Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aviva tornát kezdi most...

Aviva tornát kezdi most valaki? Csináljuk együtt? Mennyien leszünk?

Figyelt kérdés
Én ma kezdtem,és nagyon jó!A jobb petefészkem az orvosom szerint tömegesebb,hát a beszorításoknál ezt éreztem is,de hihetetlen mennyire pozitív hatással volt rám!A ciklusom 8.-ik napján vagyok,ki tart még velem?
2013. febr. 10. 10:16
 41/92 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Én is IR-es vagyok, de már a 2. babám fogant meg 1,5 éven belül. Én is sokat tornázom(tam), de csak az 1. kötet van meg. Megvan valakinek a 2. kötet pdf-ben?

2013. márc. 2. 14:21
 42/92 A kérdező kommentje:

szia utolsó!

Küldd el a neved és e-mail címed itt priviben,és átküldöm!.-)

Nikol

2013. márc. 2. 14:24
 43/92 A kérdező kommentje:
Mi van lányok? Nem írtok!:-( Kinek hogy megy a torna? Pozitív változások? vagy valami? Ne adjátok fel!!!!!
2013. márc. 5. 18:18
 44/92 anonim ***** válasza:
valaki elküldené nekem az oldalakat ahonnan letölthetőek megköszönném
2013. márc. 11. 11:11
 45/92 anonim ***** válasza:

de, megy! :)így ovu előtt az alapgyakorlatokat végzem. egész jól mennek már papír nélkül, el is fáradok a gyakorlatok végére, de különösebb izommunkát vagy izomlázat nem érzek.

Ti éreztek valami izomláz szerűt a gyakorlatok után? Talán nem csinálom kellő intenzitással?

2013. márc. 11. 16:24
 46/92 A kérdező kommentje:

Szia utolsó!Szerintem biztos jól csinálod,ha már papír sem kell hozzá!:-) Már én sem érzek olyan izomlázat,mint az első pár alkalommal,szerintem azért,mert már megedződtek valamennyire azok a láthatatlan izmok,és ez így természetes!Viszont még most is kellőképpen elfáradok,abban a bő fél órában,ami inkább 45 perc,mint fél óra!:-)

További kitartás mindenkinek,írjatok minél többen!:-)

Nikol

2013. márc. 11. 16:54
 47/92 anonim ***** válasza:
Köszönöm, rendben, kitartó leszek :) Ti hányszor tornáztok egy héten? A YouTube-on láttam egy videót, ahol csak heti kétszer javasolják, máshol mintha azt olvastam volna, hogy kétnaponta fél óra...
2013. márc. 11. 19:01
 48/92 anonim ***** válasza:
Jaj igen és Eszti voltam-az utolsó :)
2013. márc. 11. 19:01
 49/92 A kérdező kommentje:

Szia Eszti!:-)

Én az első ciklusban két naponta csináltam,meg is lett az eredménye,19 napra megjött!Ilyen rövid ciklusom még sosem volt!Ebben a második ciklusban már 3 naponta csinálom,és most tartok a 20 napnál,és eddig még semmi!:-) remélem nem is lesz!

2013. márc. 12. 18:53
 50/92 anonim ***** válasza:
kértem tőletek ahonnan letölthetőek a könyvek, miért nem segítetek nekem?
2013. márc. 13. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!