Ha a mai,14. napon 18 mm-es a tüsző, akkor mennyi az esély rá, hogy meg is reped? Vagy előfordulhat, hogy nem?
Hát akkor túlteljesítjük a tervet rendesen, kapásból nagycsaládosok lennénk.... :)) Azt hiszem a férjem befonná a szemöldökét, de lehet én is... :D
Hát nagyon kíváncsi vagyok már én is rá! Azt már most tudom, hogy nem fogom tudni kivárni a nem várt napját, hanem előtte elkezdek majd tesztelgetni. Vettem a vaterán egy rakás 10-es érzékenységű tesztet! :)
Te mikor tesztelsz először??
Ezért nem vettem én sem patikában, mert iszonyú drága, főleg az érzékeny tesztek. Ovu tesztet mindenképp akartam rendelni és ennél a srácnál össze lehetett válogatni, hogy mennyi ovu és mennyi terhességi tesztet szeretnél és milyen érzékenységűt, 50 Ft-ra jött ki darabja, mert én (okulva az elmúlt időszakból) nagy mennyiségben rendeltem (összesen 100 db-ot). Azért is rendeltem ilyen sokat, mert elszámolható egészségpénztárban, így egyszerre letudtam egy időre, nem kell mindig rendelgetnem.
Az lenne az igazi, ha februárban eladhatnám a felesleget! :))
Semmi gond, így is értem ám, mit szeretnél írni! :)
Teljesen jó esélyeink vannak szerintem! :) Már nagyon várom a jövő hetet! :)
Szorítok érted ezerrel!!!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!