Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet ez? A pé-m után 5...

Mitől lehet ez? A pé-m után 5 nappal ismét fájt a petefészkem, pont úgy mint pé-kor.

Figyelt kérdés
Azóta halványan folyamatosan "érzem" a petefészkeimet,illetve mostmár a méhem is feszül, mintha nem férne el, illetve fura nyomást érzek benne. Voltam már babás, de már nem emlékszem pontosan, vajon ilyet éreztem-e. Nekem mindig fáj a hasam mensi előtt, de nem szurkál bele, illetve a petefészkeim sosem fájnak. Tudom, senki nem tudja megmondani, babás vagyok-e, csak kiváncsi vagyok ti mit éreztetek, amikor babásak lettetek. Szombat-vasárnapra nem várom. Köszönök minden segítséget.
2009. aug. 25. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
100%

Szorítok Nektek, meg (önző módon) magunknak is. :)

Te hogy nézed a peteérést? Nekem van a kis PG 53 mikroszkópom, és ez a hónap azért volt tanulságos, mert abból hogy mikor jött meg, ki tudom számolni az ovumat. Nem akkor (pé előtti napon) kellett volna együtt lennünk, hanem kb 2 nappal később. Most így lesz, remélem! De végül is még ez a hónap is belefér. :)

Ha jönni akar az a baba, akkor jönni is fog!!!

Legyünk pozitívak, mégha olykor úgy tűnik nincs is rá okunk...

Puszi:Betta

2009. szept. 7. 19:52
 42/72 A kérdező kommentje:

Szia Betta!

Én csak a hőmet nézem, meg a nyákot, ennyi. Nem csinálok ovu tesztet, mert csak idegesíteném magam vele. :) Ja, és nekem mindig szurkál a petefészkem pé-kor.

A mikroszkópot szintén azért nem használom, mert ha nem lenne egyértelmű a rajzolat, akkor csak aggódnék, hogy most mi van.

Lassan fogynak a napok, megint lehet reménykedni. :)

Puszi:klári

2009. szept. 10. 06:31
 43/72 anonim ***** válasza:
100%

Szia Klári, na hogy "állsz"? Volt már pé-d? Akcióztatok? Ebben a hónapban -úgy döntöttem- nem figyelek semmire. Persze a hasfájás úgyis fogja jelezni, de semmi mikroszkóp. Lesz ami lesz! Írj, várom!

Pusz: Betta

2009. szept. 18. 17:37
 44/72 A kérdező kommentje:

Szia Betta!

Hát, fogalmam sincs most mi van! .) Elvileg 12.-én volt pé-m. Voltunk előtte együtt. Volt egy kis petefészekszurkám, meg tojásos nyákom is. Rá 4 napra szúrt a másik petefészkem, és nagyon sok tojásos folyásom hirtelen. De akkor már fent volt a hőm. Azóta egyfolytában feszül a méhem és szurkálnak a petefészkeim. A fura, hogy nem fáj a mellem mint máskor, csak a mellbimbók érzékenyek.....Majd jövő hét szombaton kiderül. És te hogy vagy? Én néztem a hőmet, de ennyi. Szerintem semmi nem lesz, mert közben megfáztam, úgyhogy nem is tudok viszonyítani sem. Meg nem is akarok. Úgysem tudok mit tenni.

Írj majd.

pusz:klári

2009. szept. 18. 18:09
 45/72 A kérdező kommentje:
Rájöttem, hogy minden hónap más egy kicsit, de még sincs baba. Ez lesz most is. De most nem számít. Eljön az én időm is. :)
2009. szept. 18. 18:12
 46/72 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nekem ma van pé-m, (csak megnéztem a mikroszkóppal/nem tudok kibújni a bőrömből:D)de ma tutira nem leszünk együtt, szerintem holnap. De tudod, a múlkor írtam, hogy az októberre várok. Most valahogy nem görcsölök a dolgon, úgy vagyok vele mint Te. Minden úgy lesz, ahogy lennie kell! Azért majd írj, meg persze én is fogok. :D

Pusza: Betta

2009. szept. 21. 07:56
 47/72 anonim ***** válasza:
100%
:D = mosolyka. Csak nem ment át rendesen. :)
2009. szept. 21. 07:57
 48/72 A kérdező kommentje:

Még nem tudok semmit, de pár nap múlva jelentkezem! Remélem jó hírekkel! ( mert azért én sem tudok kibújni a bőrömből... ;-)

Puszi:Klári

2009. szept. 21. 13:45
 49/72 anonim ***** válasza:

Szia,na mizu? Remélem jó hírekkel jössz vissza!!! Nagyon várom, írj ahogy van híred!

Pusza: B.

2009. szept. 27. 13:43
 50/72 A kérdező kommentje:

Szia BETTA!!

Nos, még NEM JÖTT MEG! Márt késik 3 napja, ez a jó hír. Viszont a tesztjeim negatívak, illetve kijön rajtuk a 2. csík rögtön, viszont nem lesz rózsaszín, csak szürkés marad. Ha nem jön meg hétvégén tesztelek megint. Ez van, szóval fél siker.

Fáj a mellem, a hőm fent van, émelygek, de a teszt negatív. :(

Remélem nincs valami bajom...

És te? Teszteltél már?? Mikor nem kell megjönnie?

2009. szept. 29. 12:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!