Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aviva tornát kezdi most...

Aviva tornát kezdi most valaki? Csináljuk együtt? Mennyien leszünk?

Figyelt kérdés
Én ma kezdtem,és nagyon jó!A jobb petefészkem az orvosom szerint tömegesebb,hát a beszorításoknál ezt éreztem is,de hihetetlen mennyire pozitív hatással volt rám!A ciklusom 8.-ik napján vagyok,ki tart még velem?
2013. febr. 10. 10:16
 31/92 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Lassan szerintem szép számban összegyűlünk itt,és lehet jó lenne beazonosítani is minket!De nem a szokványos kérdező és 10/16 -os-ként!:-)

Ha nem vagyok indiszkrét,adjatok magatokról legalább egy becenevet,hogy jobban tudjunk kommunikálni!

Én elkezdtem a ciklus.hu vezetni az adataimat!nagyon jól ki van találva,és mindent be lehet írni!mivel csak most kezdtem így ebben a ciklusban már a tornát is vezetem,és így jobb képet fogok kapni a változásokról,na meg persze a hőmérséklet!Sosem gondoltam volna,hogy reggelente hőmérővel a számban fogok ébredezni!:-)

Szerintem jobban fogunk tudni segíteni egymásnak,ha odafigyelünk ezekre az aprócska dolgokra,amik mások számára is szemmel láthatóak!

Kitartás mindenkinek!

Nikol:-)

2013. febr. 26. 08:19
 32/92 wartburg353s ***** válasza:

Igen, igazad van Nikol!

Kezdek belejönni a tornába, már vannak kedvenc gyakorlataim. Van egy történetem is: ma beszéltem egy kedves barátnőmmel, aki gyereket vár. Nagyon örülök neki, de meg is lepődtem, amikor mondta, mert pár hónappal ezelőtt még sok kis cisztája volt, és nem volt átjárható a petevezetéke, szóval elég reménytelennek tűnt a dolog. Kiderült, hogy ő is ezzel a tornával próbálkozott, és a jelek szerint rajta segített! Remélem, másnak is fog, sok sikert mindenkinek!

2013. febr. 26. 22:58
 33/92 A kérdező kommentje:

Amikor ilyeneket olvasok,mindig új reményt látok magam előtt,és olyan dopping ez nekem,mint másnak mondjuk elsőnek lenni egy versenyen!ha én is úgy érzem,hogy annyi mindent megpróbáltam,és semmi!Hajlamos vagyok elkapkodni,és rögtön várni a változásokat!csak,ha jobban belegondolok,az,hogy az ember szervezete valahol elsiklott,és nem jól működik,biztos nem egy pillanat műve volt,és épp ezért nem várhatom,hogy rögtön érkezzen a megoldás,és a hatás egyben!Sajnos ez egy ilyen türelem játék,és ha rögtön nem is jön a mi kis "csodánk",már akkor is megérte,mert legalább tettünk valamit magunkért!

nekem is vannak kedvenc gyakorlataim,és állítólag,amelyiket szívesen csinálod ,és sokszor,az a te gyakorlatod!Nem szükséges a 18-ból végigcsinálni az összeset,ha van vagy 3-4,amelyiket szívesen csinálod,akkor az már a tiéd,és csak arra kell figyelni,hogy jól összekombináld,és ismételd,és legyen ez a torna vagy 30 perc!

Többiek? Veletek mi van? Ki hogy halad?

Nikol:-)

2013. febr. 27. 11:55
 34/92 anonim ***** válasza:

Nekem ma jött meg :(

úgyhogy pénteken én is kezdem

2013. febr. 27. 12:36
 35/92 A kérdező kommentje:
Neved? 34/34? Csak hogy tudjuk egymást beazonosítani!?:-)
2013. febr. 27. 12:49
 36/92 anonim ***** válasza:

Puuuh, a II. kötet első 15 gyakorlatát végigcsináltam, hát fárasztó, de nagyon jó érzés. Tényleg nagyon jól átmelegített és az egész napos monitor előtt való görnyedés után érezhetően jót tesz minden hátizomnak is. Most akkor összegubózás, meleg takaró, tea ajánlott, ugye?

Eszti

2013. febr. 27. 19:07
 37/92 anonim ***** válasza:

34-es vagyok

Caty

2013. febr. 28. 08:13
 38/92 A kérdező kommentje:

Szia Eszti! Igen,torna után meleg ruha,takaró,lábaid felhúzni,és tea!Én egyenlőre az I. kötetet csinálom,és ha 3 hónap alatt sincs változás,akkor jön a II. Kitartás!

Szia Caty!

Üdv a csapatban!:-)

Írjatok minél többen,főleg arról,kire milyen hatással van a torna!

Ha kérhetlek benneteket,akkor ti is vezessétek a ciklus.hu az adataitokat,így jobb képet kapunk arról,kinek mikor volt ovuja,ha volt egyáltalán,mert ugyebár,amikor nem jön a várva várt gólya,érdemes ezt a hőmérős módszert kipróbálni,hogy lássuk,mi is zajlott odabent!

Szép napot nektek!

Nikol

2013. febr. 28. 08:52
 39/92 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mindenkinek kívánom, hogy elérje az Aviva tornával a célját! :)

Én 2 hónapig csináltam, a harmadikban megfogant a kislányom 6 év küzdelem után, tehát szerintem nekünk tuti ez segített! Még most is alig akarom elhinni, pedig már másfél éves és épp alszik az ágyában. :)

Minden jót!

2013. márc. 2. 13:20
 40/92 A kérdező kommentje:

Szia Jente!

Gratula a babához,ami azt illeti,nekem is van már gyermekem,7 éves,csak a kis tesó nagyon nehezen akar jönni!

Én is nagyon bízok a tornában,másrészt pedig jó kondiban vagyok tőle,úgyhogy minden szempontból jó!

Örülök,hogy írtál!:-)

Nikol

2013. márc. 2. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!