Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnap tesztel valaki még?

Vasárnap tesztel valaki még?

Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 12:58
 51/95 anonim ***** válasza:
hajni vagyok... negatív lett. Leesett a hőm is. Majd szétreped a derekam, úgyhogy akkor legalább jöjjön meg a mensim végre. Tudnátok nekem abban segíteni, hogy amikor a ciklus.hu-n ovunaptárt csináltok akkor hogyan húzodik be az ovugörbe napja? Azt a gép csinálja? Vagy valaki más? Én csak most kezdtem el, eddig ovuteszttel próbálkoztunk. Ez volt a 2. hónapunk próbálkozás terén. Kislányomnak mondtam, hogy nincs a pocimba baba, erre bedugott a polóm alá egy játékbabát- mondja, na most van. 3 éves lesz, drága nem? Múlt hónapban azt mondta amikor mondtam neki, hogy nincs még baba a pociban, hogy akkor menjünk vegyünk egyet... Lányom, veletek mi újság? Kinek milyen lett a tesztje?? Kedves kérdező, hova tüntél??? Legyen mindenkinek szép napja!
2012. szept. 23. 09:09
 52/95 anonim ***** válasza:

3-as válaszoló voltam, aki nem mert tesztelni.Digi tesztet csináltam, pozitív de nagyon félek mert olyan mint ha megjött volna:(Pedig mikor csináltam a tesztet akkor nem volt vérzés.

[link]

2012. szept. 23. 10:34
 53/95 anonim ***** válasza:
3as ez szép teszt!!!és el mondom neked a gratulácio mellett hogy ismerek több oylat is aki vérzet ilyenkor és van baba!Nika
2012. szept. 23. 10:55
 54/95 anonim ***** válasza:

Ú, az első pozi!! Gratulálok!

Nekem mára leesett a hőm 36.3-ra és meg is jött. :-(

Hát,azt nem tudom,hogy húzódik be,de szerintem a ciklus.hu magától rakja be. Mensi és hő alapján.. Én mindig csak fél hónapokat mértem,most megnézem a ciklus elejétől.

Era voltam..

2012. szept. 23. 10:57
 55/95 anonim ***** válasza:
gratula a pozitív teszthez!!! végre valakinek sikerült :-). én megbeszéltem a párommal, nem szomorkodunk, próbálkozunk tovább. (hajni)
2012. szept. 23. 11:10
 56/95 anonim ***** válasza:

nekem 9dpo még ilyen Nika vagyok

[link]

2012. szept. 23. 11:42
 57/95 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem is gondoltam, hogy ilyen szép számban összejövünk! A pozi teszthez gratulálok én is!!!! Én a 9. DPO-s teszten is vélek felfedezni valami haloványka csíkot, így egy suttogós gratula megy a tulajdonosának. Megcsináltam egy X-epil tesztet ma reggel, de negatív. Mondjuk csak a 12. DPO-n vagyok. Hőgörbét nem vezetek, de ébredés után próbaképp mértem egyet, hát nem volt bíztató, 35,4-et mutatott...azt hiszem ez a hónap sem jött össze...különben 5 hónapja próbálkozunk kistesóval.

2012. szept. 23. 15:03
 58/95 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de fel a fejjel! Akkor jövő hónapban is találkozunk itt? Nekem úgy néz ki holnap rendesen megjön! Borzasztó derékfájásom van, alig bírok egyenesen járni, ilyen nekem még sose volt mensi előtt. (hajni)
2012. szept. 23. 15:17
 59/95 anonim ***** válasza:

Nika, én is miiinntha látnék valamit, de én elég beleképzelős vagyok, így majd két nap múlva drukkolnék..:)

Hát, igen lányok, október 20-a körül ismét itt..:)

Era

2012. szept. 23. 20:30
 60/95 anonim ***** válasza:

sziasztok!!

3-as válaszoló:teljes szívemből gratulálok!remélem azóta ,hogy nem írtam semmi baj nem történt veletek!

hát nem tudom kit érdekel de azért leírom!nekem napra pontosan megjött!vasárnap reggel!aminek örülök !tudom hülyén hangzik de legalább nem kellett 36 napot várnom!

én voltam a 7-es válaszoló!

Nettus!

2012. szept. 24. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!