Aviva tornát kezdi most valaki? Csináljuk együtt? Mennyien leszünk?
Még csak olvasgattam, de a ciklus elején szeretném elkezdeni.
Gyógyszert szedek az Ir-re és reggel kell bevennem az elsőt, így akkor is muszáj ennem. Ezért nem tudom h mennyire fontos betartani a 4 órát.
Szia!Te írtál tegnap is? Mármint hogy pcos vagy!?
Nézd! Az evés szerintem nem olyan nagy gond!Ha bevetted a gyógyszert,és harapsz rá pár falatot,azzal nem csinálsz semmi rosszat!A lényeg,hogy ne egy vasárnapi ebéd után kezdj el tornázni,amikor 4 fogást feltálaltak eléd!A reggeli amúgy is fontos,mert beindítja az anyagcserét!Nálam nincs IR,ezért nem is szedek rá semmilyen bogyót,de ha neked kell,akkor próbáld meg reggel,kis étkezés után!Várj vagy fél órát,és utána csináld meg a gyakorlatokat!Ahhoz hogy jól végezd el a gyakorlatokat,meg kell tanulni a beszorításokat és a lazításokat ütemesen váltogatni!És ez megterheli a gyomrodat is!Ezért nem ajánlják,hogy egyél előtte!
Igaz, hogy egyszer már elkezdtem a tornát de nem voltam kitartó és mint írtam nem voltam benne biztos, hogy jól csinálom...
Most elmegyek szombaton egy "tanfolyamra" és utána néhány begyakorló órára... aztán most biztosan nem hagyom abba!
Igen, én voltam :)
Akkor megpróbálom így.
Meg lehet tanulni otthon a beszorításokat? A környéken nem tudok arról, h indulna tanfolyam.
Na hogy haladtok csajok? Nekem sajnos megjött,most 19 napra,hogy a tornától-e vagy miért,nem tudom,de csinálom tovább,és most már ebben a ciklusban a hőmérőzést is beújítottam+ cickafarkfű és palástfű teát is! Remélem hamarosan babásodunk!:-)
Írjatok kivel mi van,és hogy haladtok!
Kedves wartburg353s!
örülök,hogy hatással van rád is a torna!Utána én is teljesen másként érzem magam!Remélem a hatás sem marad el!
Ami engem illet,kicsit fura! nekem mindig voltak közti vérzéseim,most nem,viszont korábban megjött egy héttel szinte!Remélem csak azért,mert épp próbál helyre igazodni!Mindenkinek kitartás,és osszuk meg élményeinket itt egymás közt!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!