Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aviva tornát kezdi most...

Aviva tornát kezdi most valaki? Csináljuk együtt? Mennyien leszünk?

Figyelt kérdés
Én ma kezdtem,és nagyon jó!A jobb petefészkem az orvosom szerint tömegesebb,hát a beszorításoknál ezt éreztem is,de hihetetlen mennyire pozitív hatással volt rám!A ciklusom 8.-ik napján vagyok,ki tart még velem?
2013. febr. 10. 10:16
 51/92 anonim ***** válasza:
Írd be a gugliba: aviva pdf letöltés. Az első pár találat nyerő. De ezt írták korábban is.
2013. márc. 13. 09:18
 52/92 anonim ***** válasza:
Írd be a gugliba: aviva pdf letöltés. Az első találatok között meglesz. De ezt írták már korábban is.
2013. márc. 13. 09:20
 53/92 anonim ***** válasza:
Bocs a dupláért, szórakozik telóm.
2013. márc. 13. 09:21
 54/92 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

Nem akarok felesleges köröket futni senkivel,viszont itt nem lehet közzétenni a linket,ahonnan én letöltöttem!Nemsokára küldöm......

2013. márc. 14. 08:37
 55/92 A kérdező kommentje:

Igen eltüntetek lányok!valaki azt írta megy majd betanításra!Milyen volt?Mi a tapasztalat?Én megosztok veletek egy pozitív dolgot!Amikor elkezdtem februárban az aviva tornát,nem tudtam mit és hogy,csak csináltam!Mára imádom ezt a tornát,és már abszolút nem fáradok el,és még élvezem is!az első hónapban 19 napra jött meg a menzeszem,most azért-e,mert intenzíven tornáztam,nem tudom,de azóta már 26 nap telt el,és nem volt az utolsó menzim óta barnázás,tehát febr.21-óta semmi,a ciklus.hun csinálom a hőgörbét,hát,az enyém,mintha stagnálna,viszont pár napja már a coverline felett van,amii annyiból jó jel,hogy megvolt a peteérésem,és a tüszőrepedés is,és most lassan,de biztosan emelkedik a hőm!Bizakodó vagyok,és hogy még teljesebbé tegyem,egész ciklus alatt ittam a cickafark és palástfű tea keverékét!Én egyben ittam a kettőt,mert elég "szar"a ciklusom,és úgy néz ki szépen helyre tette,mert ugyebár,már a 26 napon vagyok,és még nem volt menzim,se barnázás,se pecsételés!:-)))))

(remélem nem is lesz vagy 9 hónapig)

Éreztem a peteérést,ahogy a nagykönyvben meg van írva,és volt ilyen tojcsis váladékom is,amikorra behúzta a ciklus.hu az ovu idejét!És most jön,valami meglepő,én úgy érzem,hogy ez a hónap sikerült!:-)

nem tudom megmagyarázni miért,de szerintem sikerült!Az ovu óta elég sok folyásom van,ilyen krémes,mintha testápolós lenne,és állítólag ez jó jel,mivel így védekezik a hüvely a fertőzésekkel szemben,és így védi a babócát!Az alhasam szúrkál,és múlthét csütörtöktől fájdogál,mintha meg akarna jönni!Ez csak azért érdekes,mert én amióta megszültem a kislányomat,sosem görcsöltem,mindig úgy jött meg,hogy csak a cicim fájt néha,az sem mindig!Szóval bízom benne,hogy ez a jel az,hogy babás vagyok!

A melleim majd szét durranak,és egyfolytában fel vagyok puffadva!Egyenlőre ennyi!nemsokára tesztelek,mert a gép szerint jövőhét hétfő körül kell megjönnie....

Léccci drukkoljatok nekem,mert én nagyon szeretnék babát,és esküszöm nektek,ha ez a hónap tényleg sikeres,100%-re biztos vagyok benne,hogy a torna miatt volt!mert felélesztette a petefészkemet,és a méhemet,hogy itt még bizony van teendője,és készüljön fel a munkára!:-)

Puszi mindenkinek,hamarosan jelentkezem,addig is írjatok,mert minden nap megnézem,hogy haladtok,csak nem írtok semmit!:-(

Kitartás......

2013. márc. 18. 17:02
 56/92 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolunk! :)

Én is lelkesen csinálom a tornát....Te milyen gyakorlatokat végzel így, hogy hamarosan tesztelsz?

Eszti

2013. márc. 18. 17:34
 57/92 A kérdező kommentje:
Amióta megvolt az ovum nem tornázok,vagyis csak olyan pár mozdulatot teszek meg,de nem úgy,mint eddig,erőteljesen,hanem finoman,hogy áramoljon jobban a vér odalent!de vettem még helyette sós meleg fürdőt is,nem forrót,hanem meleget,és az is pont úgy hat,mintha tornáznék!Felpezsdíti a vérkeringést a medence szerveiben. Te hol jársz a tornában Eszti?:-) ciklus hányadik napján jársz?
2013. márc. 18. 18:01
 58/92 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Hívjatok Sophienak. Új vagyok, most kezdtem ebben a hónapban a tornát, nincs mindig peteérésem.

Valaki csinálta közületek az ovulációs gyakorlatokat? Milyen gyakran kell?

Köszi.

2013. márc. 22. 08:55
 59/92 A kérdező kommentje:

Szia Sophie!

Én nem csináltam ovus gyakorlatokat,csak a 18 alapot,de én azokból mindig kihagytam a meghozó jellegűeket!

Általában 2-3 naponta tornáztam elég intenzíven.

2013. márc. 22. 10:42
 60/92 anonim ***** válasza:

Szia Nikol!

Akkor a nem meghozó gyakorlatokat csináltad végig és a 13 naptól nem csináltál erős beszorításokat?

Menzesz alatt ne csináljam?

Zsófi

2013. márc. 22. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!