Mitől lehet ez? A pé-m után 5 nappal ismét fájt a petefészkem, pont úgy mint pé-kor.
Szia Betta!
De jó, hogy neked van egy kisfiad! Bár az enyém is itt lehetne velem....:(
Sajna megjött, szóval nem lesz meglepi apa szülinapjára, bár ez a legkisebb bajom. Borzasztó minden hónapban ez a fájdalom, ilyenkor mindig eszembe jut, hogy már itt lehetne a kéthónapos kisfiunk és boldog családként élhetnénk. Ehelyett hónapról-hónapra marad a várakozás. Gyűlölöm ezt az egészet. Hogy másnak ha kell ha nem jön a baba, dohányzik, iszik, nem számít, egészséges gyereket szül, az enyém meg meghal egy ostobaság miatt. Félek, hogy nem tudok teherbe esni, mert amikor abbahagytam a gyógyszert ahogy kiürült és csak 1-szer voltunk közép időben együtt rögtön babás lettem. Most meg már hónapok óta....
Ne haragudj, hogy téged terhellek a saját bajommal, mindenkinek megvan a sajátja. Bocsi, tényleg.
Ez van, de tudom, hogy egy hét múlva ugyan úgy fogok reménykedni, mint minden hónapban. Mint egy mókuskerék.
Remélem legalább neked nem jön meg. Szorítok nagyon nektek!
Te mersz sportolni így, hogy babát terveztek? Én nagyon szeretnék, hónap elején futok is mindig, de mikor jön a 2. fele, mindig abbahagyom, mert félek, hogy gátolná a beágyazódást. Pedig nagyon szeretnék fogyni, mert van egy pár kiló feleslegem. 6 kilót kellene fogynom. :(
Nincs valami jó módszered?
Klári
Szia Klári, nagyon sajnálom hogy ebben a hónapban is megjött, de ha vigasztal, nekem is biztosan meg fog jönni. :((
Teljesen úgy érzek ahogy Te. Én is elhatározom, hogy nem görcsölök rá, sőt, nem is fogom figyelni a pé-t, de ahogy Te is írtad, egy hét múlva már ugyanúgy várom a páfrányokat a kis mikr.-on.
Talán most, hogy elkezdődik a suli, hátha eltereli a figyelmemet egy kicsit. Őszintén együtt érzek veled a kisbabád elvesztése miatt, de én ezt úgy gondolom, (tudom sovány vigasz) hogy ennek így kellett lennie. Bár nem ismerem a részleteket, de az embernek tovább kell lépnie. Olyan jó lenne privátban beszélgetni, csak nem tudom hogyan kell. Majd "szétnézek" hátha rájövök.
Hát, a sporttal kapcsolatban nem tudok Neked tanácsot adni, mert nekem se időm, se energiám rá. Viszont diétázni elég sokat szoktam, abban tudok segíteni. :)
Betta
Szia Betta!
Hidd el, nem vigasztal, hogy neked is meg fog jönni. :)
Én is megyek dolgozni, az nekem is kicsit el fogja terelni a figyelmemet.
A kisfiam egészséges volt, én voltam beteg (vakbélgyulladás), ami perforált. Ez van.
Ha van valami "pozitív" hírem, majd írok valahogy! :)
Addig is vigyázzatok magatokra!
klári
Köszi, Te is vigyázz magadra. Ezen az oldalon majd jelentkezz, eltettem a kedvenceim közé. Természetesen majd én is írok ha van valami újság. Még nem jött meg, de a héten még írok hogy hogy alakult.
Jó munkát Neked is!
Pusza:Betta
Várom nagyon, és remélem nem jön meg! :)
Ja, ha van diétás tipped, szivesen fogadom. Én a kenyeret mellőzöm, húst és zöldséget eszek, illetve most megyek venni hulahopp karikát, mert az nagyon jó derékra, csípőre. Rizzsel kell megtölteni, hogy nehezebb legyen. Nekem ezt ajánlották. :)
puszi:klári
Szia, valami hasonló diétát javasoltam volna én is.:)
Ami még nekem nagyon bevált, az az, ha bőségesen megreggelizem, 3 óra körül egy fél adag leves+második, és estig csak víz. Ettől fogytam (rövid idő alatt) 4 kg-ot. És,ami a legfontosabb, nem voltam éhes.
Köszi hogy szurkolsz nekem, de szerintem megérezném ha babás lennék. Meg éppen most számolgattam hogy hány napos a ciklusom, hát... hol 35, hol 37. De a peteérésem 19-20 án volt. Na, mindegy. Szerintem meg fog jönni, de akkor egy hónap múlva újra együtt izgulhatunk megint. :)
Mindenképpen jeletkezem!
Pusza:Betta
Szia Klári, ma reggelre megjött. De így legalább ki tudom számolni hogy a pé-hez képest mikor kell együtt lennünk. Mert az ovum kb 3 nappal később volt.
Veled mizu?
Betta
Szia Betta!
Sajnálom, hogy megjött. Nekem most fog következni a termékeny időszak, a 10. napon vagyok. :) Ami aggaszt, hogy szépen elmúlt, viszonylag kevés volt, a 8. nap óta viszont enyhén barnázok. A tisztaságin kicsit. :( Félek, hogy valami hormonzavar, és emiatt nem jön a pici. Már az előző hónapokban is volt ilyen, most akarok utána nézni, mitől lehe ez. Majd jelentkezem. .)
Pusza:klári
Ne aggódj, nem lesz a világon semmi baj! Hiszel a Jónás módszerben? Több ismerősömnek is bejött, talán meg kellene próbálnunk, nem? Én anno októberben lettem a fiammal terhes (egyébként én is okt.-ben születtem :))és meggyőződésem, hogy most is akkor leszek. Nincs rá magyarázat, egyszerűen csak ezt érzem. Hát.... majd meglátjuk. Írj ha van valami újság, majd én is jelentkezem.
Puszi:Betta
Én is októberben....szeptember 28.-án még megjött, utána nem. Én azon gondolkodtam, hogy a hetedik hónapban estem teherbe. Most ez a hetedik hónap...Hát, reménykedjünk! :-)
Pusz:klári
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!