Vasárnap tesztel valaki még?
18..
Nekem a predictor múlt hónapban olyan viszonylag erős álpozitívat adott, hogy azt hittem megvan az ajándék a párom névnapjára.. de 2 nap múlva megjött..:(
MA majdnem vettem tesztet, mert ugye mára nem vártam, de úgy voltam vele, hogy nem, mert akkor ellövöm. Holnap reggel, ha nem jön meg, akkor veszek egyet és vasárnap reggel teeeszt..:D De nagyon pesszimista vagyok..:S No de sebaj.. Majd lesz valahogy. Mensi tünet ma semmi.. De más sem.
sziasztok!!
hát nekem ma vagy holnap meg fog jönni mert megint eset 1 tizedet!én holnapra nem vártam!de legalább nem 36 napra jön meg!mert a két utolsó az úgy jött meg!még nem görcsölök!de szerintem ez a 1-1 tized esés 2 nap alatt azt jelenti nálam,hogy megjön!de érdekes mert még mindig érzékeny a mellem meg inkább olyan krémes folyásom van!nem vizes!ma vagyok 13 dpo-n!
Nettus!!7-es válaszoló voltam!
18. vagyok Era.
Nekem is esett ma reggelre egy tizedet, ma csak 36.7 volt. De én tegnapra nem vártam.
Mensis görcs nincs, a cicim telt, de nem húzódik. Ahogy felültem az ágyban, nagyon éreztem, hogy ennem kell valamit, nem szerette a gyomrom, hogy üres, de ez bármitől lehet.
Úgy drukkolok mindenkinek!
Ki mióta várja a babót? Nálunk ez az 5. hónap.
böbe:sajnálom,hogy negatívot teszteltél!de nem keddre nem várod??
Era: mi már 12 hónapja várjuk a csodát!de meg van sajnos az oka miért nem jön! nincs a páromnak spermája!én kis naiv meg reménykedtem ,hogy most összejött mert még soha nem volt ilyen szép görbém!meg gyulladás csökkentőt szedet a párom és reménykedtem ,hogy csak ez a gond!de valszeg tényleg nincs spermája és nincs értelme reménykednem!
Nettus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!