Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnap tesztel valaki még?

Vasárnap tesztel valaki még?

Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 12:58
 31/95 anonim ***** válasza:
böbe:én már sokszor jártam úgy hogy teszteltem mert késet vagy nem tudtam pontosan mikor kell megjönnie így teszteltem és negatív lett az után is az maradt!tehát részemről lehet nem kellene reménykednem!Nettus!
2012. szept. 21. 14:02
 32/95 anonim ***** válasza:
Kedves Nettus! Kívánom neked, hogy most ne így legyen! Nagyon szorítok mindannyiunknak!
2012. szept. 21. 14:17
 33/95 anonim ***** válasza:
csajok még két éjszaka tesztelés nélkül... én x-epillel tesztelek, meg egy 12-es érzékenységűvel, ami állítólag ma már kimutathatta volna , totál elrontotta a napomat, hiba volt előre tesztelni. 17 es voltam (hajni)
2012. szept. 21. 19:56
 34/95 anonim ***** válasza:

18..

Nekem a predictor múlt hónapban olyan viszonylag erős álpozitívat adott, hogy azt hittem megvan az ajándék a párom névnapjára.. de 2 nap múlva megjött..:(

MA majdnem vettem tesztet, mert ugye mára nem vártam, de úgy voltam vele, hogy nem, mert akkor ellövöm. Holnap reggel, ha nem jön meg, akkor veszek egyet és vasárnap reggel teeeszt..:D De nagyon pesszimista vagyok..:S No de sebaj.. Majd lesz valahogy. Mensi tünet ma semmi.. De más sem.

2012. szept. 21. 23:08
 35/95 anonim ***** válasza:
Lányok jó lenne tudni, hogy a sok válasszal valójában mennyien is nem várjuk holnapra. Írjatok már légyszi egy álnevet minimum. Én hajni vagyok a 17-es válaszoló, aztán van Böbe... Nekem ma reggel a hőm 37.1 fok volt. Azt tudom, hogy mensi előtt fél nappal esik le hírtelen. A ma reggeli pisilést gyorsan lerendeztem, nehogy eszembe jusson egy műanyag pohárba.... Még egy éjszaka csajok és megtudjuk kinek kedvezett ez a hónap. Ti hogy vagytok? Milyen tesztekkel készültök?
2012. szept. 22. 08:19
 36/95 anonim ***** válasza:

sziasztok!!

hát nekem ma vagy holnap meg fog jönni mert megint eset 1 tizedet!én holnapra nem vártam!de legalább nem 36 napra jön meg!mert a két utolsó az úgy jött meg!még nem görcsölök!de szerintem ez a 1-1 tized esés 2 nap alatt azt jelenti nálam,hogy megjön!de érdekes mert még mindig érzékeny a mellem meg inkább olyan krémes folyásom van!nem vizes!ma vagyok 13 dpo-n!

Nettus!!7-es válaszoló voltam!

2012. szept. 22. 08:27
 37/95 anonim ***** válasza:
Én 5ös vagyok Nika akkor holnap tesztelés?
2012. szept. 22. 08:51
 38/95 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én nem bírtam ki és ma reggel ellőttem az amazon, meg a prediktor early-t. Mind a kettő csont negatív lett :( Hómező! Én most már meg várom a keddet. Böbe
2012. szept. 22. 09:01
 39/95 anonim ***** válasza:

18. vagyok Era.

Nekem is esett ma reggelre egy tizedet, ma csak 36.7 volt. De én tegnapra nem vártam.

Mensis görcs nincs, a cicim telt, de nem húzódik. Ahogy felültem az ágyban, nagyon éreztem, hogy ennem kell valamit, nem szerette a gyomrom, hogy üres, de ez bármitől lehet.

Úgy drukkolok mindenkinek!

Ki mióta várja a babót? Nálunk ez az 5. hónap.

2012. szept. 22. 09:12
 40/95 anonim ***** válasza:

böbe:sajnálom,hogy negatívot teszteltél!de nem keddre nem várod??

Era: mi már 12 hónapja várjuk a csodát!de meg van sajnos az oka miért nem jön! nincs a páromnak spermája!én kis naiv meg reménykedtem ,hogy most összejött mert még soha nem volt ilyen szép görbém!meg gyulladás csökkentőt szedet a párom és reménykedtem ,hogy csak ez a gond!de valszeg tényleg nincs spermája és nincs értelme reménykednem!

Nettus!

2012. szept. 22. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!