Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet ez? A pé-m után 5...

Mitől lehet ez? A pé-m után 5 nappal ismét fájt a petefészkem, pont úgy mint pé-kor.

Figyelt kérdés
Azóta halványan folyamatosan "érzem" a petefészkeimet,illetve mostmár a méhem is feszül, mintha nem férne el, illetve fura nyomást érzek benne. Voltam már babás, de már nem emlékszem pontosan, vajon ilyet éreztem-e. Nekem mindig fáj a hasam mensi előtt, de nem szurkál bele, illetve a petefészkeim sosem fájnak. Tudom, senki nem tudja megmondani, babás vagyok-e, csak kiváncsi vagyok ti mit éreztetek, amikor babásak lettetek. Szombat-vasárnapra nem várom. Köszönök minden segítséget.
2009. aug. 25. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:

Szia, nos mégis megtörtént. 6 hetes terhes vagyok. Veled mi van? Olyan jó lenne Rólad hallani!

B.

2010. febr. 26. 21:02
 62/72 A kérdező kommentje:

Szia Betta!

Remélem, olvasod még, amit írok....

én is ezer éve nem jártam erre. :-)

Gratulálok a babóhoz, ahogy látom, már elég rég írtál, így már szépen fejlődik a picikéd! :-)

Én is babát várok, 27 hetesek vagyunk, és ismét kisfiút várok! :-) Egy igazi kis örökmozgót. :-)

Ti gondolom még nem tudjátok mi lesz a picurból. De a lényeg, hogy egészséges legyen!

Boldog babavárást, és könnyű szülést! :-)

2010. ápr. 8. 12:06
 63/72 anonim ***** válasza:

De jó hogy írtál! Csupa libabőr lettem miközben olvastam Gratulálok!!!!!!!!!!!

Én most töltöttem a 13. hetet, de Te jóval előttem jársz már!!!Jól vagy?

El sem hiszed mennyire örülök hogy írtál! Ha erre jársz tedd meg hogy ismét írsz pár sort!

Sok-sok puszi, nagyon vigyázz magatokra! :)))))))))))))

Betta

2010. ápr. 11. 17:51
 64/72 A kérdező kommentje:

Szia Betta!

Nem is reméltem, hogy írsz még! Ritkán járok erre, mert nem akarom mindenfélével stresszelni magam, inkább csak élvezem a hatalmas hasamat! :-)

A kisfiúnk gyönyörűen fejlődik, akkora hasam van, hogy mindenki azt hiszi mindjárt szülök, pedig még van két hónapom. :-) Igaz, nagy baba tényleg, majdnem két héttel termetesebb a koránál. Apuka sem kicsi....:-D Amúgy a 4d-s képeken tiszta apja! Nagyon büszke vagyok rá, és már alig várom, hogy megszülessen. Ti tudjátok már, hogy ki van odabenn? Minden oké? Nagyon-nagyon szorítok nektek! Boldog gömbölyödést, és ha erre jársz néha, te is írj! :-)

klári

2010. máj. 3. 16:36
 65/72 anonim ***** válasza:

Hű, már csak 2 hónap???

Én okt.16-ra vagyok kiírva. nekem nincskülönösebben nagy pocakom, de hát nekem az első is kis súllyal született. Pont ma vagyok 17 hetes. :)

Szerdán voltam 4d-n, és megtudtuk, hogy ez a babánk is fiú. Máté lesz a neve. A tiéteknek?

Hogy fogsz szülni, gondolkoztál már rajta? (Epivel, gázzal, simán?)

Úgy örülök hogy végre boldog vagy!

Nagyon boldog további heteket, és csodaszép szülést kívánok!

Ez a jókívánság persze nem azt jelenti hogy addig ne írj. Sőt, nagyon várom.

Puszillak

Betta

2010. máj. 8. 18:10
 66/72 A kérdező kommentje:

Szia Betta!

:-)

Most jutott eszembe, hátha írtál....A mi kis tündérkénket Ádámnak hívják. Szerettünk volna egyszerű, szép nevet, és ez lett belőle. :-) A ti nevetek is nagyon szép, mi is gondolkoztunk rajta. Érdekes, hogy most minden ismerősöm kisfiút vár...:-)

Nekünk a múlt héten, a 32 hetes uh-n kiderült,hogy a vártnál még nagyobb a legénykénk, 35+4 napos méretekkel büszkélkedhetett akkor, 2566 g a kalkuláció szerint. :-D

A doki kétszer mért le mindent....

Kis baba nem lesz belőle, igaz apuka is 4 kiló 60-nal született. :-) kiváncsi vagyok meddig húzzuk. Most 2111-es a méhszájam.

A szülésre: epit semmiképp nem szeretnék, valahogy taszít a gondolat, hogy a gerincemet szurkálják. Eddig nem kérdeztem, milyen lehetőségek vannak, de biztos lesz azért valami fájdalom csillapítás. remélem sikerül természetes úton szülnöm, és apa is bent lehet, mert nálunk csak 1 apás szoba van. :-)

Örülök hogy írtál, gratulálok a kislegényhez, és nagyon szép, gondtalan babavárást kívánok! Szoríts nekem, hogy könnyű szülés legyen! ;-)

puszi,

majd írok még,

klári

2010. máj. 18. 13:49
 67/72 anonim ***** válasza:

Szia, pont ma néztem meg hogy írtál-e, és IGEN!!! :))))))

Hát persze hogy szorítok, ez csak természetes!

Hűha, jó nagy baba lesz akkor!!! Nem szedsz homeos bogyót? Meg a málnalevél teát hallottam hogy isszák ilyenkor a kismamák.

Ne izgulj, minden rendben lesz! Már én is nagyon várom az októbert...Most valahogy jobban tartok a szüléstől mint 10 évvel ezelőtt. Nem is értem miért... :)))))))))))))))

Na puszi Neked Drága, majd írjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. máj. 18. 15:15
 68/72 A kérdező kommentje:

Szia!!!!! :-D

Ne izgulj, jó lesz minden neked is! :-) Homeós bogyót majd a 36. héttől kell szednem, illetve a szülésznő javasolta. Mást nem iszok. :-) A femibiont szedem a picurnak, de csak 3 naponta. :-) Az nekem nagyon bevált, nem híztam tőle mint az őrült. Csak ajánlani tudom.

Vigyázz magatokra, majd írok!!

Puszi,

klári

2010. máj. 19. 14:05
 69/72 anonim ***** válasza:

Szia Klári, nincs még meg a baba?

Nagyon várom hogy írj!!!!

Vigyázz magadra, pusza! :)

2010. jún. 19. 19:57
 70/72 A kérdező kommentje:

szia Betta!

Megvan bizony! :-) Gyönyörű 3 hónapos legényke. eddig nem is jártam erre, mert nem volt időm. most már te is szülsz lassan, ha jól emlékszem. :-) Nem volt könnyű, 12 óra vajúdás után császárral lett meg Ádám, 4000g és 57 centi. :-) Minden oké, most kb. 7 kiló már, és gyönyörű, kék szemű szabályos kisbaba. Nem hasfájós, és már átalussza az éjszakát. Remélem ti is jól vagytok, minden oké a babucival és veled is. Most többet nem tudok írni, de remélem ezt is olvasod majd.

Sok-sok puszi

klári

2010. okt. 19. 11:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!