Mitől lehet ez? A pé-m után 5 nappal ismét fájt a
petefészkem, pont úgy mint pé-kor.
Figyelt kérdés
Azóta halványan folyamatosan "érzem" a petefészkeimet,illetve mostmár a méhem is feszül, mintha nem férne el, illetve fura nyomást érzek benne. Voltam már babás, de már nem emlékszem pontosan, vajon ilyet éreztem-e. Nekem mindig fáj a hasam mensi előtt, de nem szurkál bele, illetve a petefészkeim sosem fájnak. Tudom, senki nem tudja megmondani, babás vagyok-e, csak kiváncsi vagyok ti mit éreztetek, amikor babásak lettetek. Szombat-vasárnapra nem várom. Köszönök minden segítséget.
Minden jó lesz, ha most nincs babó, akkor majd legközelebb.
2009. aug. 25. 16:18
12/72 anonim válasza:
Köszi,bár én nem nagyon hiszem hogy összejött. Pé előtt 1 nappal voltunk együtt, és 3 napig a kis mikroszkópom páfrányokat mutatott.Azonkívűl én is túl vagyok már sok "na most tuti terhes vagyok" csalódáson, úgyhogy....
Ehhez képest egyfolytában magamat figyelem. :))
2009. aug. 25. 16:23
13/72 anonim válasza:
Én pont igy éreztem, nem értettem miért is van ez a fájás, ha már volt peteérésem, aztán mikor késett akkor éreztem én is ha lehajoltam, mintha valami nyomódna (pedig akkor még csak egy pötty a picúr) és szokott a pfészkem is szurkálni, úgyhogy szerintem lehetsz babás. Kivánom, hogy szerencséd legyen! Sajna nekem nem volt, 6 elején elkezdtem vérezni és nincs tovább. Most megint 1,5 hónapot várhatok. :-( Szoritok, és ird meg mi volt!
2009. aug. 25. 17:00
14/72 A kérdező kommentje:
Attól még simán lehetsz babás, hogy pé előtt voltatok együtt. SŐT!
Kedves utolsó válaszoló. Én 5 hónaposan veszítettem el a babámat, tudom mit érzel. Sajnálom. DE muszáj túlélni. Én vele éreztem így magamat, de lehet, csak beképzelem Mindegy, nemsoká kiderül.
Szép estét mindannyiunknak! :)
2009. aug. 25. 17:20
15/72 anonim válasza:
Nekem is szúr, én peteérés után 8 nappal vagyok,nekem az elsőnél se volt barnázásom.Viszont nekem az ovu teszt negatív, remélem még csak korán néztem.
2009. aug. 25. 17:52
16/72 anonim válasza:
Én is 8 nappal vagyok utánna. Azt mondják 10-12 nappal utánna érdemes teszttel próbálkozni. Vagy nem a terhes teszre gondoltál?
Betta
2009. aug. 25. 17:54
17/72 anonim válasza:
Ovu tesztet néztem ma, terhes tesztet majd szerintem egy hét múlva.vagy akkor próbálkozzak hét végén már a terhes teszttel?
2009. aug. 25. 18:50
18/72 anonim válasza:
Szerintem vasárnap nézz egy terhes tesztet. Hátha...
2009. aug. 25. 19:51
19/72 anonim válasza:
Betta,Te is vasárnap nézel terhességi tesztet?
2009. aug. 25. 20:54
20/72 anonim válasza:
Bocsi, csak most tudok írni. Nem, én várok keddig. Nem érzem úgy hogy sikerlt, annak ellenére amiket a fentiekben leírtam. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!