Ha a mai,14. napon 18 mm-es a tüsző, akkor mennyi az esély rá, hogy meg is reped? Vagy előfordulhat, hogy nem?
Azt hiszem most adom fel a dolgot... Ma reggel is csináltam egy tesztet, mondván ha már ennyi van a szekrényben... Hát persze negatív lett! Szerintem nekem ebben a hónapban sem jött össze... Azért most már ha csak halványkán is, de pozitívnak kellene lennie egy 10-es érzékenységű tesztnek, nem?!?! :(( Viszont legalább nem várom feleslegesen a csodát... Tudom, amíg nem jön meg, addig van remény... viszont nagy pofáraesés talán így már nem lesz, előkészítem magamnak a hírt! :)
Veled mi újság? Azóta sincs semmi?? Nagyon szorítok ám!!!!!!!!!! :))
Nagyon-nagyon-nagyon sajnálom!!!!!!!! Nem mondom, hogy ne legyél elkeseredve, mert tudom, hogy ilyenkor egy világ omlik össze... Lehet, hogy mégis igaza volt a dokidnak és sok a 8,5 mm-es nyálkahártya??? Szerintem nálam sem jött össze, nagyon erős görcseim vannak, egyértelműen mensis görcsök, ez terhességhez túl erős.... Át is kell mennem a boltba, mert semmi nincs nálam, ha megjönne.. Nekem csak azért nem jött még meg, mert volt köztünk pár nap eltérés az ovukor! Viszont akkor legalább most már rendesen kivizsgálnak, és reméljük kiderül az oka, hogy miért nem jön össze a baba... A pajzsmirigyed jól működik??? Nekem pl. az sem tökéletes, legutóbb 2,53 volt, ami elvileg sok a babához, de az endrokrin dokim azt mondta, hogy teljesen jó érték és nem ad rá semmit!!! :(
Nincs kedved email-ben tartani velem a kapcsolatot? Csak hogy tudjuk egymásban tartani a lelket és ebből a hónapból okulva ne hagyjuk "elszállni" a másikat... Ne haragudj én tényleg azt hittem, hogy most sikerül, mert hiszen minden tökéletes volt!!!!!!!!!!!!!!!! :((
Mi történt azóta csajok?
Remélem mindkettőtoknek sikerült a baba :)
Dejó :) jó ilyet hallani, hogy vegulis 3 lett 5 év alatt :))
Te a kérdező vagy?
Nem! Hasonló értékeink voltak!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!