Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aviva tornát kezdi most...

Aviva tornát kezdi most valaki? Csináljuk együtt? Mennyien leszünk?

Figyelt kérdés
Én ma kezdtem,és nagyon jó!A jobb petefészkem az orvosom szerint tömegesebb,hát a beszorításoknál ezt éreztem is,de hihetetlen mennyire pozitív hatással volt rám!A ciklusom 8.-ik napján vagyok,ki tart még velem?
2013. febr. 10. 10:16
 71/92 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok!A teszt negatív,a ciklus diagramm szerint ma vagyok a 13.dpon,és még ma is negatív volt!lehet később volt ovum,és így még nem késhet,elvileg a sárgatest 12-15 napig virágzik,tehát még ha a 18 napon is fent lesz a hőm,akkor esélyes a baba,és az még akárhogy számolom,5 nap!Leghamarabb csak hétvégén tesztelek,korábban semmiképp,ez a két negatív teszt is épp elég kiábrándító volt!:-( azért bíztam benne,hogy pozitív lesz az eredmény,mert ma vagyok a cilkusom 34 napján,és ilyen hosszú még nem nagyon volt,csak egyszer,mikor abbahagytam a fogamzásgátlót,akkor 36 napra jött meg,lehet most is így lesz!Azért nagyon köszönöm,hogy így aggódtok értem,és nagyon jól esik a szurkolásotok!Én azért még reménykedem!Nektek pedig köszönök mindent!Puszi
2013. márc. 26. 06:44
 72/92 anonim ***** válasza:

szerintem ez inkább esélyes mint nem. tudod -a teszt ha pozitív biztosan van baba, ha negatív akkor lehetséges, hogy nincs de lehet, hogy még túl kevés a hcg-d a teszthez.

légy türelmes!!! :)

én is mostanában tesztelek de eléggé pattanásos vagyok, sztem inkább meg fog most jönni:(

nekem sem jött időre de nekem sajnos változó, hány napra jön...

viszont ha Neked ilyen hosszú nem szokott lenni akkor van még okod a reményre!

hétvégén tesztelj, addig pedig bízz benne, hogy ott a baba!

Üdv,

Eszti

2013. márc. 26. 15:13
 73/92 A kérdező kommentje:
Köszönöm Eszti!Majd megírom a fejleményeket!Ha megjön,akkor legfeljebb újra belevágok a tornába,de akkor már tudni fogom,mi mindenre figyeljek,és legalább tudom,hogy van peteérésem!Úgyhogy bármi lesz a vége,mindenképp már nyertem egy pozitívumot,hogy működik!:-)
2013. márc. 26. 15:25
 74/92 anonim ***** válasza:

Rendben, várjuk! :)

Szép estét,

Eszti

2013. márc. 26. 20:57
 75/92 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! Ismét itt,és új hónap elé nézek,mert ma megjött!Remélem még ti sem adtátok fel,és mindenki szépen serényen csinálja a tornát!:-)

Kellemes Húsvétot mindenkinek!:-)

Nikol

2013. márc. 31. 11:46
 76/92 anonim ***** válasza:
Annyit tanácsolok, hogy amíg megvan addig ne tornázz. Utána heti kétszer!
2013. márc. 31. 18:31
 77/92 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nagyon nagy a csend. Hogy álltok? Én tornázok teljes erőbedobással. Van-e valakinek valamilyen eredménye?

Sophie

2013. ápr. 12. 13:45
 78/92 Adrienn83 válasza:
Sziasztok! Itt még új vagyok. Mi nekünk sincs még babánk már jó 4 éve nem tudok teherbe esni az orvosom azt mondta spontán nem is fogok tudni teherbe esni mert savas vagyok megölöm a kiskatonákat mindet és a nyákom túl sűrű és javasolja az inszeminációt és lombikot, de mivel annyi jót olvastam nemrégiben az Aviva tornáról inkább ezt választanám, próbálnánk meg. Májusra kérek időpontot Tóth Liviától. Minden reményem benne van. Megvettük Gyuri bácsi babaváró tea rendszerét is most járok a méhfal erősítésnél de még az sem hozott pozitiv tesztet :( minden vágyam hogy anya lehessek, idén leszek 30 éves párom pedig 37 éves és hát ketyeg a mi időnk is. Sok sikert mindenkinek.
2013. ápr. 15. 00:29
 79/92 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Örülök,hogy bővül a csapat!:-)

Sophie!Csak így tovább,hidd el meg lesz az eredménye!.-)

Adrienn,lehet hülyén hangzik,de olvasd vissza,amit írtál!El sem hiszed mennyi múlik a pozitív hozzáálláson!

Az,hogy az orvos mit mondd,ki nem sz.rja le,már bocs,hogy ezt írom!Engem is a vágópadra akart küldeni az enyém,de nem mentem,a magam kezébe vettem az irányítást!

Hinned kell,hogy igenis jól működik a szervezeted,és ne azt mondogasd,hogy nem tudsz teherbe esni,és az orvos szerint nem is fogsz,hanem hogy tudsz!puszi

2013. ápr. 15. 08:34
 80/92 Adrienn83 válasza:
Sokáig pozitiv voltam, de amikor a sok kudarc-kudarc után jöttek a hitem egyre apadt :( amikor olvasok mások sikeréről olyankor mindig új remény de amikor már tényleg mindent megtettünk és a baba helyett mikulás jön. Nem írok hülyeségeket ezek a tények eddig. Én már örökbe fogadáson is benne lennék de párom és a szülei ellenzik. Mondván nem tudnák ugy szeretni. Nagyon sok utat bejártunk már. És ezért senkitől nem kérek blamációt sem. FLP-s babaprojektes kúrát is végig csináltuk de az sem segített csak a sok pénz ki az ablakon, de tény hogy minden másra jók a termékek de nekem babát nem hozott. Vitaminokat, Gyuri bácsi babaváró teáit,gyógyteákat, lúgosítást, különböző vizsgálatokon vagyunk már túl. És az eredmény mindig negativ. De úgy láttam nem vagyok ezzel egyedül ahogy vissza olvasgattam az írásokat.
2013. ápr. 15. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!