Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aviva tornát kezdi most...

Aviva tornát kezdi most valaki? Csináljuk együtt? Mennyien leszünk?

Figyelt kérdés
Én ma kezdtem,és nagyon jó!A jobb petefészkem az orvosom szerint tömegesebb,hát a beszorításoknál ezt éreztem is,de hihetetlen mennyire pozitív hatással volt rám!A ciklusom 8.-ik napján vagyok,ki tart még velem?
2013. febr. 10. 10:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/92 anonim ***** válasza:

csoportba jársz? engem érdekelne de közelben sajnos nincs ilyen lehetőség...

tényleg annyira jó mint mondják? és mit éreztél? Hogyan segített?

2013. febr. 10. 11:46
 2/92 A kérdező kommentje:
nem járok csoportba,letöltöttem a pdf formátumú 1 és 2 könyvet,és az alapján csinálom! Nem olyan bonyolult,oda kell figyelni a részletekre,főleg a beszorításokra,és szó szerint érzel majd minden egyes szervet ott lent! Olyan volt,mint ahogy leírták,a torna után melegséget érzel ptt lent,ami a vérbőség miatt alakul ki,és ezt az állapotot meg is tartottam még kb. fél óráig! meleg teát kortyolgattam és a köntösömben felhúzott lábakkal pihentem! Most kezdem érezni az izomláz szerű fájdalmat,de ez így normális,szerintem,hisz nem kis megterhelés érte az alsó izmokat! Ha érdekel még valami írj nyugodtan!:-)
2013. febr. 10. 11:53
 3/92 anonim ***** válasza:

Én elkezdtem nemrég,itthon csinálom! Nekem annyiban kavart be, hogy a 35 napos ciklusomat kezdi beállítani!

Viszont érdemes lenne elmenni egy oktatásra, talán jövő hónapban sikerül. Valahol azt olvastam, hogy a beszorításokat nem kell csinálni, ha babát akar valaki. Szóval sok dolgot nem értek még belőle...

2013. febr. 10. 12:10
 4/92 A kérdező kommentje:
Ami nekem lejött az egészből,hogy peteérésig kellenek a szorítások,utána lehet abból visszább venni! Viszont ahhoz,hogy beinduljanak a folyamatok,ahhoz igen is kellenek a szorítások! nekem is össze vissza van meg,és már lassan 4 hónapja állandóak a közti vérzések!A dokim kaparást javasolt,de én inkább tornázok....az egészségemért,és a babáért!
2013. febr. 10. 12:24
 5/92 anonim ***** válasza:

megkérdezhetem, hogy honnan töltötted le? én azt gondoltam, hogy ezt otthon elkezdeni túl bonyolult így eddig nem is érdeklődtem a torna itthoni verziója után.

...remélem többen is írnak majd a hatásairól, jó volt a kérdés/ felvetés :)

2013. febr. 10. 16:50
 6/92 A kérdező kommentje:
ha beírod a keresőbe,hogy aviva torna letöltése pdf formátumban,kiad pár linket,de ha gondolod add meg az e mail címed,és átküldöm neked! :-) remélem minél többen leszünk,akik alkalmazni fogjuk,és sok pozitív visszajelzést fogunk itt olvasni!:-)
2013. febr. 10. 17:10
 7/92 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én egy éve megpróbáltam itthon, de annyira hülyén éreztem magam közben; abbahagytam. Viszont megint szívesen elkezdeném ha nem lennék olyan egyedül....

Megbeszéljük majd hogy ki melyik gyakorlatokat csinálta? Én nem éreztem annó semmit, és a felpolcozott lábbal teázásról sem hallottam.

2013. febr. 10. 18:49
 8/92 anonim ***** válasza:

köszi, megvan, töltöm :)

én a 21.napon járok és bár a 12. napi ultrahangon jobb oldalon az orvos látott egy szép tüszőt még mindig alacsonyak a hőmérséklet értékeim, nem hiszem, hogy ovuláltam :( és ma a bal oldalon borzasztóan fáj, remélem segít majd a mozgás...

csak nem tudom melyik kötettel kezdjem:( nem ovuláltam de a ciklusom valaha 28 napos volt, így a második kötetet kellene kézbe vennem...?

nagyon bízom ebben a tornában, hónapról hónapra kevesebb a reményem...:(

2013. febr. 11. 18:02
 9/92 wartburg353s ***** válasza:

Sziasztok!

Én túl vagyok a ciklus közepén, ma olvasgattam a könyveket, és azt írják, a menstruáció 3. napján érdemes kezdeni, akkor most várjak vele, ugye? Ti az egyszerű módszert csináljátok? Vagy az ovusakat is? Jól értelmezem, hogy a ciklusnak kb a közepéig csináljam az egyszerű módszert, onnantól az ovust? (Babát szeretnék.) Csak mert ez nem tűnik teljesen logikusnak. Azt hiszem, ezt a 2. kötetben írják valahol az eleje felé.

2013. febr. 11. 19:35
 10/92 A kérdező kommentje:

Kedves 7/9-es!ha láttál volna én hogy bénáztam,és ugráltam a szőnyeg és a gép között,tuti hogy dejavu érzésed lett volna!Én is csak nevettem magamon,de állítom,hogy jó volt!A könyv úgy írja,hogy előtte 4 órával ne étkezz,inni szabad!A gyakorlatok sora alatt,figyelj a dolgozói zónára,és a beszorításokra,amit úgy tudsz a legjobban elérni,hogy nem a hasad húzod be,mintha el akarnád tüntetni a felesleget onnan,hanem pont ellenkezőleg,csak a méhedre és a petefészekre összpontosítol,mintha a farokcsontodhoz akarnád préselni!Így tudod elérni a legnagyobb nyomó erőt,és tudsz a legtöbb oxigénben és hormonokban dús vért pumpálni a célszervekhez!De ezt a könyv is írja,nekem be vált!

Elég változó,kinek mi jön be,és melyik gyakorlatnál érzi azt a bizonyos bizsergést,miszerint érzed,hogy most valóban oda dolgoztál,ahova kellett!Ezért jó a könyv,ha megvan neked,tanulmányozd át ismét,több mód is van rá,hogy megtaláld a neked leghasznosabb pozíciót!

2013. febr. 12. 08:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!