Vasárnap tesztel valaki még?
sziasztok!!
mizus veletek??
kérhetnék valamit?ha lehetséges odaírnátok,hogy ki melyik válaszoló volt mert most már annyian vagyunk itt(ami nem baj tök jó) de nem lehet követni legalább is szerintem!ma egy tizedet eset a hőm !de végül is én reménykedek de szerintem nem sok esély van!
17-es válaszoló:én vagyok aki második volt aki a görbét felrakta egybe a 7-es válaszoló!mire értetted,hogy belehúztunk a sex-be?bocs de nem értettem!mi konkrétan nem is nagyon próbálkoztunk mert a páromnál baj van!csak a görbém alapján reménykedek hátha mégis sikerült!de ha így marad a görbém tesztelni fogok vasárnap mert akkora nem várom!!
7-es válaszoló voltam!
18..
2-es, attól, hogy a homlokod kipattogott, még ne írd le teljesen ezt a hónapot. Azért drukkolok!
Én eddig minden hónapban naponta csináltam a teszteket 10.dpo-tól, de most elhatároztam, hogy a tegnapi(délutáni) nega után leszek olyan erős, hogy nem csinálok vasárnap előtt..:) Már, ha addig nem jön meg.. Márpedig ne jöjjön meg!!!:D
Jaj lányok, de sokára lesz vasárnap! Én megőrülök addig. Most éppen nincs munkám és a házat pedig már csili-vilire suvickoltam. Nem tudom mivel elfoglalni magam.
2. voltam (Böbe)
sziasztok!
hát én már nem is tesztelek csak hétfőn vagy kedden!igaz nem is nagyon ismerem azt a tesztet amivel most teszteltem de már mindegy! predictor early a neve!valaki ismeri?hát hajnalba felébredtem mert pisilnem kellett ez volt 2 órakor és utána 5 kor pisiltem újra!abból csináltam most a tesztet!de most minden reményem elszállt!
7-es voltam!pedig vasárnapra nem vártam!
2.-es válaszoló!
akkor nem is biztos az eredmény?mert azt hittem elég érzékeny? akkor mégsem?még mindig fent van a hőm !igaz 1 tizedet eset!megnézné valaki a görbémet!vagy ha te is értesz hozzá csak jó lenne ha valaki mondana valamit!
7-es voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!