Mitől lehet ez? A pé-m után 5 nappal ismét fájt a petefészkem, pont úgy mint pé-kor.
Sziasztok lányok!
:)
Én holnap reggel fogok, ha minden jól megy, de lehet még nekem is várni kellene legalább szombatig....
Igen csináltam. Lily teszttel egy nagyon,nagyon halvány, talán pozitívat. 13. vagy 14. napon vagyok pé után. Ebből még bármi lehet. A fiammal a 13. napon lilyvel ugyan ilyen iszonyat halványat produkáltam, rá két napra a gabriel egyértelmű pozitv lett. Úgyhogy várok még, de addigra már biztosan tudni fogom teszt nélkül is, mert addigra vagy megjön, vagy nem. :)
De nem fáj a hasam mint máskor mensi előtt, pedig nagyon szokott görcsölni. Csak reménykedni tudok, jövő hét hétfőre, keddre minden kiderül, mert addigra bőven babásnak kell lennem/vagy mensiznem.
Majd írok, mi lett.
Ja, és a hőm minden nap egy tizedet feljebb ment. Tegnap előtt 36.8, tegnap 36.9, ma 37.0.
De láttunk már karón varjút....
Én is gratulálok! Egyébként tudomásom szerint a Lily 25-ös, a Gabriel meg 10-es. Azért halvány csak a csík. Szóljatok ha rosszul tudom! :)
Betta
Szia Betta!
Bocs, csak most tudtam írni. A gabriel is 25-ös, de én abban jobban bízom, mint a lilyben. Mostmár megvárom a hétfőt, ha addig nem jön meg, akkor kezdhetek örülni. Nagyon szeretnék örülni, de addig ki kell bírni. A hőm ma reggel is 37.0 volt, ez jó jel, és az is, hogy egyáltalán nem görcsölök, pedig mensi előtt 3-4 nappal mindig szoktam. De ezek mind csak találgatások sajnos, nem tények.
Hétfőn megírom, mi a helyzet, de legkésőbb kedden. :)
Addig is jó hétvégét csajok!
Ja a férjemnek a jövő héten lesz a szülinapja....de jó kis ajándék lenne....:)
Hátha Isten segít nekünk.
Kérdezőnek!
De ari vagy, igen én is szoktam kérni a Jóistent hogy egészséges kisbabám szülessen.
Most úgy vagyok vele, hogy nem mi választunk, hanem a baba választ minket.Talán hamarosan mi is kapunk egy picurt, de addig is örüljünk annak, hogy van egy egészséges, okos kisfiúnk.
Egyébként nekem is elmúlt minden bajom. Nem fáj a hasam, nem puffadok, a mellem sem érzékeny. De emlékszem a fiammal mikor terhes lettem, első jel az volt, hogy nőtt a cicim. Úgyhogy majd talán a kövi hónapban. Szorgalmasan próbálkozunk, és remélünk!
Feltétlen írd meg hogy hogy alakult a dolog, szeretnék együtt örülni Veled.
Betta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!