Ha a mai,14. napon 18 mm-es a tüsző, akkor mennyi az esély rá, hogy meg is reped? Vagy előfordulhat, hogy nem?
Én most tényleg azt hiszem, hogy jó esélyeink vannak!!!! :)) Igaz nem tudom, hogy az előző hónapokban milyen értékeink lehettek, de most tuti, hogy volt peteérésünk, mert Uh-on is nézték, ovu teszt is mutatta! Nyálkahártya vastagság is jó volt! :)
Szedem a premenst, most volt először, hogy nem vérezgettem ciklus közben! :) Szóval szerintem ebben a hónapban meglesz!!!!! :) Legalábbis nagyon reménykedem !Már vissza is kellene fognom magam, mert aztán meg ha nem... letörök mind a bili füle.... :/
Hát a cicim nekem is fáj, de ez nálam normális. Peteérés után pár nappal mindig elkezdenek fájni... Terhesség esetén is fájhat, sőt akár a méhed is szurkálhat, úgyhogy annyira ne keseredj el!
Nekem mára elmúlt a görcsölés... Nem tudom hova tenni a dolgot. A múlt hónapban előbb megjött a mensim, 25 napra, úgyhogy ilyenkor azért félek... Igaz most tutira később volt peteérésem, a 17. napon, úgyhogy olyan korán elvileg nem jöhet meg. Én is nagyon várom a hétfőt!!!!!!!! :)))
Nekem azt mondta a doki, hogy a mell fájdalom a progreszteron emelkedésétől van, ami ahhoz kell, hogy be tudjon ágyazódni a baba, úgyhogy ne add fel! Belinkelek neked egy cikket, olvasd el, nagyon jól leírja...
Egyébként én most azért kicsit behúztam a kéziféket lelkesedés terén, mert jön a hétvége és kezdek félni a csalódástól.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!