Mitől lehet ez? A pé-m után 5 nappal ismét fájt a petefészkem, pont úgy mint pé-kor.
Szia,örömmel olvastam soraidat,nagyon szurkolok Neked!!!
Én tegnap voltam UH-n, most volt tüszőrepedésem, vagyis majd a jövő hónapban próbálkozunk mert erről bizony lekéstünk. De most nem vagyok szomorú. Nagyon nagyon szorítok Neked, rögtön írj ha van valami!!!
Pusza:Betta
Szia Betta!
Sajna rossz hírem van: Húgyuti fertőzést kaptam, az éjszaka véres volt a vizeletem, de valami durván. Ma megyünk urulógushoz, remélem rendben lesz minden. Már kaptam antibiotikumot, attól jobb lett. A teszt -, a gyulladás miatt nem jött meg.
Most ebből kell kigyógyulnom.
Pusz: klári
Jaj, de sajnálom!
A kisfiam is véreset vizel, de neki nem tudják mitől. Teljesen kész vagyok, azt sem tudom hová vigyem. :(
Lehet hogy köve van, lehet hogy nincs. Egyszerűen nem tudnak mondani semmit,minden lelete negatív. Őrjítő ez az egész!
Gyógyulj hamar, vár bennünket az október!
Pussz:Betta
Szia Betta!
Közben megjött, úgyhogy kezd rendeződni ez is.
NAGYON SAJNÁLOM A KISFIADAT. Én felnőttként halálra rémültem, mit érezhet egy kisgyerek! És mitől lehet köve????? Egy gyereknek?
Nem húgyuti fertőzés neki is? Urulógusnál voltatok?
Mielőbbi gyógyulást a picurnak.
Én most arra is gyanakszom, hogy találn a sav-bázis egyensúlyom borult fel, az okoz galibát, azért vagyok érzékeny. De utána járok, az tuti. Megyek majd laborba, meg uh-ra is a hónap végén.
Majd csak utána jöhet a baba, de nem merek kockáztatni. Inkább még pár hónap várakozás, minthogy gyógyszerek mellett legyek babás.
Szorítok nektek Betta, jobbulást a kicsi fiúnak!
Puszi:klári
Szia, köszi a jó kívánságaidat.
Most jutott eszembe, hogy amikor voltam a nődokinál, Ő mondta, hogy lehet kapni a patikában egy olyan speckó egészségügyi betétet, ami (nem tudom pontosan mit tartalmaz,a mensi alatt kell használni rendes betét helyett)de nagyban segíti a fogamzást. Tapasztalatból mondta, hogy már több páron segített akiknek (nem szervi okok miatt) nem jött a baba! Siess a patikába!!! Én is fogok venni.
Most mennem kell, majd írj!!!
Puszillak: Betta
Szia Betta!
Kezdek lassan meggyógyulni, majd mennem kell laborba, meg uh-ra is. Elkezdtem tornára járni, meg fogyókúrázok keményen. Most nem akarok a babával foglalkozni.
Amit írtál, azt nem ismerem, de majd megkérdezem a nőgyógyászomat.
minden jót nektek, majd írj, hogy hogy vagytok.
Puszi: :) Klári
Szia Betta!
Mi újság veletek? Jön már a baba? :)
A kisfiad jobban van? Én ma megyek uh-ra megnézzük, van-e pé-m. Kiváncsi vagyok, mert 3 napja szúr a petefészkem.
Majd írok, hoy mi volt.
Pusz: Klári
Szia Klári, köszi jól vagyunk. Nekem is most lehet a pé-m, mert minden jel arra utal, de nem erőltetem a dolgot. Komolyan belefáradtam már ebbe az egészbe.
De Neked szorítok hogy minél előbb összejöjjön a kis manó. :)
Szia Betta!
Nekem is csak véletlenül alakult úgy, hogy közép időben kaptam időpontot. A felfázás miatt mentem inkább, de kiderült, még pé előtt vagyok, van egy 24 mm-es és egy 19 mm-es domináns tüszőm. De még sajna nem repedt meg, mert a hőm még ma reggel is lent volt. lehet nem is fog. Mindegy, innentől már a sors dolga! :)
Köszönöm, hogy szorítasz nekem! Bár jönne már a manóka...
Mindkettőnknek..
Puszi
SZia Klári, nagyon régen jártunk már erre!
Velünk sajnos semmi nem történt azóta sem. :(
Veletek? Lehet már gratulálni????
Betta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!