Aviva tornát kezdi most valaki? Csináljuk együtt? Mennyien leszünk?
sziasztok!
Én is IR-es vagyok, de már a 2. babám fogant meg 1,5 éven belül. Én is sokat tornázom(tam), de csak az 1. kötet van meg. Megvan valakinek a 2. kötet pdf-ben?
szia utolsó!
Küldd el a neved és e-mail címed itt priviben,és átküldöm!.-)
Nikol
de, megy! :)így ovu előtt az alapgyakorlatokat végzem. egész jól mennek már papír nélkül, el is fáradok a gyakorlatok végére, de különösebb izommunkát vagy izomlázat nem érzek.
Ti éreztek valami izomláz szerűt a gyakorlatok után? Talán nem csinálom kellő intenzitással?
Szia utolsó!Szerintem biztos jól csinálod,ha már papír sem kell hozzá!:-) Már én sem érzek olyan izomlázat,mint az első pár alkalommal,szerintem azért,mert már megedződtek valamennyire azok a láthatatlan izmok,és ez így természetes!Viszont még most is kellőképpen elfáradok,abban a bő fél órában,ami inkább 45 perc,mint fél óra!:-)
További kitartás mindenkinek,írjatok minél többen!:-)
Nikol
Szia Eszti!:-)
Én az első ciklusban két naponta csináltam,meg is lett az eredménye,19 napra megjött!Ilyen rövid ciklusom még sosem volt!Ebben a második ciklusban már 3 naponta csinálom,és most tartok a 20 napnál,és eddig még semmi!:-) remélem nem is lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!