre és a petefészekre összpontosítol,mintha a farokcsontodhoz akarnád préselni!Így tudod elérni a legnagyobb nyomó erőt,és tudsz a legtöbb oxigénben és hormonokban dús vért pumpálni a célszervekhez!De ezt a könyv is írja,nekem be vált!
Elég változó,kinek mi jön be,és melyik gyakorlatnál érzi azt a bizonyos bizsergést,miszerint érzed,hogy most valóban oda dolgoztál,ahova kellett!Ezért jó a könyv,ha megvan neked,tanulmányozd át ismét,több mód is van rá,hogy megtaláld a neked leghasznosabb pozíciót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!