30-án lesz az ovulációm. Eddig a 22,23,24,26,27 és 28-án voltunk együtt. Teherbe eshettem? Hogyan csináljuk?
Mi egyébként is minden nap együtt voltunk, még a babaprojekt előtt is, majd amikor már nem védekeztünk akkor is. Ennek ellenére öt hónapig semmi sem történt, pedig én is pakoltam kispárnát a fenekem alá, megpróbáltam mindent. A hatodik hónapra feladtuk, mert már másról sem szólt az életünk, csak a gyerekcsinálásról, illetve az amiatti stresszről, úgyhogy kicsit lazítottunk, épp a peteérésem előtti hétvégére még külön programot is csináltunk véletlenül, a párom a barátjával járta a várost, én meg a barátnőmmel. Ennek köszönhetően amikor végre elhúztak a barátok akkora hévvel estünk egymásnak, hogy másnap összejött a baba, na jó, az hozzá tartozik, hogy épp akkor volt peteérésem, de azt csak utólag számoltam ki, akkor nem figyeltük.
Most hogy mi volt a siker titka, az, hogy három napig szexmentesek voltunk előtte vagy az, hogy végre csak egymásra gondoltunk közben és nem a babakészítésre, azt nem tudom.
Egy biztos: ha nem sikerül elsőre, akkor se ess kétségbe és ne az ovulációd dátuma legyen a mindennapjaitok meghatározója, ne görcsöljetek sokat, mert annál nehezebb lesz az egész! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!