Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet ez? A pé-m után 5...

Mitől lehet ez? A pé-m után 5 nappal ismét fájt a petefészkem, pont úgy mint pé-kor.

Figyelt kérdés
Azóta halványan folyamatosan "érzem" a petefészkeimet,illetve mostmár a méhem is feszül, mintha nem férne el, illetve fura nyomást érzek benne. Voltam már babás, de már nem emlékszem pontosan, vajon ilyet éreztem-e. Nekem mindig fáj a hasam mensi előtt, de nem szurkál bele, illetve a petefészkeim sosem fájnak. Tudom, senki nem tudja megmondani, babás vagyok-e, csak kiváncsi vagyok ti mit éreztetek, amikor babásak lettetek. Szombat-vasárnapra nem várom. Köszönök minden segítséget.
2009. aug. 25. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
100%

Beágyazódás lehet.

Nem volt pici barna??

Nálam pont ez volt én csináltam ovutesztet is,5.napon éreztem a petefészkemet,hasamat,és volt egy pötty barnázás.Már tudtam,hogy sinen vagyunk.

18/12 hetes km.

2009. aug. 25. 14:36
 2/72 A kérdező kommentje:

:)

Óóóóóóóóóó, de jó lenne nekünk is, ha babásak lennénk! :) Nem, nekem nem volt barna...az előző babánál sem. De neked nagy-nagy gratula! :)

Holnap után tesztelek, remélem akkor látszani fog, mi a helyzet. :)

2009. aug. 25. 14:43
 3/72 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én is pont ugyanígy vagyok, csak én még pluszban puffadok is. Meg fáj a derekam, de pont úgy szurkál a hasam alja mint mensi előtt. De addig még van egy teljes hetem.Majd írj légyszi hogy mit teszteltél, jó?

Köszi: Betta

2009. aug. 25. 14:52
 4/72 A kérdező kommentje:

Szia!

Puffadás! Ne is beszéljünk róla! Esélyem nincs, hogy behúzzam a hasam, és ha lehajolok a mosdóba fogat mosni, olyan mintha "alulról nyomódna felfelé a méhem". Hát kiváncsi vagyok mi lesz ebből....Olyan sokat csalódtam már. Ja, és ma a fél délelőtött átaludtam, de most is tudnék....:) Mindenképp írok bárhogy is lesz.

2009. aug. 25. 15:02
 5/72 anonim ***** válasza:
100%
Lányok, ha nagyon erősen szúrkál, akkor gond lehet, ha a teszt + szóljatok a nőgyógyásznak, hogy szúrt, mert lehet méhen kívüli terhesség jele is.
2009. aug. 25. 15:37
 6/72 A kérdező kommentje:
Nekem nem erősen szúr, inkább csak akkor érzem amikor leülök. pé-kor sokkal erősebb a fájdalom. :)
2009. aug. 25. 15:45
 7/72 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ne riogass!

Kérdezőnek: nekem is van már egy kisfiam, de vele nem emlékszem hogy milyen tüneteim voltak.

A mellem az érzékeny, de a mensi előtt is az szokott lenni. Te mikorra nem várod?

Üdv: Betta

2009. aug. 25. 16:10
 8/72 anonim ***** válasza:
100%

Most olvastam, hogy mi volt az utolsó hozzászólásod. Nekem is olyankor szurkál, meg tényleg "nyomódik". Esküszöm, mintha én tettem volna fel a kérdést! Dettó így érzek mint Te.

De Te szerintem hamarabb meg fogod tudni hogy a babótól volt-e.

2009. aug. 25. 16:13
 9/72 anonim ***** válasza:
100%

Ja, most látom hogy a hétvégére nem várod. Én meg keddre.

Betta

2009. aug. 25. 16:15
 10/72 A kérdező kommentje:

:) Reméljük a legjobbakat! Szombat, vagy vasárnap nem várom, de az előző babót is 3 nappal mensi előtt mutatta, szóval csütörtökön tesztelek majd. :) Addig csak kibírom...

Mindenképp megirom, mi a teszt eredménye.

Szorítok neked is!

2009. aug. 25. 16:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!