Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnap tesztel valaki még?

Vasárnap tesztel valaki még?

Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 12:58
 71/95 anonim ***** válasza:

Korai volt az örömöm, mert reggel halvány pozitívat teszteltem, de most elkezdtem barnázni.

A dokimtól jövők, elvittem neki a tesztet. Szerinte is pozitív, de szerinte elindult a korai vetélés, nem tehet értünk semmit :(

Pipe

2012. szept. 24. 18:27
 72/95 anonim ***** válasza:

Kedves Pipe és kedves Hármaska...

Ezek a fajta tesztek nekem már mutattak ugyanilyet. A legelső 5 hónappal ezelőtti tesztem egy medlab volt, és kb ennyire láttuk a csíkot de semmi nem volt. A preg early meg a múlt hónapban csapott be...

Nekem a rossmannos és az x-epil vált be.

Remélem, minden rendben lesz veletek!

2012. szept. 24. 19:02
 73/95 anonim ***** válasza:
ja, Era voltam..
2012. szept. 24. 19:02
 74/95 anonim ***** válasza:
Sajnálom csajok, de fel a fejjel. Én nekem 6 hetes spontán vetélés után már két hónappal újra terhes voltam! Nikának gratulálok, vigyázzatok magatokra mind! hajni
2012. szept. 24. 21:30
 75/95 anonim ***** válasza:

Nika nekem mind a 3gyerekemet a medi mutatta ki anno:-)ma tesztelek ujra!

Barnázásra ismerek olyat aki barnázot mult héten és meg van a pici tegnap szép magas lett a hcg-je:-)remélem neked is meg marad!Nika

2012. szept. 25. 05:35
 76/95 anonim ***** válasza:

Mai tesztem szoval babát várok:-)

[link]

[link]

nika voltam

2012. szept. 25. 09:07
 77/95 anonim ***** válasza:

Garatulálok Nika!!!!

Pipe

2012. szept. 25. 09:10
 78/95 anonim ***** válasza:

Gratulálok Nika!!!!:) Boldog babavárást!

Era

2012. szept. 25. 09:21
 79/95 anonim ***** válasza:

sziasztok!!

a kismamáknak gratulálok !!a többieknek meg kitartást kívánok!

Nettus!

2012. szept. 25. 09:49
 80/95 A kérdező kommentje:

Én is a jövő hónapban újra próbálkozók táborát erősítem. Ma pontban 28. napon megjött.:(

Nika! Nagyon boldog babavárást neked!!! Ha megtalálsz minket jövő hónapban, írj, hogy mi van veled!!!

Jövő hónapban "október 20 körül tesztelők" lesz a kérdés címe. Gyertek akkor is, addig meg sok akciót mindenkinek!!!!

2012. szept. 26. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!