Mitől lehet ez? A pé-m után 5 nappal ismét fájt a petefészkem, pont úgy mint pé-kor.
Szorítok Nektek, meg (önző módon) magunknak is. :)
Te hogy nézed a peteérést? Nekem van a kis PG 53 mikroszkópom, és ez a hónap azért volt tanulságos, mert abból hogy mikor jött meg, ki tudom számolni az ovumat. Nem akkor (pé előtti napon) kellett volna együtt lennünk, hanem kb 2 nappal később. Most így lesz, remélem! De végül is még ez a hónap is belefér. :)
Ha jönni akar az a baba, akkor jönni is fog!!!
Legyünk pozitívak, mégha olykor úgy tűnik nincs is rá okunk...
Puszi:Betta
Szia Betta!
Én csak a hőmet nézem, meg a nyákot, ennyi. Nem csinálok ovu tesztet, mert csak idegesíteném magam vele. :) Ja, és nekem mindig szurkál a petefészkem pé-kor.
A mikroszkópot szintén azért nem használom, mert ha nem lenne egyértelmű a rajzolat, akkor csak aggódnék, hogy most mi van.
Lassan fogynak a napok, megint lehet reménykedni. :)
Puszi:klári
Szia Klári, na hogy "állsz"? Volt már pé-d? Akcióztatok? Ebben a hónapban -úgy döntöttem- nem figyelek semmire. Persze a hasfájás úgyis fogja jelezni, de semmi mikroszkóp. Lesz ami lesz! Írj, várom!
Pusz: Betta
Szia Betta!
Hát, fogalmam sincs most mi van! .) Elvileg 12.-én volt pé-m. Voltunk előtte együtt. Volt egy kis petefészekszurkám, meg tojásos nyákom is. Rá 4 napra szúrt a másik petefészkem, és nagyon sok tojásos folyásom hirtelen. De akkor már fent volt a hőm. Azóta egyfolytában feszül a méhem és szurkálnak a petefészkeim. A fura, hogy nem fáj a mellem mint máskor, csak a mellbimbók érzékenyek.....Majd jövő hét szombaton kiderül. És te hogy vagy? Én néztem a hőmet, de ennyi. Szerintem semmi nem lesz, mert közben megfáztam, úgyhogy nem is tudok viszonyítani sem. Meg nem is akarok. Úgysem tudok mit tenni.
Írj majd.
pusz:klári
Szia, nekem ma van pé-m, (csak megnéztem a mikroszkóppal/nem tudok kibújni a bőrömből:D)de ma tutira nem leszünk együtt, szerintem holnap. De tudod, a múlkor írtam, hogy az októberre várok. Most valahogy nem görcsölök a dolgon, úgy vagyok vele mint Te. Minden úgy lesz, ahogy lennie kell! Azért majd írj, meg persze én is fogok. :D
Pusza: Betta
Még nem tudok semmit, de pár nap múlva jelentkezem! Remélem jó hírekkel! ( mert azért én sem tudok kibújni a bőrömből... ;-)
Puszi:Klári
Szia,na mizu? Remélem jó hírekkel jössz vissza!!! Nagyon várom, írj ahogy van híred!
Pusza: B.
Szia BETTA!!
Nos, még NEM JÖTT MEG! Márt késik 3 napja, ez a jó hír. Viszont a tesztjeim negatívak, illetve kijön rajtuk a 2. csík rögtön, viszont nem lesz rózsaszín, csak szürkés marad. Ha nem jön meg hétvégén tesztelek megint. Ez van, szóval fél siker.
Fáj a mellem, a hőm fent van, émelygek, de a teszt negatív. :(
Remélem nincs valami bajom...
És te? Teszteltél már?? Mikor nem kell megjönnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!