Ha mondjuk 16. napomon lesz ovulációm, tehát a 17. -en meg már megemelkedik a hőm és 15. napon este együtt vagyunk, akkor úgy nagy eséllyel sikerülhet a baba?
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 11:36
1/4 anonim válasza:
Akkor úgy megvan mind a lehetséges 20% esélyetek. Tökéletes időzítéssel ennyi a statisztikája egészséges pároknál a fogamzásnak.
2/4 anonim válasza:
én is az ovuláció előtt 1 nappal voltam együtt a párommal,és szerencsénk volt,mert rögtön meg is fogant.
de ez nem jelenti azt,hogy mindenkinél elsőre összejön.
sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem igen, nagy esélyetek van rá, legalábbis ebben a ciklusban ekkor a legnagyobb! Bár én már hallottam olyat is, hogy a megemelkedett nagyon kell együtt lenni, de mindenki mást mond. Lényeg, hogy drukkolok!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a drukkolást!
Azért kérdeztem, mert pont előtte gondoltam vagy 3-4 nap szünetet tartani hogy sikerüljön, és akkor gondolom így jó lesz, ha 15. este meg együtt leszünk! És azután meg 2 naponta 1-szer.
2011. márc. 25. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!