Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnap tesztel valaki még?

Vasárnap tesztel valaki még?

Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 12:58
 21/95 anonim ***** válasza:

sziasztok!!

mizus veletek??

kérhetnék valamit?ha lehetséges odaírnátok,hogy ki melyik válaszoló volt mert most már annyian vagyunk itt(ami nem baj tök jó) de nem lehet követni legalább is szerintem!ma egy tizedet eset a hőm !de végül is én reménykedek de szerintem nem sok esély van!

17-es válaszoló:én vagyok aki második volt aki a görbét felrakta egybe a 7-es válaszoló!mire értetted,hogy belehúztunk a sex-be?bocs de nem értettem!mi konkrétan nem is nagyon próbálkoztunk mert a páromnál baj van!csak a görbém alapján reménykedek hátha mégis sikerült!de ha így marad a görbém tesztelni fogok vasárnap mert akkora nem várom!!

7-es válaszoló voltam!

2012. szept. 21. 08:39
 22/95 anonim ***** válasza:

18..

2-es, attól, hogy a homlokod kipattogott, még ne írd le teljesen ezt a hónapot. Azért drukkolok!

Én eddig minden hónapban naponta csináltam a teszteket 10.dpo-tól, de most elhatároztam, hogy a tegnapi(délutáni) nega után leszek olyan erős, hogy nem csinálok vasárnap előtt..:) Már, ha addig nem jön meg.. Márpedig ne jöjjön meg!!!:D

2012. szept. 21. 09:50
 23/95 anonim ***** válasza:
17-es vagyok! bocsánat elírtam a 16. válaszoló görbéjére írtam, hogy jól belehúztak, mármint, hogy volt sok sex. bár vasárnap kellett volna tesztelnem, de ma nem bírtam ki és a férjem is két tesztet csináltatott vele,, sajnos negatív lett. de nem adom fel, vasárnapig megpróbálok türelemmel várni. nagyon nehéz az első kislányunk 7 év sikertelen próbálkozás után spontán jött össze. én nem akarok megint 7 évet várni, az borzasztó volt.... akkor vasárnapig !!!
2012. szept. 21. 13:06
 24/95 anonim ***** válasza:
Hányadik dpo-n vagy ma, hogy még negatív a teszted? Ha én vasárnap a 10. dpo-n tesztelek, kimutathat valamit a 10-es érzékenységű tesztem?
2012. szept. 21. 13:09
 25/95 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy én sem bírtam ki vasárnapig, és én is ellőttem egy tesztet feleslegesen...:( Szörnyű ez az utolsó pár nap várakozás....
2012. szept. 21. 13:11
 26/95 anonim ***** válasza:

Jaj lányok, de sokára lesz vasárnap! Én megőrülök addig. Most éppen nincs munkám és a házat pedig már csili-vilire suvickoltam. Nem tudom mivel elfoglalni magam.

2. voltam (Böbe)

2012. szept. 21. 13:17
 27/95 anonim ***** válasza:

sziasztok!

hát én már nem is tesztelek csak hétfőn vagy kedden!igaz nem is nagyon ismerem azt a tesztet amivel most teszteltem de már mindegy! predictor early a neve!valaki ismeri?hát hajnalba felébredtem mert pisilnem kellett ez volt 2 órakor és utána 5 kor pisiltem újra!abból csináltam most a tesztet!de most minden reményem elszállt!

7-es voltam!pedig vasárnapra nem vártam!

2012. szept. 21. 13:28
 28/95 anonim ***** válasza:
2. vagyok! 7-es nehogy feladd! Sokaktól hallottam, hogy a predictor még nemvárt napján is halvány pozi, hiába 12,5-es. Míg pl sokaknak 11-12. dpon a facelle 25-ös teszt pedig már határozottabb pozi. Amíg meg nem jön, nem szabad feladni!
2012. szept. 21. 13:38
 29/95 anonim ***** válasza:

2.-es válaszoló!

akkor nem is biztos az eredmény?mert azt hittem elég érzékeny? akkor mégsem?még mindig fent van a hőm !igaz 1 tizedet eset!megnézné valaki a görbémet!vagy ha te is értesz hozzá csak jó lenne ha valaki mondana valamit!

[link]

7-es voltam!

2012. szept. 21. 13:44
 30/95 anonim ***** válasza:
Szia amíg drasztikusan nem esik a hőd addig van remény! 2. Böbe
2012. szept. 21. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!