Aviva tornát kezdi most valaki? Csináljuk együtt? Mennyien leszünk?
Én azt mondom,sosem késő elkezdeni!Én most folyamatosan csinálom,kétnaponta,mert kíváncsi vagyok,mit érek el vele!
Én is a babáért tornázom,de mivel van egy két olyan dolog,amit előbb meg kell szüntetnem,ezért nálam még belefér akár 3-4 hónap várakozás is!
Én úgy vagyok vele,ha már lesz egy olyan ciklusom,ami kiszámítható,és nem lesz benne közti vérzés,vagy napokig tartó barnázás,akkor már megérte!
Szia!
Én már egy éve megvettem a könyveket, próbáltam, de nem vagyok benne biztos, hogy jól csináltam... de tetszett ezért újra szeretném elkezdeni... hátha a segítségével összejön a baba...
Jelentkeztem is a tornára szombaton lesz és már nagyon várom!
Tegnap kezdtem el olvasgatni. Jól értelmezem, h ha ovulációt szeretnék elérni, akkor a ciklus 3. napjától kell kezdeni? Előbb nem is érdemes?
Illetve a gyakorlat után nem szabad zuhanyozni 36óráig? vagy itt vmit félreértelmeztem?
Szia Hanni 26,ha már egyszer elkezdted,akkor ne hagyd abba, biztos vagyok benne,hogy így vagy úgy ,de előbb sikerül a baba!csináld velünk,és legalább nem leszel egyedül,és ha vannak kérdéseid,itt megbeszélhetjük!:-)
Kedves utolsó!
Igen,jól értelmezted,ha ovulációt szeretnél elérni,akkor a menzesz 3. napjától kell elkezdened a tornát,idődtől függően 2-3 naponta!Én kétnaponta tornázom!:-)
A könyv úgy írja,hogy a 14.ik napig mindenképp csináld,viszont utána is kell,olyan 3 naponta!Aztán ha megfogantál,akkor jön a kis mami torna várandósoknak!
A fürdés!
Hááááááát...............
Na ez az,amit én sem igazán tudok betartani!
Most már előtte tusolok ,és utána áttörlöm magam törölközővel,bár nem hiszem,hogy akkora gond lenne,ha utána lezuhizunk,én egy-két alkalommal úgy csináltam,hogy a számomra jó gyakorlatokat még a fürdőszobában fürdés után elgyakoroltam,és visszajön az a bizonyos belső meleg!
De ki hogy gondolja!Ezt a kérdést rátok bízom!
mennyire szigorúan kell tartani, h előtte nem lehet enni 4órával?
Pcos vagyok, 3óránként ennem kell.
Szia utolsó!
Ha ennyire szigorú a diétád,akkor csináld reggel a tornát!Ébredés után!
Próbáltad már amúgy a tornát?
Én is pcos vagyok,és nálam eddig pozitív változásai vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!