Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet ez? A pé-m után 5...

Mitől lehet ez? A pé-m után 5 nappal ismét fájt a petefészkem, pont úgy mint pé-kor.

Figyelt kérdés
Azóta halványan folyamatosan "érzem" a petefészkeimet,illetve mostmár a méhem is feszül, mintha nem férne el, illetve fura nyomást érzek benne. Voltam már babás, de már nem emlékszem pontosan, vajon ilyet éreztem-e. Nekem mindig fáj a hasam mensi előtt, de nem szurkál bele, illetve a petefészkeim sosem fájnak. Tudom, senki nem tudja megmondani, babás vagyok-e, csak kiváncsi vagyok ti mit éreztetek, amikor babásak lettetek. Szombat-vasárnapra nem várom. Köszönök minden segítséget.
2009. aug. 25. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
100%
Én sem érzem úgy, hogy sikerült volna.Vasárnap az lehet tényleg korán van,szerintem én is csak jövőhéten tesztelek.
2009. aug. 26. 14:48
 22/72 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

:)

Én holnap reggel fogok, ha minden jól megy, de lehet még nekem is várni kellene legalább szombatig....

2009. aug. 26. 14:55
 23/72 anonim ***** válasza:
100%
csináltál ma tesztet?Peteérés után hány nappal vagy?
2009. aug. 27. 09:33
 24/72 A kérdező kommentje:

Igen csináltam. Lily teszttel egy nagyon,nagyon halvány, talán pozitívat. 13. vagy 14. napon vagyok pé után. Ebből még bármi lehet. A fiammal a 13. napon lilyvel ugyan ilyen iszonyat halványat produkáltam, rá két napra a gabriel egyértelmű pozitv lett. Úgyhogy várok még, de addigra már biztosan tudni fogom teszt nélkül is, mert addigra vagy megjön, vagy nem. :)

De nem fáj a hasam mint máskor mensi előtt, pedig nagyon szokott görcsölni. Csak reménykedni tudok, jövő hét hétfőre, keddre minden kiderül, mert addigra bőven babásnak kell lennem/vagy mensiznem.

Majd írok, mi lett.

2009. aug. 27. 09:48
 25/72 A kérdező kommentje:

Ja, és a hőm minden nap egy tizedet feljebb ment. Tegnap előtt 36.8, tegnap 36.9, ma 37.0.

De láttunk már karón varjút....

2009. aug. 27. 09:51
 26/72 anonim ***** válasza:
100%
Hát az tök jó, ez már tuti baba!:)Gratulálok.
2009. aug. 27. 13:52
 27/72 anonim ***** válasza:
100%

Én is gratulálok! Egyébként tudomásom szerint a Lily 25-ös, a Gabriel meg 10-es. Azért halvány csak a csík. Szóljatok ha rosszul tudom! :)

Betta

2009. aug. 27. 20:20
 28/72 A kérdező kommentje:

Szia Betta!

Bocs, csak most tudtam írni. A gabriel is 25-ös, de én abban jobban bízom, mint a lilyben. Mostmár megvárom a hétfőt, ha addig nem jön meg, akkor kezdhetek örülni. Nagyon szeretnék örülni, de addig ki kell bírni. A hőm ma reggel is 37.0 volt, ez jó jel, és az is, hogy egyáltalán nem görcsölök, pedig mensi előtt 3-4 nappal mindig szoktam. De ezek mind csak találgatások sajnos, nem tények.

Hétfőn megírom, mi a helyzet, de legkésőbb kedden. :)

Addig is jó hétvégét csajok!

Ja a férjemnek a jövő héten lesz a szülinapja....de jó kis ajándék lenne....:)

Hátha Isten segít nekünk.

2009. aug. 28. 07:58
 29/72 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezőnek!

De ari vagy, igen én is szoktam kérni a Jóistent hogy egészséges kisbabám szülessen.

Most úgy vagyok vele, hogy nem mi választunk, hanem a baba választ minket.Talán hamarosan mi is kapunk egy picurt, de addig is örüljünk annak, hogy van egy egészséges, okos kisfiúnk.

Egyébként nekem is elmúlt minden bajom. Nem fáj a hasam, nem puffadok, a mellem sem érzékeny. De emlékszem a fiammal mikor terhes lettem, első jel az volt, hogy nőtt a cicim. Úgyhogy majd talán a kövi hónapban. Szorgalmasan próbálkozunk, és remélünk!

Feltétlen írd meg hogy hogy alakult a dolog, szeretnék együtt örülni Veled.

Betta

2009. aug. 28. 15:42
 30/72 anonim ***** válasza:
100%
Hali csajok! Senkinek semmi hír azóta?
2009. aug. 29. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!