Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet ez? A pé-m után 5...

Mitől lehet ez? A pé-m után 5 nappal ismét fájt a petefészkem, pont úgy mint pé-kor.

Figyelt kérdés
Azóta halványan folyamatosan "érzem" a petefészkeimet,illetve mostmár a méhem is feszül, mintha nem férne el, illetve fura nyomást érzek benne. Voltam már babás, de már nem emlékszem pontosan, vajon ilyet éreztem-e. Nekem mindig fáj a hasam mensi előtt, de nem szurkál bele, illetve a petefészkeim sosem fájnak. Tudom, senki nem tudja megmondani, babás vagyok-e, csak kiváncsi vagyok ti mit éreztetek, amikor babásak lettetek. Szombat-vasárnapra nem várom. Köszönök minden segítséget.
2009. aug. 25. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagy gratula nektek így utólag is! Már nagyon vártam hogy jelentkezz!!!! :))))))

Igen én is megszültem azóta (10.19-én), gyönyörű 3400 g 52 centis kicsi fiam lett 3 óra alatt. Rövid, de fájdalmas szülés volt. :(

Vasárnap lesz 2 hónapos, már 5600 g. Nagyon jó étvágya van, kicsit hasfájós. Erős kiskölyök, sokat mosolyog, gőgicsél. Imádjuk!!!

Írj majd ha erre jársz!!!

Pusza

2010. dec. 17. 19:53
 72/72 anonim ***** válasza:

2009.08.25.17.00 (2.oldal)

Sziasztok!

Látom ti is babáztok! Gratulálok a kisfiaitokhoz mindkettőtöknek!

Klári szerintem nemsokban egyszerre szülhettünk. Nekem is kisfiam lett június 24-én. Nagyon boldog vagyok, ugyanis én is vesztettem el egy kisfiút a 8 hóban, akárcsak te.

Úgyhogy úgy veszem hogy visszakaptam most őt. :-)

Remélem nem baj hogy irtam ide, csak beugrott nekem is a kérdésed és beleolvastam.

Minden jót nektek!

2010. dec. 20. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!