Aviva tornát kezdi most valaki? Csináljuk együtt? Mennyien leszünk?
szerintem ez inkább esélyes mint nem. tudod -a teszt ha pozitív biztosan van baba, ha negatív akkor lehetséges, hogy nincs de lehet, hogy még túl kevés a hcg-d a teszthez.
légy türelmes!!! :)
én is mostanában tesztelek de eléggé pattanásos vagyok, sztem inkább meg fog most jönni:(
nekem sem jött időre de nekem sajnos változó, hány napra jön...
viszont ha Neked ilyen hosszú nem szokott lenni akkor van még okod a reményre!
hétvégén tesztelj, addig pedig bízz benne, hogy ott a baba!
Üdv,
Eszti
Rendben, várjuk! :)
Szép estét,
Eszti
Sziasztok lányok! Ismét itt,és új hónap elé nézek,mert ma megjött!Remélem még ti sem adtátok fel,és mindenki szépen serényen csinálja a tornát!:-)
Kellemes Húsvétot mindenkinek!:-)
Nikol
Sziasztok!
Nagyon nagy a csend. Hogy álltok? Én tornázok teljes erőbedobással. Van-e valakinek valamilyen eredménye?
Sophie
Sziasztok!
Örülök,hogy bővül a csapat!:-)
Sophie!Csak így tovább,hidd el meg lesz az eredménye!.-)
Adrienn,lehet hülyén hangzik,de olvasd vissza,amit írtál!El sem hiszed mennyi múlik a pozitív hozzáálláson!
Az,hogy az orvos mit mondd,ki nem sz.rja le,már bocs,hogy ezt írom!Engem is a vágópadra akart küldeni az enyém,de nem mentem,a magam kezébe vettem az irányítást!
Hinned kell,hogy igenis jól működik a szervezeted,és ne azt mondogasd,hogy nem tudsz teherbe esni,és az orvos szerint nem is fogsz,hanem hogy tudsz!puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!