Vasárnap tesztel valaki még?
Korai volt az örömöm, mert reggel halvány pozitívat teszteltem, de most elkezdtem barnázni.
A dokimtól jövők, elvittem neki a tesztet. Szerinte is pozitív, de szerinte elindult a korai vetélés, nem tehet értünk semmit :(
Pipe
Kedves Pipe és kedves Hármaska...
Ezek a fajta tesztek nekem már mutattak ugyanilyet. A legelső 5 hónappal ezelőtti tesztem egy medlab volt, és kb ennyire láttuk a csíkot de semmi nem volt. A preg early meg a múlt hónapban csapott be...
Nekem a rossmannos és az x-epil vált be.
Remélem, minden rendben lesz veletek!
Nika nekem mind a 3gyerekemet a medi mutatta ki anno:-)ma tesztelek ujra!
Barnázásra ismerek olyat aki barnázot mult héten és meg van a pici tegnap szép magas lett a hcg-je:-)remélem neked is meg marad!Nika
Gratulálok Nika!!!!:) Boldog babavárást!
Era
sziasztok!!
a kismamáknak gratulálok !!a többieknek meg kitartást kívánok!
Nettus!
Én is a jövő hónapban újra próbálkozók táborát erősítem. Ma pontban 28. napon megjött.:(
Nika! Nagyon boldog babavárást neked!!! Ha megtalálsz minket jövő hónapban, írj, hogy mi van veled!!!
Jövő hónapban "október 20 körül tesztelők" lesz a kérdés címe. Gyertek akkor is, addig meg sok akciót mindenkinek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!